Partyflock
 
­ Nederland

Eindelijk weer hardstyle in Utrecht

gepubliceerd door , op
Eindelijk weer hardstyle in Utrecht
2 juli 2006
Op 28 juli aanstaande vindt het eerste event van ElmoreMusic plaats. Dit event, met de toepasselijke naam Try-out, zal plaatsvinden in Poema RAW te Utrecht van 22:30 tot 05:00. Try-out heeft voor een deel als doel talentvolle hardstyle DJ’s de kans te geven om te draaien voor een groot publiek. Zo zijn voor deze avond vier DJ-talenten geselecteerd om plaats te nemen achter de draaitafels. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling om een geweldig feest neer te gaan zetten waar menig hardstyle liefhebber in Utrecht en omgeving lange tijd op heeft moeten wachten. Het laatste hardstylefeest in Utrecht dateert alweer van enige tijd geleden en om Try-out tot een groot succes te maken heeft de organisatie niemand minder dan A-lusion gevraagd om de avond met een twee uur durende set af te sluiten.

Try-out wordt dus geen avond met gelouterde namen. De organisatie heeft gekozen om een concept neer te zetten waarbij nieuwe frisse namen aan het publiek worden gepresenteerd die voor de volle honderd procent gemotiveerd zijn om het publiek van begin tot eind te vermaken. Vanaf 23:00 zal Dimpian van start gaan met de lekkerste jump- en early hardstyle platen. Hierna zal om 00:00 Basrose de vetste hardstyle tracks van dit moment aan elkaar draaien. Vanaf 01:00 wordt een selectie van de beste italian hardstyle voorgeschoteld door Patrick D om vervolgens om 02:00 te worden afgelost door Veezz One die het publiek zal klaarstomen voor de afsluiter van de avond: A-lusion. Van 03:00 tot 05:00 zal hij laten zien waarom hij vaker terug te vinden zal zijn op evenementen als In Qontrol en Q-Base. Samen zullen deze mannen ervoor gaan zorgen dat Utrecht weer voldoende aan haar trekken zal komen op het gebied van hardstyle.

Wanneer Try-out aanslaat bij het publiek dan kan men in Utrecht een vast concept verwachten. Dit concept wil ElmoreMusic ook gaan toepassen op het gebied van techno en trance, en wellicht nog meer stijlen, om zodoende nog meer mee te werken aan het promoten van nieuwe DJ-talenten. De dance wereld heeft behoefte aan nieuwe namen. Zo organiseren de grotere organisaties al hun eigen dj-contests en het nieuwe concept van Q-dance Inqoming is ook gericht op het door laten breken van nieuwe DJ’s bij het grote publiek, en is er hier en daar een talent-area te vinden op de grotere festivals. Toch wordt er nog lang niet genoeg georganiseerd op het gebied van DJ-talenten, zo blijkt uit de enorme interesse van DJ’s tijdens de aanmeldingsperiode voor Try-out. Hierdoor heeft ElmoreMusic een ruime keus uit groot talent gehad, maar zijn er helaas ook goede talenten teleurgesteld en zij zullen moeten wachten tot zich weer nieuwe kansen aandienen. Dat de selectie van talenten door ElmoreMusic serieus wordt genomen blijkt uit het feit dat Q-dance aanwezig zal zijn bij Try-out om de talenten te aanschouwen.

De toegangsprijs voor Try-out is € 10,- aan de deur, maar wanneer je van tevoren een gastenlijstplaats besteld via de website van ElmoreMusic betaal je € 7,50. Via Partyflock zijn 2x2 gastenlijstplaatsen te winnen, dus als je van plan bent om te komen kan het geen kwaad om voor vrijdag 14 juli je aan te melden voor deze actie. En niet onbelangrijk: Kom vroeg, want tot half één is een biertje slechts € 1,-! De deuren staan vanaf 22:30 wagenwijd open voor een ieder die lekker uit zijn dak wil gaan of een gezellig feestje wil bouwen, maar wel minimaal 18 jaar oud is.

