Partyflock
 
Nieuws · augustus 2011
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 augustus 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van de foto van de week? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Na een serie goedgevulde vrijdagavonden gaat het clubconcept 'Deepheat' voortaan tweemaandelijks op zaterdagnacht plaatsvinden in de Sugar Factory.
Op zaterdag 3 september, wanneer eindelijk die mooie nazomer aanbreekt, zal Wooferland haar achtste editie beleven. Vanaf dag een staat het kleine en intieme house classics festival bekend als en een gemoedelijk en lekker underground feest.
Dames en heren, hooggeëerd publiek... donderdag 20 oktober is Der Wanderzirkus weer in het land! Tijdens deze avond, onderdeel van Amsterdam Dance Event en gepresenteerd door artiestenorganisatie Dancefield, kunt u genieten van een spetterende show, met artiesten en entertainment van hoog niveau! Voor de tweede maal vindt in Odeon Theater in Amsterdam dit muzikale circus plaats, waarbij u een combinatie van live-acts, dj's en entertainment wordt gepresenteerd.
Avondje nostalgie in Haarlem
maandag 29 augustus 2011
Nog heel even en het gezelligste hardstyle feest van Haarlem is voor één keer terug. Prosperity Production neemt je weer even mee terug naar begin jaren 2000. De tijd dat Oxygene het maandelijkse hardstyle evenement van Haarlem en omstreken was.
Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Drukpers in Trouw. Het feest dat alleen de krenten uit de pap pikt, houdt de avonden liever exclusief. Op vrijdag 16 september heeft Drukpers twee Berghain/Panoramabar bekenden over de vloer. Efdemin en Nick Höppner stonden beide al eerder en afzonderlijk van elkaar in Trouw en aangezien dit in alle twee de gevallen meer dan een succes was, werd het tijd voor een tweede ronde.
Hey! Karavaan closing
zaterdag 27 augustus 2011
De afgelopen zomer is niet echt om over naar huis te schrijven, alles behalve zeg. Na een geweldige opening waren het vooral regenachtige stranddagen met Paco Osuna & Matthias Tanzmann. De sfeer was er echter niet minder op. Nu is het alweer bijna tijd voor de laatste Hey! editie op het Haagse strand van 2011; Zaterdag 3 september met uit Duitsland Guido Schneider, Wouter de Moor en natuurlijk Michel de Hey zelf.
Albert Ein invites SKUG on Tour
vrijdag 26 augustus 2011
Na een zeer geslaagde samenwerking en party op 29 juli, heeft Albert Ein besloten ook voor vrijdag 26 augustus de Rotterdamse SKUG crew uit te nodigen voor wederom een knaller van een strandparty bij de Karavaan. Natuurlijk het liefst met, maar ook zonder de zon, die de Nederlandse zomer behoorlijk aan het overslaan is, kun je er vanuit gaan dat de temperaturen bij het gratis toegankelijke Albert Ein invites SKUG on Tour flink zullen gaan stijgen.
Het is nog amper twee maanden geleden, iedereen heeft geweldig genoten; de Full Moon party on the Beach! De volledige overkapping was super, dit maakte de sfeer des te intiemer. Het was een echte Full Moon party op het strand net als de originele Thaise feesten. Ook Patricia Paay kwam langs en heeft de superprijs van 2 vliegtickets naar het feesteiland Ibiza weggeven aan gelukkige bezoekers. De organisatie heeft vele complimenten gekregen en willen jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor de geweldige opkomst en de te gekke sfeer!
Volgend weekend is het eindelijk zover en zal de keiharde ontmoeting tussen BKJN Events Events en NRG Events een feit zijn. In de Rotterdamse Outland die sinds kort onder de naam Eclipse een nieuwe weg heeft ingeslagen, worden dan ook alle bouten en moeren nog een keer goed vast gedraaid, want ondanks dat het prachtige pand aan de A20 tegen een stootje kan, verwachten ze zaterdag 3 september toch wel erg hevige trillingen en schokken in en rondom de Rotterdamse Club.
Na twee jaar zeer actief te zijn geweest aan het Nederlandse front is PT's oogappeltje Grotesque uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse uitgaansscene. De formule heeft zijn werk gedaan en de vaste bezoekers hebben Grotesque naar vele hoogtepunten zien stijgen. Aangezien de Nederlandse markt altijd goed in de gaten gehouden wordt is het niet gek dat de Duitse Megadisco Zak op zaterdag 24 september de eerste internationale Grotesque XL in de agenda heeft staan.
