Partyflock
 
Nieuws · juli 2006
­ Nederland
1 oktober 2004 was de dag waarop de nummer 1 Hardcore DJ van Den Haag, Nosferatu, de AStA met een uitverkochte Birthdayparty weer terug op de hardcore kaart zette. Ook dit jaar zal de AStA garant staan voor pure onvervalste Hardcore! Op zaterdag 30 september 2006 zal The Enemy of the State-editie van start gaan en de AStA op z’n grondvesten doen trillen!
Voor een nieuw project is Flock op zoek naar enthousiaste, trendy, lekkere, actieve mensen!
Op zaterdag 5 augustus vindt in Amsterdams meest trendy hotspot, Mansion de kick-off party plaats van Body and soul. Deze telkens op de eerste zaterdag van de maand terugkerende clubavond wordt overgoten met warme soulful en funky houseklanken.
Discocult
donderdag 27 juli 2006
Discocult is Sugar Factory's eigen maandelijkse clubavond. Een avond vol met heerlijk stevige en subtiele tracks, innovatief neergezet door lokale en internationale grote namen uit de Dance wereld. Het is Disco en het is Cult. De sfeer is warm en persoonlijk. De muziek is fris en vernieuwend. Discocult is top-sound voor de veeleisende liefhebber.
Access Live, de tiende editie
donderdag 27 juli 2006
In september 1997 werd in Venhuizen het allereerste Access Live festival georganiseerd. Het dance - rock - pop festival was destijds meteen al een daverend succes. Nu, een decenium later, viert het dan ook zijn tweede lustrum!
D.D.O.D. - HeartBlood
donderdag 27 juli 2006
Dawn of Dance's D.D.O.D. dendert ook onverminderd voort en vier augustus is het tijd voor de volgende editie: D.D.O.D. - HeartBlood in café De Trappist in Amsterdam waar de temperatuur eveneens tot ongekende hoogte zal stijgen door de hartverwarmende Harddance die er gedraaid zal gaan worden.
Op 2 september vindt de tweede editie plaats van Trancesetterz, het nieuwe feest van Bas & Ram. De kickoff in juni was een groot succes waarbij naast de geweldige muziek, de goede sfeer en de bijzondere aankleding van Outland indruk hebben gemaakt. Juist op deze punten wordt veel nadruk gelegd bij TranceSetterZ.
Wat krijg je als je Nederlands mafste dj en mc samen hun verjaardag laat vieren? Inderdaad, een krankzinnig gezellige en vooral stampende Birthday Bash! Zaterdag 16 september zal Outland in Rotterdam geheel in het teken staan van de verjaardagen van beide heren. En uiteraard zal hierbij alles in huis zijn wat met hen te maken heeft: sex, booze, héél veel mooie vrouwen & nog véééél meer stevige muziek.
Deze zomer wordt het weer Intiem op het scheveningse strand! 2 evenementen, 5 geweldige dj's, entertainment waar de vlammen vanaf spatten (letterlijk en figuurlijk) én de aanwezigheid van alle 'intimi' zullen het Noorderstrand in vlam zetten deze zomer. Op zowel 12 augustus als 2 september doet Intiem-event weer Billabong Beachclub aan.
FFWD Afterparty
zaterdag 22 juli 2006
Rotterdam zal op 12 augustus 2006 weer uit zijn voegen barsten. Een schuddende Erasmusbrug en de Euromast die mee zal meebewegen op de muziek die neerdaalt tijdens de beste en gezelligste parade van Europa. Niet alleen tijdens de parade is het een gekkenhuis, ook zeer zeker na de parade zal er door gegaan worden waarmee men vrolijk aan is begonnen, namelijk.....Feesten!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 21 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Happy Classics
donderdag 20 juli 2006
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de gloriedagen van de houseparty’s. Vrijdag 28 juli zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj’s als Champ-e-on, Coldfusion en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.
The city is ours! Festival
donderdag 20 juli 2006
Al het festivalgeweld van deze zomer wordt dit jaar afgesloten in Den Haag met The city is ours festival. Op zaterdag 9 september barst het terrein rond de Haagse Hogeschool (De Haagse) uit zijn voegen met optredens van meer dan 25 dj’s, bands en live-acts. Dit outdoor-event is een must voor iedere festivalfan die een groots en waardig afscheid wil nemen van deze zomer.
