Partyflock
 
­ Nederland

Into the woods ADE festival en ADE Hangover staan voor de deur

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vindt het volledig uitverkochte Into the Woods ADE Festival plaats op de NDSM-werf. Op hetzelfde terrein vormt het gratis toegankelijke ADE Hangover op zondag 22 oktober de officiële afsluiter van ADE. Ruim 80 nationale en internationale DJs verspreid over 8 overdekte en dichte stages zetten tijdens Into the Woods ADE Festival de toon en op de zondag trekken meer dan 30 DJs en live acts tijdens ADE Hangover nog een keer alles uit de kast. Beide festivals vinden als één van de weinige ADE evenementen overdag en in de buitenlucht plaats en zijn daardoor dé plek om het outdoor festivalseizoen af te sluiten.

Into the Woods ADE Festival
Omringd door een weelde van kunst, creativiteit en de charme van de robuuste werf is voor bezoekers in iedere hoek van het terrein iets te zien, voelen of doen. Kunstinstallaties staan er om ervaren en bewonderd te worden en vele lichtinstallaties laten veel aan de verbeelding over. Nieuw dit jaar is de Rhino, een grote overdekte stage waar bezoekers rondom de DJ staan en waar namen als Ewan McVicar, Jennifer Loveless, Tjade en Young Marco ten tonele treden.

ADE Hangover
Op de zondag direct na Into the Woods ADE Festival vindt het gratis toegankelijke ADE Hangover plaats. Deze officiële afsluiter van ADE is een samenwerking tussen Into the Woods, Amsterdam Dance Event en Stichting NDSM-Werf. Met DJs zoals Benwal, DJ Europarking, Elias Mazian, Elli Acula, fka.m4a, KETTAMA, Mano Le Tough, Moxie, Nicky Elisabeth en Ryan Elliott wordt een wervelende week ADE hier met een knal afgesloten. Zes overdekte stages en de kunst en creativiteit van Into the Woods ADE blijven staan en vormen samen met een goedgevulde foodcourt, speciaalbieren, de grootste Kilo Kilo vintage kledingmarkt ooit, hottubs en kampvuren de perfecte bodem om nog één keer alles te geven op de werf.

Special Social Club
In de avond host de Special Social Club met zowel eigen DJs als nationale DJs de Treehouse stage. Naast een inclusieve programmering creëren zij een meer toegankelijke omgeving voor mensen met een beperking en een veilige ruimte voor iedereen op het terrein. SSC-vrijwilligers begeleiden bezoekers naar het podium, lopen rond om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en staan klaar voor alle vragen. Bij hun stage zijn ook een prikkelarme ruimte en een mindervalidentoilet te vinden, zodat alles in de buurt is en iedereen ADE kan ervaren.