Directeur Guus van Hove (44) van poppodium 013 in Tilburg blijkt maandag samen met zijn vriendin te zijn omgekomen door uitdroging in de woestijn van het Joshua Tree National Park in de Amerikaanse staat Californië. Van Hove en zijn vriendin Helena Nuelett (38) waren in een huurauto onderweg naar Arizona. Maandagmiddag maakten ze een tussenstop in het Joshua Tree National Park, meldt Omroep Brabant.
Summer of Hardstyle
woensdag 24 augustus 2011
Nu de zon eindelijk haar gezicht laat zien, maken de hardstyleliefhebbers in Noord-Holland zich op voor de tweede editie van Summer of Hardstyle. Na een succesvolle editie in de zomer van 2010 heeft de organisatie besloten ook dit jaar De Buona in Castricum om te toveren tot hardstyle paradijs. Waan jezelf in tropische sferen in een over de top aangeklede locatie en geniet van harde kicks en pompende beats. De te omcirkelen datum in de agenda? Zaterdag 3 september.
Sounds of Pleasure 2011
woensdag 24 augustus 2011
Sounds of Pleasure is een strandfeest dat op zaterdag 10 september 2011 zal plaatsvinden bij Beachclub Kaapduin in Dishoek. Deze Beachclub is uitermate geschikt voor dit feest, vanwege zijn smaakvolle sfeer en uitgerekt strand. Tevens is de Beachclub zeer goed bereikbaar en heeft deze volop vrije parkeergelegenheid.
Fucking Bastards
woensdag 24 augustus 2011
Met nog een paar dagen op de teller zijn de mannen van Crystal Venue druk bezig de laatste puntjes op de 'i' te zetten voor: Fucking Bastards · One year anniversary! Zoals jullie inmiddels van Crystal Venue gewend zijn zal er ook deze keer weer groot worden uitgepakt. Want het is feest! Fucking Bastards bestaat één jaar en dat gaat goed gevierd worden!
Het is weer september ... Plaats van bestemming is Den Helder, de stad met de meeste zonuren van Nederland. Recreatiepark Quelderduyn loopt vol. Rond het middaguur staan meer dan 15.000 mensen te feesten op allerlei stijlen muziek. Het zonnetje komt regelmatig lekker door en ieder geniet van de nazomer. Van dance tot rock, van rap tot dubstep, van hardstyle tot urban. Voor iedere muziekliefhebber is er wat wils en geniet met volle teugen… En zo gaat het al jaren… En ditmaal beleeft het festival maar liefst zijn 10de editie op 3 september 2011. Zoals het hoort tijdens een jubileumeditie pakt LMSE deze keer net even iets meer uit.
Gatecrasher's variatiemenu
maandag 22 augustus 2011
Het beste op trance-, house- en technogebied, en alles wat daartussen zit, in één dikke line-up onder één dak? Het Britse Gatecrasher flikt het al jaren en op veel festivals ben je eigenlijk niet anders gewend. Opzouten daarom met die hokjes, verstand op nul en knallen maar! Want op 10 september is Amsterdam eindelijk aan de beurt om kennis te maken met 'het nieuwe feesten' als het reizende wereldcircus uit Engeland in The The Sand crasht.
In de periode van 19 t/m 22 oktober vindt er een dance-invasie van ongekende omvang plaats met Amsterdam als muzikaal middelpunt van de wereld. De talrijke feesten rondom het internationale Amsterdam Dance Event (ADE) zijn inmiddels een begrip en kunnen ieder jaar op meer bezoekers rekenen. Traditiegetrouw is ALDA van de partij om de hoofdstad en ADE met 3 exclusieve feesten van het nodige vuurwerk te voorzien. Let's rock!
Nothing to lose
maandag 22 augustus 2011
Zaterdag 10 september presenteren The Viper en Confusion Events een gedenkwaardige avond in de Rodenburg te Beesd. Deze nacht zal het debuutalbum 'Nothing To Lose' van de Neophyte Records artiest gepresenteerd worden. Het album is inmiddels gemasterd en The Viper kan dan ook meer details bekend maken over de tracks en samenwerkingen met artiesten die ook tijdens de albumpresentatie erbij zullen zijn.
Metz on the Beach
zondag 21 augustus 2011
Zondag 4 september vindt de 3e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele metz on sunday circus neer voor de Final Beach Edition bij Strandclub View op het strand van Rockanje.