NMa: geen sprake van 'mojopolie'
donderdag 20 juli 2006
Concertorganisatie Mojo Concerts overschrijdt geen concurrentieregels. Kartelwaakhond NMa constateerde na twee jaar onderzoek dat er geen sprake is van een 'mojopolie'. Ook het onderzoek naar mogelijke overtredingen van Ticket Service en Ticketbox wordt stopgezet.
Dat Rebecca Loos van veel markten thuis is, moge duidelijk zijn. Maar dat ze in zee zou gaan met het vermaarde undergroundcollectief Lessismorecordings uit Eindhoven, verwachtte niemand.
Twisted Dance & Fashion
donderdag 20 juli 2006
Twisted 3Some zal het nieuwe indoor seizoen starten met een bijzondere avond in Monza te Utrecht met Twisted dance & Fashion. Iedereen die er al eens geweest is weet dat de avond garant staat voor heerlijke house, aardige mensen, mode en lekker eten. Niemand minder dan Erick E, Lucien Foort en Sidney Samson zullen het nieuwe seizoen voor Twisted 3Some openen.
Nog een paar dagen en dan is het zo ver, want op 23 juli barst om 10u het Salinas Sundance geweld los op het noorderstrand van Scheveningen. De weersvoorspellingen zijn in ieder geval tot zoverre erg positief. Uiteraard ga je bij een evenement als Salinas automatisch uit van mooi weer, want dat is geheel verweven met het concept. Maar, ook in het geval dat het weer een beetje minder is zal het feest gewoon doorgaan. Sunday's Noorderstrand heeft immers de beschikking over een mooi terras, maar ook over twee zalen.
Vanuit het Trance Topic hier op Partyflock was het idee ontstaan om eens een trance feest te organiseren zodat alle mensen van het Trance Topic elkaar kunnen meeten en hun ervaringen in real life met elkaar kunnen delen. Dit uiteraard onder het genot van: Trance! Logischerwijs heeft het feest de volgende thema gekregen: Meet the Flockers. Uiteraard is iedereen welkom en niet alleen flockers
Bass Solution
dinsdag 18 juli 2006
Aan keuze qua feesten niks te klagen voor feestbezoekers in Nederland. Dat dit vaak leid tot een leger dan lege portemonnee weet iedereen maar al te goed en juist voor degene die inmiddels de bodem van hun portemonnee vaker zien dan hen lief is, heeft Amigo's de oplossing: Bass Solution!
MC contest van Q-factor
zondag 16 juli 2006
Een feest is tegenwoordig niet meer compleet zonder een master of ceremony. Het mc-en is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een vak, waar behalve skills ook veel doorzettingsvermogen en inzicht voor nodig zijn. Een mc is bovendien veel meer dan een gelegenheidsfrontman die de dj’s aankondigt en afkondigt, maar iemand die een belangrijke schakel vormt tussen dj en publiek. Hij weet de juiste momenten in een set te vinden om het publiek op te zwepen, etaleert tussendoor zijn improvisatievermogen als freestylers of kan fouten maskeren die door een dj gemaakt worden. Kortom: een mc is onmisbaar om een feest te doen slagen. Q-factor is daarom op zoek naar talenten die zich in de schijnwerpers kunnen mc-en.
Nachtvierdaagse met LUST
zaterdag 15 juli 2006
Nijmegen is een kei gave stad van een zeer zeldzaam soort. De Bourgondische sfeer en de gemoedelijke mensen. Kronenburger park of Frank Boeijen. Sint Steven meets de Matrix en vanuit Doornroosje via een kleine omleiding langs de Waal kom je langzaam maar zeker uit bij datgene waar dit verhaal werkelijk over gaat.
Fiesta Vibes
vrijdag 14 juli 2006
Op zaterdag 22 juli gaat alweer een nieuwe editie van Fiesta Vibes van start! Hiervoor zijn de beste artiesten uitgenodigd, siert entertainment in zijn mooiste vorm het podium en is de zaal gevuld met het meest trendzettende publiek van Nederland. Club Red leent zich hiervoor als uitstekende locatie, hetgeen zich steeds nauwer in de Nederlandse partyscène heeft weten te vestigen.
Op zaterdag 16 September is Lunapark terug in de Villa Thalia om nog eenmaal te genieten van al het moois dat deze zomer weer gebracht heeft. De 'after summer edition' staat daar ook geheel in het teken van. Met achter de draaitafels DJ Jean, D-Rashid, Leroy Styles, Bryan Dalton en natuurlijk "Mr Lunapark" 2 O'Clock Ron beloofd het weer een zeer zwoele editie te worden.
