Partyflock
 
Nieuws · november 2007
­ Nederland
December is altijd de maand waar de harde techno centraal staat bij Heroes of Techno. Afgelopen keren waren onder andere Marco Remus, Sven Wittekind & Robert Natus, PETDuo en Frank Kvitta van de partij. Maar zaterdag 8 december is de line up van Heroes nog nooit zo heftig geweest op hardtechno gebied!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Vrijdag 30 november is het zover! De maandelijkse Nijmeegse clubavond SCHMOOV – deep ‘n’ dirty housemusic – heeft de ‘respectabele’ leeftijd van één jaar bereikt. En dat gaat niet ongemerkt voorbij. Niemand minder dan Daniel Stefanik (Moon Harbour Records/Leipzig) gaat deze SCHMOOV birthday bash in Inferno in Nijmegen tot een waar feest maken.
Heineken Refreshing Sounds Sessions
woensdag 28 november 2007
De Heineken Refreshing Sounds Sessions heten je welkom in Detroit! Een eerbetoon aan een fantastische muziekstad, waar verschillende legendarische platen, underground-legendes, vernieuwende en inspirerende artiesten en niet te vergeten een uniek geluid hun roots vinden. In december van dit jaar zullen er twee sessions plaats vinden, één in Amsterdam en één in Rotterdam en in 2008 zullen er zes sessions verspreid over Nederland door Heineken gerealiseerd worden.
Kerst in Kerkrade krijgt een gouden randje want de Audio Bullys steken speciaal voor deze gelegenheid de Noordzee over! Op woensdag 26 december staat het Britse duo met een dj-set in Bozzini, samen met onze eigen helden Chuckie, Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano. Fame=dj’s geeft je dus een prachtig excuuscadeau om dit jaar niet bij je schoonfamilie op bezoek te gaan. Vanaf 23:00 gaan alle remmen los en wordt het een 2e kerstdag om nooit te vergeten
A Nightmare in Rotterdam
dinsdag 27 november 2007
Na de zeer goed ontvangen “Enter The Timemachine” editie van A Nightmare In Rotterdam, zal de moeder aller hardcorefeesten op 22 maart 2008 opnieuw plaatsvinden in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy’.
Exxellent from Russia with love
dinsdag 27 november 2007
Stel je voor: het Rode Plein in Moskou, dik besneeuwd. Het is koud. Maar jij loopt daar niet te bibberen, jij bent aan het feesten in een decadente sfeer die in Rusland veel te lang verboden was. Met een goed glas wodka in de hand, en ‘verboden’ westerse house van top DJ’s Erick E, Sidney Samson, Don Diablo, Gregor Salto, Youri Donatz en Billy the Klit. Dit is Exxellent - From Russia with Love op zaterdag 8 december!
Nieuw vuil meets Te smerig
dinsdag 27 november 2007
Nieuw Vuil en Kant&Klaar hebben hun handen ineengeslagen. De twee organisaties zullen 8 December tijdens Nieuw Vuil meets Te Smerig in Simplon de perfecte balans bieden van de electronische geluiden waar we o zo gek op zijn. Nieuw Vuil biedt weer onvervalste electro en acid terwijl Te Smerig het publiek trakteert op een flinke pot minimal, electro en techno. Liefhebbers uit Nederland wees bereid voor een tripje door lala land!
Kinky Dreams is back
maandag 26 november 2007
Het wachten duurde lang maar na een half jaar voorbereiden is het op zaterdag 22 december opnieuw tijd voor één van de meest exclusieve fetish feesten van Nederland, Kinky Dreams. Het feest waar je stoutste dromen tot werkelijkheid worden en je alle remmen los kunt gooien. Natuurlijk weer in de vertrouwde lokatie, de Lexion Venue in Westzaan.
Op zaterdag 1 december 2007 is het tijd voor Nosferatu’s Enemy Of The State 2007. De Maassilo is hiervoor een perfect onderkomen. Een duistere, industriële locatie die ideaal oogt voor het onderkomen van een staatsvijand! Niemand minder dan Nosferatu zal hierbij in het middelpunt staan en Hardcore, Early Rave, Industrial en Darkcore zullen samen de sound vormen die door de zalen en gangen van de Maassilo galmt.