Na een korte stop in de zomer knalt FreaX weer lekker door in Tivoli de Helling in Utrecht. Op zaterdag 1 oktober verzamelen nationale en internationale artiesten zich weer om hun eigen sound te vertegenwoordigen. Dit keer heeft X-Beats gekozen om naast de gevestigde namen, ook de opkomende artiesten wat sterker te vertegenwoordigen.
Dance Valley 2011 afterfilm
donderdag 18 augustus 2011
Op zaterdag 6 augustus 2011 vond de 17e editie van Dance Valley plaats in de Velsen Valley van Spaarnwoude Park. Tienduizenden bezoekers gingen los en hebben er een geweldig feest van gemaakt! Naast deze afterfilm zal er de komende weken nog veel meer beeldmateriaal online te zien zijn.
Freaks presents DB Loud After
donderdag 18 augustus 2011
Club eQlipse organiseert zaterdag 20 agustus een speciale Freaks avond voor alle mensen die nog niet klaar zijn met feesten op deze zonnige festival dag. De Freaks artiesten hebben dit nieuwe concept in Tilburg de laatste twee maanden volledig op de kaart weten te zetten, en nu is het tijd om dit succesvolle concept te delen met alle partygangers die het zuiden onveilig komen maken deze dag.
Voer voor het brein waar je lekker op kunt bouncen. Zoiets moet Flying Lotus voor ogen hebben gestaan toen hij zijn label de naam Brainfeeder gaf. De releases op zijn label zijn, net als zijn eigen platen, soms echte doordenkertjes, maar eenmaal gevat, laten ze je niet snel meer los. Twee van zijn beste vondsten, Teebs en Jeremiah Jae, presenteren zich op 9 september op Swipe. Tezamen met lokale juke superheld 'the Haft' bounced Swipe hem in Tivoli de Helling weer prakkiserend de pan uit.
Knallen in Korevaar
donderdag 18 augustus 2011
Wat een fijne zomer hebben heeft Nederland toch dit jaar, warmterecords worden er gebroken en de zon schijnt een gat in de grond.. lekker bruin worden, genieten op het strand van een verfrissende zeebries..Helaas is dit niet waar hè?! Nederland heeft wel betere zomers gekend. Wat wel echt waar is is dat er 27 augustus een nieuwe editie van Knallen zal zijn in café Korevaar en dat dit een garantie is voor een 'uit-je-dak-moment'.
Muziekprogramma Gogbot compleet
woensdag 17 augustus 2011
Het multimediale, technologische kunst en muziek festival GOGBOT heeft haar muziek line-up voor de editie van 2011 compleet
Monza komt met een nieuw concept
dinsdag 16 augustus 2011
Al twee jaar op rij is Club Monza verkozen tot beste club van Midden-Nederland. Erkenning waar de club trots op is en waarvoor zij iedereen wil bedanken die dat mogelijk heeft gemaakt.
Op 20 augustus aanstaande opent evenementenlocatie Eclipse haar deuren, deze voormalige discotheek bekend onder de naam Outland is grondig verbouwd. De verbouwing heeft geresulteerd in een multifunctionele en flexibelere locatie. De opening gaat gepaard met het gastheerschap van de Bavaria City Racing, dit jaarlijkse evenement vindt plaats de dag na de opening op 21 augustus. Op de opening zullen diverse artiesten optreden waaronder Rochelle (winnares X-Factor), Erick E, Nicky Romero, Helguera & Dominicus en een heuse mystery guest!
Summer of the 90's
dinsdag 16 augustus 2011
Met de huidige Nederlandse zomer zou je soms wel weer terug willen naar de zomers van de 90s. Even terug naar de ongedwongen sfeer, de muziek uit die tijd en de momenten dat je met je vrienden naar één van de paar intieme festivals in Nederland ging. Wat House the 90s betreft is dat deze zomer weer mogelijk.
De vorige editie van Colors in Trouw is alweer een tijdje geleden. Helemaal heb je ze niet hoeven missen, want met een eigen stage op een uitverkocht Appelsap hebben de mannen het Oosterpark spreekwoordelijk gesloopt.
BKJN en Slaves in Outland
vrijdag 12 augustus 2011
Met een bomvolle festivalagenda en een zomer die maar niet wil komen, verlangen sommige nu alweer naar het indoorseizoen van dit najaar. Gelukkig voor diegenen begint dit al het eerste weekend van september met een knalfeest van niveau, want dan presenteren Beter kom je Niet en Slaves to the Rave een spetterend evenement in Outland te Rotterdam.