32 opmerkingen

betalen voor gastenlijst :s , maar wel beter hardstyle in utrecht , jammer dat 't vrijdags is
 
betalen voor gastenlijst :S

Ja, wat verwacht jij dan? :P

Je kan aan de deur betalen, maar je kan ook, als je zeker weet dat je gaat, vooruit betalen (goedkoper) en dan sta je op de gastenlijst, anders weten we niet wie er wel en niet al heeft betaald ;)
jaa oke :P maar ik zou het dan voorverkoop noemen :9
Artiest {SHOWLIST artist 46110, 21129}
:cheer: ik heb er echt wel zin in!!!!
ut word tijd dat er meer hardstyle feesten komen in utrecht.en dan ook op zaterdag.
 
Uitspraak van Batau op zondag 2 juli 2006 om 18:02:
jaa oke maar ik zou het dan voorverkoop noemen


Ja dat zou ook kunnen inderdaad, alleen we werken niet met tickets, dus dat is dan verwarrend.
laatste aanpassing door een beheerder
Eindelijk!!!
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 2 juli 2006 om 19:37:
Ja dat zou ook kunnen inderdaad, alleen we werken niet met tickets, dus dat is dan verwarrend.


oke das duidelijk hehe
Dat de selectie van talenten door ElmoreMusic serieus wordt genomen blijkt uit het feit dat Q-dance aanwezig zal zijn bij Try-out om de talenten te aanschouwen.

Of je probeert ze te paaien om een goede zakelijke relatie op te bouwen ;) Vind het wel best prijzig, denk dat je met €5 meer succes gehad zou hebben in die periode.
Goed bezig, Hardstyle in Utrecht (Y)(Y)(Y)

Jammer dat ik de eerste editie moet missen :(, dus hopen dat het aanslaat en dat er eindelijk eens een vast concept in ons stadje komt :)!!
laatste aanpassing
Vrijdg is zo'n kut dag, veel mensen moeten de volgende dag gewoon werken! Maar ik ga er zeker een keertje kijken.
 
Wij hadden ook liever op zaterdag gehad, alleen is er geen enkele discotheek in Utrecht die hardstyle op de zaterdagavond wil inplannen, dus vandaar op vrijdag ;)
Heerlijk I (L) The A-lusion Sound, hij heeft er toch voor gezorgd dat tijdens X-qlusive The Prophet het feest op gang kwam, in de Postbanklounge.

Hoop dat ik er bij kan zijn.
Artiest FFect
Waarom moet de entree prijs zo hoog zijn? Ik ga lekker naar dit feestje: Underground Shock! :bounce:

Helemaal gratis en ook een bekende naam erbij, namelijk Miss Zelda! :respect:
 
Uitspraak van FFect op maandag 3 juli 2006 om 13:00:
Waarom moet de entree prijs zo hoog zijn? Ik ga lekker naar dit feestje: Underground Shock!

Helemaal gratis en ook een bekende naam erbij, namelijk Miss Zelda!


Wil niet zeggen dat de één beter is dan de ander, maar als je alleen al naar de stijlen en lokaties kijkt zijn deze twee feesten niet met elkaar te vergelijken.

Bovendien vraag ik me dan af hoe Underground Shock de kosten eruit gaat halen. Maar goed, dat is een andere zaak.
 
Utreg zuigt, maar dat wist iedereen al (y)
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van FFect op maandag 3 juli 2006 om 13:00:
Waarom moet de entree prijs zo hoog zijn? Ik ga lekker naar dit feestje: Underground Shock! :bounce:

Helemaal gratis en ook een bekende naam erbij, namelijk Miss Zelda! :respect:

lekker vergelijkbaar :/
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 3 juli 2006 om 13:13:
Wil niet zeggen dat de één beter is dan de ander, maar als je alleen al naar de stijlen en lokaties kijkt zijn deze twee feesten niet met elkaar te vergelijken.