Absolutely stereo – Final Edition!
donderdag 22 november 2007
Waarom de Final Edition? Na ruim 2 jaar is het tijd voor wat nieuws en wordt er gestopt op het hoogtepunt (nog steeds elke maand volle bak!) en zal Absolutely Stereo een goede herinnering achterlaten aan deze serie legendarische feesten. Rotterdam en omstreken kan zich zodoende op gaan maken voor een fantastische “Final Edition” waar nog lang over nagepraat zal worden.
Awakenings naar Eindhoven
donderdag 22 november 2007
Awakenings zal vanaf 2008 een maal per jaar een feestje bouwen in Eindhoven. Locatie is een van de oude philipsfabrieken: het monumentale Klokgebouw. 26 januari zal het technospaktakel de eerste editie in het zuiden van het land organiseren.
Little Sexmachine
woensdag 21 november 2007
De baile funk, fidget house en blacktro nacht Little Sexmachine loopt zo voor op alle andere muziek soorten en clubs dat ze het jaar alvast afsluiten in november. De sound van Little Sexmachine is opwindend, opzwepend, broeierig, energiek en vooral ook smerig als je vieste onderbroek. De muziek is een mengelmoes van stijlen, wereldmuziek voor de 21ste eeuw, wereldmuziek zonder stoffig te zijn. Denk aan de nieuwste geluiden uit Londen, Baltimore, Berlijn, Johannesburg en São Paulo, denk aan sterren als M.I.A., Bonde Do Role, Diplo, Buraka Som Sistema, Yo Majesty en Switch, aan schudden met de voor- en schuren met de achterbips! Dat is Little Sexmachine.
Hou je agenda bij de hand want The Club is terug en hoe! Locatiehouder Daan Kahn uit Enkhuizen laat er in ieder geval geen gras over groeien. Na ruim een jaar hard werken, beginnen zijn inspanningen eindelijk hun vruchten af te werpen. Het begint weer ouderwets druk en gezellig te worden en je kan wel zeggen dat er voor jong tot ouder uitgaanspubliek wel wat wils is. Van urban tot hardstyle, van club tot lekkere commerciële dansmuziek.
Masquerade NYE
woensdag 21 november 2007
Zeeland beleeft dit jaar een unieke oud & nieuw, want op 31 december strijkt Masquerade neer in de Zeelandhallen in Goes. Masquerade wordt het grootste indoor dance event wat Goes ooit heeft gekend, met een house én een hardstyle area en gaat door tot maar liefst 07:00 uur!
Op zaterdag 8 december staat superstar-dj Roger Sanchez maar liefst 5 uur lang achter de decks in the The Sand! The S-Man komt eindelijk weer naar ons koude kikkerlandje om de temperatuur even flink op te krikken. Naast Sanchez zijn Tom de Neef en Funkerman van de partij om de grote zaal te rocken. In de bovenzaal staan unders & Drrie, 2000 and One en Shlomi Aber, die een mix van underground house en minimal brengen!
Kom naar Booming Sexy Saturday
dinsdag 20 november 2007
Crazyland geeft iedereen op Booming sexy Saturday 1 december een free ticket voor Mike S and friends op 15 december in Palazz.
Subliminal is back!
dinsdag 20 november 2007
Na de onvergetelijke en legendarische nacht in Amsterdam met Erick Morillo op 20 oktober is Subliminal sessions nu weer terug in Nederland! Met een eerste vette editie op vrijdag 14 december hosten zij een nieuwe avond in toch wel een van de dikste clubs van Nederland: Off_Corso! Subliminal viert op deze datum hun 1 year anniversary en daarom sturen ze een nieuwe koning af op Nederland, speciaal uit de USA: Jose Nunez!
Soulmax nodigt alle gezellige party peoples uit om kerstavond bij het Paard te vieren. Maandag 24 december kunnen jullie in stijl naar ‘LOS welcomes Santa in Sex and the City style.’
