Partyflock
 
­ Nederland

LOS

gepubliceerd door , op
LOS
11 oktober 2007
FeestLos · Fedde le Grand puts LOS in motion
Datumvrijdag 2 november 2007
WinactieLos actiegesloten
LocatiePaard Site
Soulmax is niet van plan om stil zitten en heeft wéér een supercool feest georganiseerd. 2 November is de dag dat iedereen weer met een grote glimlach op de dansvloer staat in het Paard, te Den Haag.

Bij Los Fedde le Grand puts Los in motion gaat het gebeuren. Vrijdag 2 november staat het Paard weer te genieten op de Funky beats van geweldige DJ’s: Fedde le Grand, Ricky Rivaro, Funkerman en Fetish Verdi. De vrouw die deze mannen aan kan is MC Vika Kova. Zij zal deze unstoppable DJ’s bijstaan en met haar krachtige presence deze pimpelpaarse editie omlijsten met een goud randje.

Los komt weer thuis in het Paard. Het Paard zal voor Los altijd ‘home sweet home’ blijven. Soulmax heeft hier de afgelopen jaren veel smashing feesten gegeven, omdat in het Paard drie dingen zeker zijn: Één dat het geluid masterlijk is, het Paard beschikt namelijk over de crème de la crème wat geluidsapparatuur betreft. Twee dat het personeel gezellig is. En drie dat de sfeer laid back en mega vriendelijk is. Dit zijn de drie elementen die Los onder andere tot een knalfeest maken.

Soulmax heeft maar 1 missie en dat is: Iedereen een supergave stapavond bezorgen. Deze organisatie gaat pas uit zijn dak als iedereen Los gaat. Dus laat je gaan en meesleuren door de beats of pleasure en wordt een ware beatfreak bij Los Fedde le Grand puts Los in motion.

Forget less is more, think big, think huge, think Los. Be creative; we want funky chique trash with cash! Make-up is funky, classy and colourful. Forget tomorrow. Live today. Go Crazy at Los.

1 opmerking