Subliem! at Outland
vrijdag 14 juli 2006
Ben jij subliem? Oftewel: hou jij ook zo van onvervalst lekkere housemuziek in een stylish, classy en vooral intieme sfeer? Kom dan op zaterdag 22 juli naar Outland waar de aftrap wordt gegeven van een gloednieuw clubconcept: Subliem!
Geruime tijd is T-Time de meest bekende hardcore afterparty van het land geweest. Veel bekende dj's kwamen op deze zondag een lekker borreltje meedrinken en zo ook een plaatje meedraaien. Het bekende blauwe drankje werd natuurlijk ook weer benuttigd waardoor je leuke situaties kreeg. De afterparty's werden dan ook met regelmaat gebruikt door veel dj's om hun verjaardagsfeest te vieren op een gezellige manier.
Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren op het incident tijdens het optreden van Rob Gee & Band op Sensation Black van afgelopen zaterdag:

Soms sla je de plank mis, dit was een heel bos.
Devastation outdoor, wat oorspronkelijk op 29 juli zou plaatsvinden op evenemententerrein de Waterlaat in Bergeijk, is verplaatst naar discotheek 't Centrum in Wintelre. Oorzaak van deze wijziging is een verkeerde vergunningsaanvraag door de vergunninghouder. Hierdoor ziet de organisatie zich genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar discotheek 't 't Centrum. Reeds gekochte kaarten worden vergoed of geven toegang tot het evenement incl. een aantal consumpties.
Even geen introductie van bekende zaken. Ook geen lang verhaal over de mooie historie van een van de oudste Q-dance concepten. Gewoon een bericht over het voortbestaan van een feestlegende.
We tellen nog net anderhalve week en dan is het zover… De Industriële Revolutie zal zich opnieuw kenbaar maken op het industrieterrein “Oostpoort” in Harlingen tijdens de 3de editie van het festival “Illegal Vibes Outdoor 2006”. Tijd dus voor een update.
In september van afgelopen jaar is de eerste editie van Poltergeist gehouden. Hierbij waren de drie area’s opgedeeld in verschillende Hardcore tijdperken. De main area was 1996 tot 2000, de tweede area 2000 tot 2004 en de derde was Hardcore van 2005. Het succes van de 2000 tot 2004 area was enorm. Daardoor zal bij de volgende editie van Poltergeist op 30 september 2006 in HappydayZZ te Culemborg dit het thema worden van de main area: Hardcore van 2000 tot 2005.
Na Pandemonium komt Cyndium met een spraakmakend nieuw concept, genaamd Intoxicated. Op 16 september zal dit feest, met de Amsterdam Studio's als lokatie, voor een zeer complete nacht zorgen. Een subtiele combinatie van de hardere stijlen met originaliteit hoog in het vaandel!
21 juli aanstaande is het tijd voor de volgende editie van D.D.O.D. Borderline in de vorm van Blue Friday. Wellicht zal het de oplettende mensen onder ons niet zijn ontgaan dat het woord 'Blue' blijft terugkomen bij de namen van deze avonden, dit omdat elke Dance avond in de [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} een eigen kleur heeft en bij de avonden gehost door Dawn of Dance is dit – hoe kan het ook eigenlijk anders met als sponsors de Blue Monkeys - de kleur blauw.
Tegenwoordig moet het allemaal top of the bill, en ja dan hebben we het inderdaad over de bill. Commercie, het draait allemaal om geld. Zondag 16 juli, kiezen wij voor iets anders. Gezelligheid en de muziek, daar gaan we voor.
Tomorrowland
maandag 10 juli 2006
Het weekend van 29 en 30 juli 2006 verwacht ID&T weer heel wat feestgangers voor de tweede editie van Tomorrowland in het Schorre in Boom. Het entertainmentbedrijf ID&T verwacht dit jaar de kaap van 15.000 bezoekers te overtreffen. De lokatie is de ideale omkadering voor Tomorrowland. Prachtig aangelegen terreinen met veel groen, heel wat vijvers, grote open ruimtes en bovendien een natuurlijk amfi-theater waar de mainstage voor het nodige spectakel en kippenvelmomenten zal zorgen.