Earthquake –Germany 2007
zaterdag 17 november 2007
Op zaterdag 24 november 2007 is het eindelijk zover. UHM zal de Turbinenhalle in Oberhausen voor de eerste keer als uitvalsbasis gebruiken voor een evenement en wel met het concept Earthquake.
Een van de Meubel Stukken parade paardjes Rauw gaat per januari 2008 in Amsterdam verhuizen van 11 naar de Maxzaal van de Melkweg. Rauw werd elke tweede vrijdag van de maand gehouden in 11, de dag erop altijd in Tivoli te Utrecht. Dat zal zo blijven, maar nu dus op vrijdag in een andere lokatie.
Hellraiser - No one can stop us!
vrijdag 16 november 2007
Op Eerste Kerstdag zal het Duitse Oberhausen op zijn grondvesten schudden. Na lang speculeren is het dan eindelijk weer zover: een nieuwe editie van het legendarische Hellraiser! Vele jaren hebben verschillende organisaties in Duitsland geprobeerd de unieke sfeer van vroeger te evenaren. Dit vaak zonder succes. Nu Pro-mode Entertainment dit concept in handen heeft gekregen zal alles veranderen!
Op 26 oktober werd één ding loeihard duidelijk: Create is helemaal terug op de trancekaart. In de nieuwe thuishaven, club Speakers in Delft, werd een feest gebouwd waar de bezoekers nog altijd niet over uitgepraat raken. Men hoeft maar de unieke twee uurs set van Aly & Fila in herinnering te roepen, en de sfeer van die onvergetelijke nacht doemt weer op in de hoofden van de gelukkigen die erbij waren. Dat smaakte naar meer... en er kómt meer! Create Blue.
New Years Eve into 2008
vrijdag 16 november 2007
Daar waar er andere jaren een overkill was aan feesten tijdens oud op nieuw en het publiek van gekkigheid niet wist waar ze heen moesten gaan, lijkt het om deze reden dat er dit jaar beduidend minder feesten op de uitgaansagenda’s staan. En om de liefhebbers van de hardere stijlen en the real oldschool classics house music uit Rotterdam en omgeving (en natuurlijk ook uit de rest van Nederland) toch aan hun trekken te laten komen, heeft Noculan Music besloten een spetterend feest te geven met oud op nieuw in Tropicana te Rotterdam.
Nightlife Awards 2007 uitgereikt
donderdag 15 november 2007
Gisteravond werden in de Nijmegense club Matrixx de Nightlife Awards 2007 uitgereikt. Medewerkers van verschillende lokaties roepen om het hardst dat het vriendjespolitiek en doorgestoken kaart is, dat de stemmen gebaseerd zijn op geldklopperij en de ‘Mystery Guest’ altijd op ongunstige tijdstippen meent langs te moeten komen. Echter, de Matrixx stond vol met dik 2500 van deze mensen, dus ergens zal er toch een strijdersmentaliteit zijn die waarde hecht aan het prijzenfestijn.
Benny dr Klaar mee?
donderdag 15 november 2007
22 november is er weer een nieuw feest van Kant & Klaar in Groningen. Kant & Klaar organiseert feesten gevarieerd van minimal en techno tot house en electro. Het feest luidt: Ben dr klaar mee. Ben je klaar met je tentamens? Ben je klaar met je klotebaan? Ben je klaar met je zeurende vent/chick? Ben je klaar met je baas? Ben je klaar met altijd te dure feestjes? Of ben je klaar met wat dan ook, kom dan de 22ste gewoon lekker mee housen in Huize Maas en vergeet het even.
Nog een paar nachtjes slapen en dan staat Eventcenter Amigo's wederom geheel in het teken van een nieuwe editie van Slaves to the Rave. Deze laatste editie van dit jaar draagt als subtitel DJ Reflect’s Birthday edition en dat is niet voor niets....
