Partyflock
 
afbeelding PANN
concept
SiteSite pann.nl
E-mailinfo@pann.nl
AdresUtrecht
Nederland
PostadresPostbus 14040
3508 SB
Utrecht
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Stichting PANN is een Utrechtse homo(jongeren)organisatie, opgericht in 1969, met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in heel Nederland en Utrecht in het bijzonder. Daar werken we op verschillende manieren aan:

  • Het organiseren van PANN-feesten; zo'n 30 keer per jaar organiseren we in Utrecht en de rest van Nederland feesten voor homo-, hetero- en biseksuele (holebi's) jongeren vanaf 16 jaar;
  • De feesten zijn laagdrempelig en drukbezocht, waardoor individuele ontplooiing voor holebi's en hun hetero-omgeving bevorderd wordt;
  • Het verzorgen en subsidiëren van activiteiten om de homo(jongeren)emancipatie te bevorderen.

Uitgaansagenda PANN

Laatste feest was op zaterdag 10 oktober 2020: PANN × Anteros, Filmcafé, Utrecht
Statistieken
147·feesten
147·in het verleden
5·nieuwsberichten
557·bezoekers
285·unieke bezoekers
35Partyflockfans
12.8 KFacebooklikes
4·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (126 stemmen)
Nieuws
Voor het 50-jarig bestaan van PANN trekken de vrijwilligers heel veel bijzonders 'uit de kast'. Een van die evenementen is PANNDORA, het allereerste outdoor gayfestival in Utrecht. Op 22 juni gaat PANN los in het Julianapark met een festival voor iedereen!
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Het 'heterovriendelijke homofeest' Pann komt naar Nijmegen. Op zaterdag 1 juni vindt de eerste editie van dit populaire feest plaats in Club Matrixx en krijgt een zomers tintje.

1 opmerking

Pann on tour Zwolle..­
Was Megaa..­

Zeker moeite waard..­

16 jan weer @­ utrecht..­
laatste aanpassing