Dat zeg ik ook niet, maar op beide evenementen staan alleen maar talenten en een bekende naam. Bij de ene is de toegang gratis en bij de ander is deze maar liefst 10 euro. Belachelijk hoog als je dit mij vraagt! ;)

Uitspraak van verwijderd op maandag 3 juli 2006 om 21:07:
lekker vergelijkbaar


Vind ik wel, alleen de locatie is anders... het concept blijft hetzelfde! :o
laatste aanpassing
 
Uitspraak van FFect op maandag 3 juli 2006 om 21:17:
maar liefst 10 euro. Belachelijk hoog als je dit mij vraagt!


Redelijk normale prijs voor een feest in de grote stad ;)

Daarnaast heeft een gratis feest als nadeel dat mensen 'even' een kijkje komen nemen. Wij willen van begin tot eind met z'n allen een feestje bouwen, en mensen die ervoor betaald hebben die kiezen daar dan ook duidelijk voor...dus je trekt een ander publiek ;) Bovendien zijn we een organisatie die verder wil in de zin van meerdere feesten organiseren, en tja, daar is simpelweg gewoon geld voor nodig...
laatste aanpassing
Goeie zaak :)

goed bezig Elmore ! (y)
hopen dat beetje volk komt

staat in de planning :)
Uitspraak van Hugo! op zondag 2 juli 2006 om 19:09:
ut word tijd dat er meer hardstyle feesten komen in utrecht.en dan ook op zaterdag.

ja precies....op de zaterdag zal je uiteindelijk ook meer mensen trekken denk ik! :yes:
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 3 juli 2006 om 21:24:
Redelijk normale prijs voor een feest in de grote stad


dat is cker zo....

niet zeuren, gewoon komen.. ik weet dat wij er iig alles aan gaan doen om jullie een toffe avond te geven ;)
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 3 juli 2006 om 21:24:
Redelijk normale prijs voor een feest in de grote stad


Leiden is ook een redelijk grote stad. De toegangsprijs vind ik gewoon veels te hoog voor wat je ervoor terug krijgt.

Hier in Leiden heeft Underground Shock ook een feest georganiseerd voor eenzelfde toegangsprijs, alleen dan staan er namen als: Partyraiser, Day-Mar, Meagashira, The Rapist en Bonehead! Ik vind het nogal een verschil! :flower:

Uitspraak van permanent verbannen op maandag 3 juli 2006 om 21:24:
Daarnaast heeft een gratis feest als nadeel dat mensen 'even' een kijkje komen nemen. Wij willen van begin tot eind met z'n allen een feestje bouwen, en mensen die ervoor betaald hebben die kiezen daar dan ook duidelijk voor...dus je trekt een ander publiek Bovendien zijn we een organisatie die verder wil in de zin van meerdere feesten organiseren, en tja, daar is simpelweg gewoon geld voor nodig...laatste aanpassing 3 juli 2006 21:28


Bij een gratis feest komen er natuurlijk mensen die alleen even een kijkje komen nemen, maar ook hier zal iedereen van het begin tot het einde een feestje bouwen en het kost je helemaal niets! Je trekt absoluut geen ander publiek, dat zullen er maar enkele zijn. ;)

Dat snap ik dat daar geld voor is, maar om nou zoveel entree te vragen. Maak er 5 euro van, dan komen julli eook gemakkelijk uit de kosten. :)
 
Uitspraak van FFect op dinsdag 4 juli 2006 om 15:24:
Dat snap ik dat daar geld voor is, maar om nou zoveel entree te vragen. Maak er 5 euro van, dan komen julli eook gemakkelijk uit de kosten.