Op vrijdag 23 november is er dan eindelijk het hardcorefeest waar vele gabbers jaren op gewacht hebben. Een feest met een line up waar je u tegen zegt, geluid om van te watertanden en niet heel onbelangrijk: het is in de Maastricht Music Hall. Welk feest bedoel je dan vraag je je af? Juist, Firestarter.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Twisted cultures
woensdag 14 november 2007
Twisted Cultures is geen vaste sound, maar een ervaring van muzikaal genot, van variatie, een avond met durf en kwaliteit. Twisted Cultures zit nu bijna een jaar in de Winkel van Sinkel in Utrecht na een aantal jaar rondzwerven als succesvol evenement. Sindsdien programmeert Twisted Cultures breed, anders en gedurfd, maar altijd met passie. Zo waren er op het eerste oog de vreemde programmeringen met Baggi Begovic, Miss Monica en Darko Esser op een avond, of de avond met Remy en Marco Bailey, de Utrecht editie met locale helden, met Kevin Saunderson en Nuno dos Santos.
Rush Rotterdam
woensdag 14 november 2007
Aanstaande vrijdag 16 november staat Benny Rodrigues op Rush in de Off_Corso! De populaire mixmeester draait die avond in Rotterdam met onder andere Raw Urben Sexy House dj’s als Funkerman en Jaziah. In de lounge van de OC vindt er dezelfde avond een battle plaats tussen de Monkey Crew en de The Freshest Kidz. Daarnaast zijn de artiesten van ‘W R Creative’ de hele avond op Rush aanwezig om jouw (?) kapsel totaal te freaken!
De eerstejaars studenten van de New Business School van Amsterdam zijn omringd door honderden basisschoolleerlingen uit de streek. De studenten maken namelijk deel uit van een project vanuit school, waarmee ze ervoor zorgen dat er dit jaar zeven scholen gebouwd worden in India. Binnenkort zullen er duizenden kansarme kinderen een kans krijgen op gratis onderwijs dankzij dit initiatief. Om dit te kunnen realiseren worden verschillende activiteiten georganiseerd, onder andere een groot benefietfeest op 16 november in club Sinners in Amsterdam.
Lees een interview met Randy Katana over zijn aanstaande ''Spirit of the Drums' in de HappydayZZ.
NRG Flash
zondag 11 november 2007
Vlak voor de zomerstop organiseerde NRG Flash twee succesvolle evenementen in Groningen. Zowel bij het gratis dancefeest op Koninginnedag bij Streetlife als bij de zomereditie van NRG Flash in de Simplon, hebben danceliefhebbers uit de wijde omtrek zich uitstekend vermaakt. De reacties op Partyflock waren lovend. ‘Top dag!!”, vond MKN. ‘Super’ en ‘wat een fijne muziek, sfeer en bekenden”, schreef Michel. “Heb me weer meer dan prima vermaakt” reageerde Miss Kuona. Timsja sprak van “Quality shit”.
Latin Lovers goes Utrecht
zaterdag 10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht! Jaja mensen...Latin Lovers is ready to rock! Naast Thalia, Jamm Beach, Paard en Club Vie hebben we er weer een dikke vette locatie bij! Namelijk op vrijdag 30 november staat Latin Lovers centraal in het centrum van ons land: Winkel van Sinkel in Utrecht! Deze supervette locatie in het hartje van Utrecht is echt de huiskamer van iedere Utrechtste stapper! De Winkel van Sinkel heeft een hele gave uitstraling, en als Latin Lovers komt dan maken we er nog iets mooiers van! Met de superhelden van de nacht Baggi Begovic, Madskillz, Chris Rox, Jip Deluxe, Jasper Clash, MC Arun en Cherokee on percussion zijn we klaar om ook Utrecht te veroveren met onze latin tunes!
Charizzma
zaterdag 10 november 2007
Alweer 1 jaar is het geleden dat Charizzma het levenslicht zag en ondertussen hebben meer dan 4000 bezoekers de voorgaande 7 edities bezocht. Beginnend in de locatie Dooworld Almere bleek dat al snel te klein te zijn waardoor er uitgekeken moest worden naar een grotere, betere locatie. Als enige hiervoor in aanmerking komende was het Almere Events Centre aan het Festivalplein te Almere. Dit is dan ook de thuisbasis geworden van haar feesten, en zoals het adres al aangeeft zijn dat de passende ingrediënten voor een avondje Charizzma.
