Partyflock
 
­ Nederland

Club Sensual
Hidden Secrets

anoniem gepubliceerd op
Club Sensual
3 november 2007
FeestClub Sensual · Hidden Secrets
Datumvrijdag 16 november 2007
LocatieLexion
Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat een verfrissend nieuw feestconcept met de naam Club Sensual werd gelanceerd, waar waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten hoog in het vaandel staan en nagestreeft zouden worden. Club Sensual – A naughty party for females & couples. Inmiddels is dit concept in deze korte tijd uitgegroeid tot een begrip in clubland. Club Sensual is een gevoel geworden gecreëerd door de bezoekers zelf. Een gevoel van respect naar elkaar, een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn…kortom een gevoel van thuiskomen! Club Sensual is a feeling !

Ook dit keer zal Beatz per Marco Productions trachten alles uit de kast te halen en de bezoekers zoveel mogelijk te verwennen en er zullen daarom wederom talrijke verrassingen staan te gebeuren. Ditmaal om het thema Hidden Secrets nog meer luister bij te zetten zal er naast de Main area ook een Secret area aanwezig zijn. Met een secret area in de vorm van een spannende mystieke grot als achtergrond en decor zullen een aantal toppers de revue passeren en de nodige prikkelende en uitdagende tempowisselingen veroorzaken. In de feestelijk aangeklede main area zullen een aantal bekende Club Sensual gezichten wederom hun spannende sensuele tonen ten gehore brengen en het publiek verwennen met het best denkbare voorspel. Orgasmische muzikale hoogtepunten zullen worden neergezet door Bi-Rotic’s Mr. X-Qlusive en musical genius DJ Jellyfish. Als toetje een tropische verrassing voor jullie overgevlogen uit St. Maarten, te weten 2 O'Clock Ron, die speciaal voor deze feestelijke gelegenheid een berg onvervalste houseclassics zal meesmokkelen en ten gehore zal brengen in een extra lange set B2B met resident DJ en organisator Beatz per Marco. Deze Rotterdamse partydinosaurus, Mr. Lunapark, organisator en DJ in hart en nieren, zal het hart sneller doen kloppen en het zonnetje doen laten schijnen in een tot liefdestempel omgetoverde Lexion Venue te Westzaan.

Een ding is in ieder geval zeker…Beatz per Marco Productions kan er trots op zijn, mede dankzij www.djpromotion.nl, een prachtige line-up te kunnen neerzetten die wederom voor een muzikaal spektakel zal gaan zorgen. Klik voor de timetable hier

Buiten de aanwezige kunst (Hans Bijloo), kleding (Club-Wear), speeltjes (Climax) en sieraden zullen er naast het erotische snoep en overheerlijk vers fruit ook weer organisaties aanwezig zijn zoals erotic4you die het aanwezige publiek in geheel eigen stijl zal verrassen. Aan de chillmomenten is gedacht in de vorm van heerlijke kussens om je in te laten ploffen of een intiem verlichtte ruimte waar men zich discreet kan terugtrekken. Buiten dit randgebeuren staat er ook een team van dansers en vuurspuwers voor jullie klaar die op eigen verrassende wijze ondeugende, sensuele en hete acts zullen opvoeren en gedurende de nacht het entertainment voor jullie zullen verzorgen.

Oh Ja…….ssst !!! Vanwege het 2-jarig bestaan van Club Sensual is er ook nog een ondeugende verrassing in de vorm van 2 entreetickets voor de prijs van 1. Check snel even op www.clubsensual.nl en registreer je !…….er zijn nog maar een beperkt aantal speciale sensual surprise tickets te bemachtigen !

12 opmerkingen

Gaat een feestje worden hoor :yes:
Verheug me nu al op mn act B)
Duurt nog lang he ???
Ik bied me bij deze vrijwillig aan als fruitmeisje ........verboden vruchten ???
laatste aanpassing
 
Wie weet word ik wel de Hidden Secret hahaha! Keeps you alert! :roflol:
Uitspraak van pinkkylie & R op zaterdag 3 november 2007 om 12:30:
fruitmeisje ­........verboden vruchten ???

Ach je weet me wel weer te vinden he? ;)
Tot de 16de lieffie!!!
ik denk daT ik hier maar meteen m,n verjaardag ga vieren aangezien ik toch die dag jarig ben
Uitspraak van Sydney op zaterdag 3 november 2007 om 18:35:
ik denk daT ik hier maar meteen m,n verjaardag ga vieren aangezien ik toch die dag jarig ben

Krijg je van mij wel een verjaardagskusje :9
Uitspraak van Sydney op zaterdag 3 november 2007 om 18:35:
ik denk daT ik hier maar meteen m,n verjaardag ga vieren aangezien ik toch die dag jarig ben

Misschien hebben we voor jou ook nog wel een secret..... ;-)
Uitspraak van Sydney op zaterdag 3 november 2007 om 18:35:
ik denk daT ik hier maar meteen m,n verjaardag ga vieren

:cheer: knuffelen !!!
Uitspraak van Miss 4Play (K) op zaterdag 3 november 2007 om 21:10:
voor jou ook nog wel een secret.....

Tjee wat ernstig..
"Moet" ik weer naar een feestje... :cheer:
Grinzzzz kan als aagje niet tegen geheimpjes...

Wil graag alles weten :P
 
(y) DJ PROMOTION (y) Goed geregeld man :respect:
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van Sydney op zaterdag 3 november 2007 om 18:35:
ik denk daT ik hier maar meteen m,n verjaardag ga vieren aangezien ik toch die dag jarig ben

oww echt!?
FEESSIE!!!!