Ten eerste weet je daar (met alle respect) niets van af. Bij een feest organiseren komt meer kijken dan een line-up neerzetten. Met andere woorden, een organisatie schotelt je meer voor tijdens een feest dan slechts de DJ's en heeft daarnaast dus meer kosten dan dat alleen ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 32878, 10986}
Utreg zuigt, maar dat wist iedereen al

whehehehe, nou we hebben de oow zo stoere Jam en de Monza en als klap op de vuurpijl voor een mega-avond "de beurs" :[
Uitspraak van FFect op maandag 3 juli 2006 om 13:00:
Helemaal gratis en ook een bekende naam erbij, namelijk Miss Zelda!


Sja, als je voor Zelda gaat moet 't feessie wel gratis zijn :aai:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 juli 2006 om 17:18:
Ten eerste weet je daar (met alle respect) niets van af. Bij een feest organiseren komt meer kijken dan een line-up neerzetten. Met andere woorden, een organisatie schotelt je meer voor tijdens een feest dan slechts de DJ's en heeft daarnaast dus meer kosten dan dat alleen


Dat hoef je mij niet uit te leggen. Wel grappig dat jij mij weet te vertellen dat ik daar niets vanaf weet. Spreek liever voor jezelf! :flower:

Uitspraak van Richard op dinsdag 4 juli 2006 om 20:20:
Sja, als je voor Zelda gaat moet 't feessie wel gratis zijn


Beetje kansloze opmerking... en dat is dan 29 jaar! :frusty:
 
Uitspraak van FFect op woensdag 5 juli 2006 om 12:14:
Dat hoef je mij niet uit te leggen. Wel grappig dat jij mij weet te vertellen dat ik daar niets vanaf weet. Spreek liever voor jezelf!


Al werkte je al 15 jaar bij ID&T, dan nog had je geen flauw benul gehad of wij wel of niet met €5,- entree makkelijk uit de kosten komen :flower:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 juli 2006 om 12:23:
Al werkte je al 15 jaar bij ID&T, dan nog had je geen flauw benul gehad of wij wel of niet met €5,- entree makkelijk uit de kosten komen


Je hebt gelijk dat ik geen flauw benul heb of jullie nu wel of niet met 5 euro uit de kosten komen, maar dan moet je mij niet gaan vertellen dat ik niet weet dat er wel meer bij komt kijken dan alleen een line-up neerzetten en dat een organisatie wel meer voorschotelt tijdens een feest dan slechts DJ's, want dan zit je mooi verkeerd! ;)

Waarom gebruik je niet direct deze beargumentatie en ga je mij eerst proberen vertellen wat ik wel of niet weet, beetje dom! :/
laatste aanpassing
 
Uitspraak van FFect op woensdag 5 juli 2006 om 15:39:
Waarom gebruik je niet direct deze beargumentatie en ga je mij eerst proberen vertellen wat ik wel of niet weet, beetje dom!


Je begint eerst over de line-up, dat daar totaal geen verschil in zit (talenten + grote naam) dus voor 5 euro moet het ook lukken volgens jou. Als je er zo'n verstand van hebt en weet dat er wel wat meer bij komt kijken, waarom ben je dan vanaf begin af aan niet wat genuanceerder? Je moet ook even letten op welke quote ik van jou reageer...ik beweerde niet dat je geen verstand hebt van feesten organiseren, ik ken je verder niet, maar ik weet wel dat je niets af weet van het feit of we wel of niet voor €5,- entree rondkomen ;)

Uitspraak van FFect op dinsdag 4 juli 2006 om 15:24:
Maak er 5 euro van, dan komen julli eook gemakkelijk uit de kosten.


Uitspraak van FFect op woensdag 5 juli 2006 om 15:39:
Je hebt gelijk dat ik geen flauw benul heb of jullie nu wel of niet met 5 euro uit de kosten komen




Einde discussie :flower:
laatste aanpassing
Ik zal er niet verder op in gaan. Jullie zullen vast een goede reden hebben voor deze hoge entree prijzen! Veel succes met dit evenement.

:bier:
 
Dank je! :bier: