Partyflock
 

ADE Hangover

afbeelding ADE Hangover
concept
SiteSite adehangover.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda ADE Hangover

Laatste feest was op zondag 20 oktober 2019: ADE Hangover, NDSM-Werf, Amsterdam
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
57·bezoekers
51·unieke bezoekers
24Partyflockfans
2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (18 stemmen)
Nieuws
ADE Hangover sluit zondag 20 oktober het Amsterdam Dance Event af met een passend programma op de NDSM-werf. Initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf willen hiermee iets terug aan de stad en de nieuwsgierige Amsterdammers geven. Het gratis toegankelijke festival biedt vermaak voor jong, oud en iedereen die de drukke week van clubnachten waardig wil afsluiten. De industriële locatie wordt gevuld met live muziek, DJs, platenmarkt, hottubs, arcade games en kunstinstallaties.
Tijdens ADE verwelkomt Amsterdam jaarlijks duizenden bezoekers uit de hele wereld. Met de ADE Hangover willen de initiatiefnemers ADE, Stichting NDSM-Werf en Into the Woods graag iets terugdoen voor de bewoners van de stad; een gratis festival voor alle Amsterdammers. 3
Het volledige programma van het gratis toegankelijke festival ADE Hangover is vandaag bekend gemaakt. Op zondag 21 oktober wordt de NDSM-werf omgebouwd tot de perfecte plek om de ADE kater zacht te laten landen én nog eenmaal te feesten.
Het gratis toegankelijke festival ADE Hangover sluit op zondag 21 oktober voor de tweede keer Amsterdam Dance Event af op de NDSM-werf. Initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf willen hiermee iets terug aan de stad geven.
De line-up van het nieuwe gratis toegankelijke festival ADE Hangover is vandaag bekend gemaakt.
Met een druk weekend vol met feesten in donkere clubs is ADE Hangover de perfecte afsluiter van het Amsterdam Dance Event.