In samenwerking met Early Hours en hardforum.com.pl presenteert HardStation twee dagen vol met hardstyle uit de vroegere jaren. Op 13 en 14 augustus kun je terecht op de webradio HardStation.FM voor een terugblik in de tijd. Ze brengen je terug naar de beginjaren van dit millenium, toen hardstyle en zijn befaamde reverse bass een opmars kende.
Dimitri in AIR met support van Melon
donderdag 11 augustus 2011
Op 19 augustus vindt Dimitri in AIR plaats. En zoals de titel al aangeeft, kan het publiek rekenen op een lange set van Dimitri Kneppers, zoals alleen deze veteraan op housegebied een lange set neer kan zetten. Melon zal Dimitri bijstaan op deze avond waar het puur en alleen om housemuziek zal draaien.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 augustus 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Don Ruijgrok wint Vinylized 2011
woensdag 10 augustus 2011
Don Ruijgrok is de winnaar van de landelijke dance producers competitie Vinylized. Dit werd vrijdag 5 augustus bekend gemaakt tijdens het radioprogramma Ministry of Beats. Ruijgrok wist met zijn track 2000 Miles de jury en het publiek te charmeren.
Embassy8 in Bungalow 8
woensdag 10 augustus 2011
Embassy. [zelfstandig naamwoord] ~ gebouw waar de vertegenwoordigers van een land in het buitenland zitten. Vb: waar is de Nederlandse ambassade? zelfstandig naamwoord: am-bas-sa-de. Vrij vertaald in het Engels natuurlijk gewoon Embassy.
Citymoves finish in Zwolle
dinsdag 9 augustus 2011
Het Citymoves peloton is aan de laatste etappe van de Nederlandse tour begonnen, met op zondag 11 september een super feestelijke finish in Zwolle. H
Beachclub De Karavaan pakt flink uit dit weekend. Naast tal van Nederlandse DJ's en artiesten zullen ook Margot, Luke Abbott en Henry Saiz Scheveningen aandoen en het goede nieuws is: de entree is helemaal gratis en voor niets!
Op donderdag 1 september is het weer tijd voor Dancetour Doetinchem! Dancetour start om 18.00 uur en tot 23.30 uur kun je genieten van de Nederlandse top dj's.
Time Warp Holland
dinsdag 9 augustus 2011
De line-up is bekend, er is een nieuwe locatie en de verwachtingen zijn hoog gespannen voor de vierde editie van Time Warp Holland. Op zaterdag 10 december is het zover wanneer Den Bosch het meetingpoint wordt voor duizenden partygangers uit heel Europa.
Na regen komt Wooferland
zondag 7 augustus 2011
Op zaterdag 3 september, wanneer alle regen gevallen is en een mooie nazomer aanbreekt, zal Wooferland haar achtste editie beleven. Het enige echte classics festival ter wereld staat al jaren bekend als een ouderwets gezellig feest dat vooral laagdrempelig, gemoedelijk en lekker underground is. Geen nep, glitter, glamour en artiesten met hele vreemde namen, maar echte mensen, oprechte gezelligheid en tijdloze muziek van de pioniers van het eerste uur.
GirlsLoveDJs 10 september in AIR
zaterdag 6 augustus 2011
Maurice de Hond doet opmerkelijke ontdekking bij pol: 'Wie houdt het meest van DJs?' De uitslag was ontluisterend: 80% van de vrouwen krijgt een heel apart gevoel van binnen bij de gedachte en het zien van een DJ.
Vakantie is normaal een moment om te ontspannen, te relaxen in de zon te zitten en te genieten van de rust na een jaar van werk en studie. Maar als de zon zich niet laat zien, wordt het tijd hier verandering in te brengen. Daarom brengt Monza Invites, Sunnery James & Ryan Marciano naar de Domstad voor een onvergetelijke clubavond in de populairste club van Midden-Nederland.
Tickets voor Dance Valley zijn op het moment van schrijven nagenoeg uitverkocht. Om last-minute beslissers en internationale dance-toeristen echter niet voor een dichte toegangspoort te laten staan en niet afhankelijk te maken van zwarthandelaren met vaak vervalste tickets voor woekerprijzen, heeft UDC besloten de laatste 500 kaarten voor de deurverkoop te reserveren.
De Time Out in Gemert vormt al langere tijd voor een flink aantal partybezoekers de thuisbasis voor Try Before You Die. Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème.
Kermissen in Nederland hebben het moeilijk. De belangrijkste oorzaak hiervan is de vergrijzing onder zowel exploitanten als bezoekers. Doordat exploitanten aan het resterende publiek hoge prijzen moeten rekenen om uit de kosten te komen, blijft ook het laatste publiek weg. Haarlem Ordinair, het festijn waar volkscultuur centraal staat, steekt de Nederlandse kermisexploitanten een hart onder de riem door dit jaar helemaal in het teken te staan van de kermis.
