Partyflock
 
­ Nederland

één3

anoniem gepubliceerd op
één3
14 november 2007
Hard a tech is een jonge organisatie met voornamelijk Hard Techno als concept. Het doel is middels dit concept de dancescene een nieuwe impuls te geven en naast gevestigde namen ook jonge talenten een kans te geven om te draaien, zich te promoten en te profileren in de scene. Vanuit de organisatie laat Hard a tech zien dat naast de commerciële stromingen deze muziek een diepere inhoud heeft. Het hebben van een underground imago valt dan ook onder het streven.

Na alweer twee succesvolle edities te hebben waargemaakt is Hard a tech inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen en het uitbreiden van haar concept om de voorgaande edities te overtreffen onder de zeer toepasselijke naam [agenda=106307]{Onjuist element ''!}.

Op 4 Januari 2008 zal Houten getrakteerd worden op waar Hard a tech goed in is. De derde editie zal een knaller van een feest gaan worden en zal tevens gelden als inluiding van het nieuwe jaar.

Het motto “driemaal is scheepsrecht” zal zonder twijfel tot zijn recht komen met de spectaculaire line-up van artiesten van hoog en bekend niveau. Met een samenstelling van Hollandse helden met name bekend van de feesten van The Chaos Theory en Side-effect uit de eigen stal pakt Hard a tech dit keer groots uit. De avond wordt geopend door niemand minder dan Giorgio SFX waarna Sorce het stokje denderend over zal nemen. Om de avond te breken presenteert Hard a tech Side-effect uit haar eigen stal waarna Mike Drama voor de tweede maal in zijn carrière zijn kunsten zal vertonen op het podium van Hard a tech. Om het kabaal nog extra bij te zetten is het de eer aan Salva Trucha om het feest af te sluiten.

Wees er bij op Houtens hardste dansfeest ooit! Men weet inmiddels wat men van Hard a tech en haar feesten één kan verwachten en ook dit maal zal niemand teleurgesteld worden.

Kijk voor meer informatie, de laatste nieuwtjes en de foto’s van voorgaande edities op onze website http://www.hardatech.nl.

Graag ziet Hard a tech je terug op [agenda=106307]{Onjuist element ''!} om er samen voor de derde maal een onvergetelijke avond van te maken en knallend het nieuwe jaar in te luiden!

De locatie zal Wieck te Houten zijn en de damage bedraagt slechts 5,00 aan de deur. De minimum leeftijd is hierbij 18 jaar en legitimatie is verplicht

6 opmerkingen

Sorce :respect: ff kijken, mssn wel aanwezig.

Het mag wel wat langer duren vind ik.
 
Werkzaam bij Hard a tech
Gaat waarschijnlijk wel langer door hoor, zolang er mensen binnen zijn mag het doorgaan. Het zijn de openingstijden van de locatie zelf. Althans zo ging het de twee voorgaande edities ook.
 
we gaan oook langer door! uurtje of 3,4!
We klappen hem het nieuwe jaar in!
Nou nog sutus in de Wieck!
 
http://www.youtube.com/watch?v=HO3zeDsWjw4