Le Soule
vrijdag 9 november 2007
Warm and Romantic Paris in Amsterdam
Op zaterdag 10 november zal de tweede editie van Le Soule plaats vinden. Dit concept, is ontstaan door een vriendenband tussen twee gerenommeerde organisaties, namelijk: Crunc & LoveBeats. Samen goed voor bijna 200 events per jaar. Crunc is bekend door oa. Superstars, GO!CRUNC @ Soigné. LoveBeats (Groovy Events) van oa. LoveBeats, Platinum en Silver!
DJBroadcast presents Moon Harbour
vrijdag 9 november 2007
De toon werd gezet op het ADE. Toen kwam Innervisions over uit Berlijn onder aanvoering van Dixon, Âme en Alex from Tokyo met een magische avond tot gevolg. Vervolgens stond DJBroadcast presents in het teken van een sublieme Ellen Allien, die Amsterdam binnen kwam zeilen onder haar eigen Bpitch Control vlag. Na deze zeer succesvolle avonden mag een vervolg op deze samenwerking tussen 11 en het hoog gewaardeerde magazine, site en internetradio station DJBroadcast natuurlijk niet uitblijven.
Limburg Hardcore Invites
vrijdag 9 november 2007
Op 26 december 2007 oftewel 2e Kerstdag zal net als vorig jaar de kersteditie van Limburg Hardcore Invites plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals. Na de feestdagen en al die (saaie) verplichtingen is dit de perfecte gelegenheid om helemaal los te gaan op jouw manier!
De wintertijd is ingegaan wat aangeeft dat de novembertreurnis weer is aangebroken. Temperaturen die rond het vriespunt liggen, de natuur die geen kleur meer in het straatbeeld brengt en voor het zonlicht kan je alleen maar bij de kunstmatige banken terecht.
Revolution
woensdag 7 november 2007
November. Alweer een maand met een kwalitatief hoogwaardig feest afkomstig uit de kokers van MXM-events ism Partyclick.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9954; ditmaal wordt er met Revolution een nieuw concept tot uitvoering gebracht. Een feest dat voor alles en iedereen die de Latin House-scene een warm hart toedraagt tot in de kleinste puntjes lijkt te kloppen, wat heet......na het beschouwen van de inhoud van Revolution kan het bijna niet anders dat deze liefhebbers zich likkebaardend op dit meesterwerk zullen gaan richten.
Aan spanning ontbreekt het niet op Little Sins, de onbetwiste marktleider op het gebied van intieme, erotisch geladen feesten. Organisator Mike Voorvaart, doet al jaren samen met collega Michelle Kreeft, zijn best om elke editie iets speciaals neer te zetten, gebruikmakend van bijzondere locaties (kastelen, boten, kerken en grotten) tot originele thema’s en speciale acts op de feesten. Want bij Little Sins draait alles om exclusiviteit, hét antwoord op de door massa’s bezochte dansfeesten van tegenwoordig.
Een ware tsunami van voortdenderende geluidsgolven zal zelfs de meest doorgewinterde fanatiekeling op de proef stellen als Multigroove het op 24 november 2007 in de Hemkade laat donderden alsof de wereld vergaat. Woest en vurig laat het ongeëvenaarde feest onder de feesten weer van zich horen; Oorverdovend hard als de donder en met een loepzuiver geluid dat uit het diepst van de wortels van Multigroove weerklinkt.
Bumpin' Chicago
maandag 5 november 2007
Chicago house. Het leek of afgelopen editie van Bumpin' Chicago deze muziekstroming een wederkeer kreeg in de Nederlandse geschiedenis. Wie dacht dat Chicago house iets te maken had met stoffige platen uit de beginjaren van de house kwam uiteraard bedrogen uit. Daarom zal er op zondag 11 november wederom een editie van Bumpin' Chicago plaatsvinden. Funk, jazz en soul.
Voor een elfdelige televisieserie met de titel ROES die in 2008 uitgezonden gaat worden, is televisie- en filmproducent IDTV op zoek naar waargebeurde, dramatische verhalen over alcohol- en drugsgebruik.
Op zaterdag 24 november viert The Matrixx het 6-jarig bestaan op grootse wijze met een speciale editie van Exxellent: Diamond, met (jawel!) Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Funkerman, Sidney Samson en Jip Deluxe.
Op 27 oktober is er weer een Utrechtse consult van Dr. Lektroluv.
Dit keer verplaatst hij zijn laboratorium naar de Central Studios waar hij alle bezoekers infecteert met zijn geheime, groene virus. Dit virus veroorzaakt opwinding en vervoering, spanning en sensatie maar bovenal een euforische ontlading. En met een beetje mazzel, een verkleuring. De dokter wordt deze avond geassisteerd door Jesse Voorn en andere doktersassistenten.
Playboy club party
vrijdag 2 november 2007
De titel van het bericht spreekt boekdelen natuurlijk. Zaterdag 17 november strijkt de Playboy karavaan neer in de Winkel van Sinkel in Utrecht om Nederland weer eens kennis te laten maken met een sexy avond. Kwaliteit, klasse, sensualiteit, entertainment, muziek en communicatie zijn de speerpunten van deze Playboy club party in het monumentenpand aan de Utrechtse oudegracht midden in het centrum.
B4 invites Bonzai
vrijdag 2 november 2007
Remember that good old Bonzaï Records? Dan prik je bij 17 november een punaise in de kalender, om B4 in Club Carpe DM niet te missen! B4 = Music like Before en daarvan gaat niemand minder dan Yves deRuyter een piekfijn staaltje tonen.
De Ben Harder Show
donderdag 1 november 2007
Inmiddels bestaat de Ben Harder Show al meer dan een jaar. Het is allemaal begonnen toen ze bij Drechtstad FM, in Dordrecht, Ben Harder benaderde om een hardcore show te doen. Ben dacht dat het om een erotische show ging omdat hij zelf in de erotische industrie actief was. Hij had een show in gedachte met erotische verhalen, tips over sex en sfeervolle muziek.
30 november 2007
Heroes of Techno weer hard in december
28 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Schmoov viert op 30 november 1 jarig bestaan
Heineken Refreshing Sounds Sessions
27 november 2007
Audio Bullys 2e kerstdag bij Fame=dj’s Bozzini
A Nightmare in Rotterdam
Exxellent from Russia with love
Nieuw vuil meets Te smerig
26 november 2007
Kinky Dreams is back
Nosferatu ‘Enemy of the State’ @ Maassilo Rotterdam
22 november 2007
Absolutely stereo – Final Edition!
Awakenings naar Eindhoven
21 november 2007
Little Sexmachine
The Club uit Enkhuizen is back on track!
Masquerade NYE
20 november 2007
5 uur durende set Roger Sanchez in The Sand
Kom naar Booming Sexy Saturday
Subliminal is back!
18 november 2007
LOS welcomes Santa in Sex and the City style
17 november 2007
Earthquake –Germany 2007
16 november 2007
Rauw verhuist van 11 naar de Maxzaal van de Melkweg
Hellraiser - No one can stop us!
Delfts Blauw, hét trance feest voor jou
New Years Eve into 2008
15 november 2007
Nightlife Awards 2007 uitgereikt
Benny dr Klaar mee?
Timetable en laatste info Slaves to the Rave
Na ruim drie jaar weer hardcore in de Platte Zaol
14 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Twisted cultures
Rush Rotterdam
Steun het goede doel: Freedom @ Sinners
13 november 2007
Randy Katana proudly presents 'Spirit of the Drums'
11 november 2007
NRG Flash
10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht
Charizzma
9 november 2007
Le Soule
DJBroadcast presents Moon Harbour
Limburg Hardcore Invites
8 november 2007
Super Sunday bezorgt je “real house music”
7 november 2007
Revolution
Spannende nachten met een personal touch
6 november 2007
Voortekens van dreigend noodweer op Multigroove.nl
5 november 2007
Bumpin' Chicago
3 november 2007
Wil jij jouw eigen verhaal verfilmd zien?
The Matrixx knalt 7de jaar in met Exxellent Diamond
Utrecht kleurt groen met Dr. Lektroluv
2 november 2007
Playboy club party
B4 invites Bonzai
1 november 2007
De Ben Harder Show