Partyflock
 

Limburg Hardcore Invites 2007

gepubliceerd door , op
Na de eerste 3 succesvolle Limburg Hardcore edities in 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker, Nosferatu, Unexist, Tieum, The Viper en Evil Activities zal op vrijdag 21 Sept 2007 de 1e Limburg Hardcore Invites van 2007 plaats vinden in de locatie Carte Blanche te Weert.
Het was al eerder bekend dat het concept ook andere locaties in Limburg aan zou doen echter de keuze en beschikbaarheid van een geschikte locatie was geen gemakkelijke. De keuze voor de Carte Blanche is dan ook een logische, gezien het verleden en de staat van dienst in de hardcore scene van deze club in Midden Limburg.

Ook deze eerste editie van 2007 zal UHM opnieuw alles uit de kast halen om er een knallende editie van te maken op Limburgse wijze. Zo zal er op alle belangrijke punten nog meer aandacht worden besteed en zal de gehele productie geperfectioneerd worden ten opzichte van de edities in 2006.
Traditie getrouw zal de line up voor deze editie uitsluitend bestaan uit artiesten/dj's die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Naast de UHM residents is er daarom weer een selectie gemaakt uit een mix van Limburgse talenten en de wat gevorderde artiest die in Limburg en zelfs daarbuiten de nodige aandacht krijgt door zijn verdiensten in de Hardcore scène.

Invites
De gasten die UHM voor deze editie heeft uitgenodigd zijn ook niet de minste.
DJ Neophyte is al ruim 13 jaar actief in de internationale hardcore scene. De tracks van de producer Neophyte zijn niet meer weg te denken uit de historie van de hardcore scene. Veel partybezoekers zullen ongetwijfeld goede herinneringen aan een van hun tracks hebben overgehouden. Het platenlabel Neophyte records staat dan ook voor kwaliteit releases die keer op keer een onmisbaar item zijn in de platenkoffer van de hardcore DJ’s.
De andere gast op Limburg Hardcore is dj Partyraiser. Hij is al heel wat jaren actief in de hardcore scene maar met name de laatste jaren staat hij enorm in de picture. De eigen uitverkochte evenementen in 2006 en 2007 en later dit jaar het concert in het Rotterdamse Ahoy geven duidelijk de populariteit van deze artiest weer. Zijn unieke platenkeus en mixtechnieken zorgen altijd voor een spetterend optreden. Beide heren zullen zich tussen al die Limburgse toppers ongetwijfeld moeten bewijzen zo is de verwachting.

Line Up:
Area 1: Hardcore freestyle
Neophyte
Partyraiser
DJ Wizard
Triax
Dynamike
Freeze
Mr. Sinister
Energizer
X-treme
Crosswire
Mc B.I.G.

Area 2: from 22.00 – 00.00 Early Rave/Classics
Red Alert
Dennis The Menace
QuickSwitch
R2B
Mol
Mc Sonik

Area 2: from 00.00 – 04.00 Darkcore/Industrial/Techno
2-Hard
Brainlock
Ogre
Pita
Brutal J

Voorverkoop
De kaarten voor deze editie kosten in de voorverkoop slechts Euro 12,50 (ex fee) en zijn vanaf zaterdag 21 Juli verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen in Limburg en via de Ticketbox verkooppunten. Daarnaast kan ook nog steeds via de UHM shop het kaartje (zonder fee) online worden gekocht.
Let op: vanaf 1-8-2007 zijn er ook E-tickets via de website van UHM te koop. Met een E-ticket kan je heel snel en veilig je kaartje kopen en bespaar je flink op de fee die de reguliere voorverkoopadressen standaard rekenen bovenop je ticket. Zo betaal je bij de aanschaf van een E-ticket slechts Euro 1,40 fee bovenop je ticketprijs. Meer informatie binnenkort op www.u-h-m.nl


LH Invites Christmas edition 2007
Het duurt nog even maar de organisatie kan nu vast melden dat net als vorig jaar een Kerst editie van Limburg Hardcore Invites plaats zal vinden in de locatie Obelisk te Vaals. In deze locatie hebben de LH edities in 2006 plaatsgevonden waardoor de bezoekers van deze edities weten wat ze kunnen verwachten. Tevens zal dit ook de enige jaarlijkse datum zijn dat er een hardcore evenement in deze locatie plaats gaat vinden. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Voor meer informatie: www.limburghardcore.nl en www.u-h-m.nl

31 opmerkingen

Ziet er netjes uit zeg:)
Weer eens wat meer parties in de carte B) Valt alleen samen met Cityrave geloof ik dus ff afwachten.
verwijderd
Artiest Da Hustla
ziet er leuk uit..

jammer dat et niet echt limburgs is :P
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 juli 2007 om 17:27:
jammer dat et niet echt limburgs is

Hmmm op partyraiser en neophyte na zie ik toch alleen maar limburgse artiesten hoor :p
verwijderd
Brainlock :respect:

Dynamike :respect:

wordt eens tijd voor weer een hardcore feest voor mij denk k zo b)
hmm...­ dacht dat er maar 2 area's zijn in de Carte.­ Waar is die 3e dan?
verwijderd
Is er niet..;)

Area 2: from 22.00 – 00.00 Early Rave/Classics 2
Area 2: from 00.00 – 04.00 Darkcore/Industrial/Techno 3
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 juli 2007 om 19:44:
Area 2: from 22.­00 – 00.­00 Early Rave/Classics 2
Area 2: from 00.­00 – 04.­00 Darkcore/Industrial/Techno 3

"
:lol:

Ik zal volgende keer wat beter lezen... ;)
r staat evengoed nog n 3 i.p.v. n 2 hierboven in t nieuwsbericht :devil:
verwijderd
Artiest Deffer S
Brutal J in the house!
LH Invites Christmas edition 2007
Het duurt nog even maar de organisatie kan nu vast melden dat net als vorig jaar een Kerst editie van Limburg Hardcore Invites plaats zal vinden in de locatie Obelisk te Vaals.­ In deze locatie hebben de LH edities in 2006 plaatsgevonden waardoor de bezoekers van deze edities weten wat ze kunnen verwachten.­

Dat was vorig jaar zeker vet :respect:
verwijderd
­[img width=15 height=15]http://static.partyflock.nl/images/light/smileys/standard.gif[/img]
verwijderd
Uitspraak van Ivanhooo op dinsdag 17 juli 2007 om 11:54:
Dat was vorig jaar zeker vet

:jaja:
verwijderd
:bounce :cheer: O:)
Zal mooi worden..! (Y)
waarom niet meer in cols ??????
Cols? Vols he :p zoals je kunt lezen is het in december weer in vaals.
Kut dat het nu niet weer in vaals is vind ik echt jammer:[ Gelukkig met Kerst wel:kwijl: Hopelijk goeie line-up dan en weer net zo gezellig als vorig jaar kerst:cheer: Nog paar maandjes wachten:bounce:
heb dr in ieder geval zin in ;)
word duchtig begaaien