De nu al dampende festivalzomer 2006 krijgt aan het einde een spannend slotakkoord. Want XSENSE organiseert op 9 september het Lief festival. Een knus decor en heftige line-up veroorzaken zeker weten een enorme Love Explosion aan de rand van de Domstad.
Vrijdag 29 september gaan we voor de derde keer helemaal los in Outland. Voor deze editie hebben we een wel heel dikke line-up samengesteld met twee van de allergrootste en meest populaire dj's uit de techno scène. In de Basement zal Marco Remus samen met zijn beste vrienden uit de muziekbizz de boel volledig op zijn kop zetten. De main hall zal op zijn grondvesten schudden dankzij de kunsten van Dave Clarke.
Megarave open air edition
vrijdag 7 juli 2006
Voor het twintigjarig bestaan van de Peppermill te Heerlen werd Rige Entertainment in 2000 gevraagd om een leuke invulling aan een groots feest te geven. Voor deze viering werd de Megarave, die voorheen op de Maasvlakte (Open Air) en in de Energiehal (Indoor) plaatsvond, op het buitenterrein van de Peppermill gegeven. Na 4 succesvolle edities werd de editie van 2003 overschaduwd door een nogal heftig incident waardoor de gemeente Heerlen besloot de Megarave te verbieden. Na jaren procederen en uiteindelijk een goed overleg met de gemeente en diensten als politie en brandweer mogen wij dit jaar weer van start gaan met een van de gezelligste feesten van het zuiden.
Het evenement Ravezone wordt verplaatst naar vrijdag 13 oktober. Locatie (The Power Zone) en openingstijden (22:00 – 05:00) blijven onveranderd. Wel is er een kleine wijziging in de line-up van Ravezone; Outblast wordt vervangen door Dano en de live-act van Angerfist wordt vervangen door Shadowlands Terrorists.
Zaterdag 16 september 2006, is de dag die je in je agenda moet noteren, want dan zal er op het Scheveningse strand in strandtent Brunotti het eindfeest van het strandseizoen plaatsvinden, namelijk Perfection. Met een zeer lekkere line up, heerlijke cocktails, zon, zee en strand, zal Perfection nog één keer bij iedereen dat fijne strandgevoel creëren.
It's time to play!
donderdag 6 juli 2006
Play daagt jullie uit om je eigen spel te komen maken. Playen en geplayed worden, daar draait het op deze avond om! Wij doen er alles aan om het speelse in jullie naar boven te brengen. Zo krijgen dit keer de eerste 100 bezoekers een overheerlijke cocktail van ons cadeau.
Do You Love House Music?
donderdag 6 juli 2006
De zomerse temperaturen zijn niets vergeleken met jouw elegante passie. Jij bent de spil van het spektakel. Jij gedraagt je zoals een miljonair zou doen. Jij bent de queen van de dansvloer, de king van de moves en elke locatie jouw stardom is. Maar vooral omdat jij een SUPERSTAR bent!
Vrijdag 21 juli a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder het terrein zijn van zwoele housebeats, dampende clubbeats en stevige techtrance. Dan zal namelijk het dance-evenement "Impress" plaatsvinden.
Bodyworx is de nieuwe techno-avond van Atlantis in Alkmaar. Naast een Club house avond (Club Fresh) en een minimal/electro avond (Fingerlickin') werd het tijd dat Atlantis ook eens wat aandacht bestede aan techno. Alkmaar kent namelijk veel techno dj's en producers en liefhebbers. Er is dus duidelijk behoefte aan een leuk techno feest. Vandaar het initiatief van Atlantis om het feest Bodyworx te gaan organiseren.
Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover, dan word namelijk het grootste terror en speedcore evenement van deze aardbol gegeven in ons eigen koude kikkerlandje. Vanuit alle hoeken van Europa maken artiesten en liefhebbers zich klaar voor het hardste evenement van deze eeuw.
Hardcore, Darkcore, Industrial, Oldschool en Jump, dat is waar het op Zaterdag 2 September 2006 in Go Planet Expo Hall. The Vinyl Junk en Syco vieren er hun verjaardag. Voorafgaand wordt er gekart en gegeten met maar liefst 50 artiesten en jij kunt daarbij zijn!
VIP actie Hard Bass
woensdag 5 juli 2006
Hard Bass - hét paradepaardje van b2s - verhuist op zaterdag 7 oktober naar de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Een toplocatie waar b2s nog meer de grenzen van Hard Bass kan en gaat opzoeken! Na de lancering in de Zoetermeerse SilverDome, zal de space mission centraal staan in deze tweede editie van Hard Bass in 2006.
On the 29th of July 2006 the crew of Party in Amsterdam will launch their website, Partyinamsterdam.com, with a steaming hot summer party at club Akhnaton Amsterdam. It will be a “kick off” this party with a selection of the finest house, club and groovy tunes that Partyinamsterdam has selected, especially for you.
Experience the hardstyle jungle! Vrijdag 14 juli zal wederom een ‘hardstyle only’ editie plaatsvinden van het concept Hardstrike. Met de vorige editie nog in ons achterhoofd nabonkend, wordt er weer geknald in de jungle waarbij de dj’s voor de nodige oerklanken zullen zorgen.
Het is verfrissend nieuw, bruist van energie en heerlijke muziek. Het is het perfecte feest voor een knallende zondag. Het is... Castle of love! Op zondag 20 Augustus zal vanaf 15.00 tot 23.00 uur in Kerkrade de eerste editie van een nieuw dance event plaatsvinden. Castle of love staat voor een intiem outdoor festival met groove, funkyhouse, club en electro als muziekstijlen. De oplettenden onder ons hebben al kunnen ontdekken dat het thema van dit jaar “love” is.
Voor wie er na een dag vertoeven op het Extrema Outdoor festival nog geen genoeg van kan krijgen, organiseert Rechter in samenwerking met Zodiak Commune voor het derde achtereenvolgende jaar de officiële Extrema Outdoor Afterparty. Verdeeld over de drie zalen van Rechter, kunnen de bezoekers op 15 juli genieten van house, techno, acid, en urban.
31 juli 2006
Nosferatu’s Birthdayparty - Enemy of the state
29 juli 2006
Flock is op zoek naar misschien wel jou.....
Dancin and Prancin in The Mansion
27 juli 2006
Discocult
Access Live, de tiende editie
D.D.O.D. - HeartBlood
26 juli 2006
Trancetoppers op TranceSetterZ in Outland
24 juli 2006
Darkraver & Ruffian Birthday Bash
23 juli 2006
Intiem's zomerspecial op het strand
22 juli 2006
FFWD Afterparty
21 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
20 juli 2006
Happy Classics
The city is ours! Festival
NMa: geen sprake van 'mojopolie'
Rebecca Loos op nieuwe plaat van Eindhovens technolabel ANTICLUB
Twisted Dance & Fashion
Weer of geen weer: Salinas Sundance
19 juli 2006
Tranceformer - Meet the Flockers
18 juli 2006
Bass Solution
16 juli 2006
MC contest van Q-factor
15 juli 2006
Nachtvierdaagse met LUST
14 juli 2006
Fiesta Vibes
Lunapark sluit de zomer af in stijl
Subliem! at Outland
13 juli 2006
T-Time the reunion · The barbeque special
Duncan Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren...
12 juli 2006
Devastation Outdoor verplaatst naar andere locatie
11 juli 2006
Qlubtempo: Verleden en heden van de Hardstyle in de Heineken Music Hall
Festival update en afterparty info Illegal Vibes Outdoor 2006
Poltergeist Y2K Hardcore edition
Intoxicated - Nieuw concept Cyndium Amsterdam studio's
10 juli 2006
D.D.O.D. Borderline Presents Blue Friday
It's all about the music - Techno op zondag in Studio 80
Tomorrowland
8 juli 2006
Lief Festival: De Utrechtse zomerliefde
Integrate - Als de zomer weer voorbij is...
7 juli 2006
Megarave open air edition
Ravezone verplaatst naar vrijdag 13 oktober
Perfection: groovy tunes en funky sounds op het strand van Scheveningen
6 juli 2006
It's time to play!
Do You Love House Music?
Dansend de zomer in op nieuw evenement 'Impress'
Damon Wild hoofdact volgende Bodyworx
5 juli 2006
Noisekick’s verouderingsproces time table & info
Gratis karten en buffet met 50 dj’s op OldschoolMadness
VIP actie Hard Bass
4 juli 2006
Partyinamsterdam.com invites you to party
2 juli 2006
Welcome to another edition of Hardstrike in Leeuwarden
Nieuw Dance event in Limburg
The Official Extrema Outdoor Afterparty