Minus en Plus 8 on the beach
maandag 1 augustus 2011
Na de twee über-geslaagde feesten onder de Cocoon-vlag van de bevriende Oosterburen, vindt er op 14 augustus voor het eerst een Minus & Plus 8 on the Beach editie plaats in clubhuis Woodstock 69. Onder de altijd optimistische noemer 'Here comes the sun' is de feestenreeks een gewilde invulling van de zondag gebleken. De Minus crewleden Barem, Paco Osuna, Fabrizio Maurizi en Heartthrob (live) zijn vanaf 15:00 tot 00:00 verantwoordelijk voor de muzikale input op het strand.
Een maandenlange zoektocht van Seat naar nieuw Nederlands DJ-talent bereikte gisteravond in de WesterUnie in Amsterdam een zinderend hoogtepunt. Onder het toeziend oog van 's werelds nummer één dj Armin van Buuren streden de twee finalisten Renvo en DiVasco tijdens The Final Battle op het scherpst van de snede om de titel Seat's Next DJ 2011 te bemachtigen. De professionele jury had het dan ook moeilijk om tot een definitief oordeel te komen, maar Seat's Next DJ 2011 is bekend: Renvo!
Total Blackout
maandag 1 augustus 2011
Hoofddorp heeft eindelijk een eigen en uniek Hardstyle event: Total Blackout. Met de absolute top van de hardstyle scene in één keiharde line-up geramd, maakt Duycker zich op voor een avond beuken. Prosperity productions brengt voor deze eerste editie de beste namen van de hardstyle scene naar de grote zaal van Duycker.
31 augustus 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
30 augustus 2011
Deepheat verhuist van vrijdag naar zaterdag
Wooferland timetable en weersverwachting
Spectaculair technocircus tijdens Amsterdam Dance Event
29 augustus 2011
Avondje nostalgie in Haarlem
28 augustus 2011
Twee Berghain/Panoramabar favorieten op Drukpers
27 augustus 2011
Hey! Karavaan closing
26 augustus 2011
Albert Ein invites SKUG on Tour
Aftermovie & line-up Full Moon bekend
Beter kom je Niet meets Slaves to the Rave
25 augustus 2011
PT Events gaat internationaal met Grotesque XL
Directeur 013 en vriendin omgekomen in Verenigde Staten
24 augustus 2011
Summer of Hardstyle
Sounds of Pleasure 2011
Fucking Bastards
23 augustus 2011
Last Minute Summer Event viert jubileum met tiende editie
22 augustus 2011
Gatecrasher's variatiemenu
Alda Events opent ADE met Ferry Corsten en Sander van Doorn
Nothing to lose
21 augustus 2011
Metz on the Beach
19 augustus 2011
FreaX weer terug in Utrecht met een dikke, gevarieerde line-up
18 augustus 2011
Dance Valley 2011 afterfilm
Freaks presents DB Loud After
Swipe presenteert breinvoedende hiphop en volvette juke
Knallen in Korevaar
17 augustus 2011
Muziekprogramma Gogbot compleet
16 augustus 2011
Monza komt met een nieuw concept
Rotterdam is een nieuwe evenementenlocatie rijker
Summer of the 90's
13 augustus 2011
Trouw weer open na lange maand verbouwen met Colors
12 augustus 2011
BKJN en Slaves in Outland
11 augustus 2011
Early hardstyle weekend op HardStation.FM
Dimitri in AIR met support van Melon
10 augustus 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Don Ruijgrok wint Vinylized 2011
Embassy8 in Bungalow 8
9 augustus 2011
Citymoves finish in Zwolle
Margot, Luke Abbott, Henry Saiz en anderen dit weekend gratis te bewonderen bij De Karavaan
Line-up Dancetour Doetinchem bekend
Time Warp Holland
7 augustus 2011
Na regen komt Wooferland
6 augustus 2011
GirlsLoveDJs 10 september in AIR
5 augustus 2011
Monza Invites Sunnery James & Ryan Marciano
Laatste 500 tickets Dance Valley via deurverkoop
11 November hardstyle, hardcore en early rave bij TBYD in Time Out
3 augustus 2011
Haarlem Ordinair steekt Kermissen hart onder de riem
1 augustus 2011
Minus en Plus 8 on the beach
Renvo grote winnaar Seat's Next DJ contest
Total Blackout