Partyflock
 
­

Bartello's Birthday File

gepubliceerd door , op
afbeelding Bartello's Birthday File
FeestClassified · The Birthday dossier
Datumzaterdag 21 juli 2007
LocatieLexion
Wederom na een geslaagde bijeenkomst 18 - 11 - 06 wordt nu elke burger weer opgeroepen om op deze strikt geheime en zwaar illegale bijeenkomst te verzamelen in de samenzweerders ruimte de Lexion te Westzaan. De vergadering van deze geluidsverspreidende terroristen is uitgelekt aan het VHS infiltratieteam.

Een van de topbestuurders van dit ondergrondse genootschap heeft zijn medesamenzweerders opgeroepen tot een algemene uitstoot van directe gehoorbeschadigende geluiden, het is daarom verstandig om bescherming voor het gehoor aan te brengen voor het bezoeken van deze bijeenkomst!

Onze infiltranten hebben vernomen dat dj Bartello het brein achter deze avond is. Hij heeft het plan gesmeed om op de plek van zijn verjaardag, een mix van de zogenaamde harde house te laten uitbarsten door de geluidsvoortbrengers in de Lexion te Westzaan. Wij kunnen deze harde house ook onderverdelen in : Jumpstyle, Hardstyle, Oldstyle, Freestyle, Early hardcore en Hardcore.

Hier volgt een signalement van de geluidsterrorist dj Bartello: Bartello heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, we kunnen dit beschrijven als een mix van harde oldstyle tot stevige hardcore. Zijn eerste boeking dateert uit 1997, en was in de De Boemerang te Baarn op een locatie genaamd Wonderland. Hij is eveneens de drijvende kracht achter House van Toen en Nu geweest, dat gegeven werd in de Tagrijn te Hilversum en in het beruchte Repetitiehuis te Amsterdam. Ook heeft hij zijn levensgevaarlijke geluidsgolven ten gehore gebracht op bijeenkomsten als: 1000% Hardcore, Underground Nation, Hardliners, T-Time en Harder Mach. Daarnaast is hij ook een van de vaste krachten op VHS vergaderingen. Het infiltratie team is zich ervan bewust dat dj Bartello al jaren een begrip is in de harde undergound house scene.

In de uitgelekte informatie staat vermeld dat dj Bartello diverse trawanten en medesamenzweerders uit het circuit heeft aangespoord om deze nacht keihard te gaan crashen met onaanvaardbare zware bassen en geluiden. Het team heeft de geluidsspecialisten kunnen traceren hier volgen hun namen ter herkenning: The Mindhunters, Baba, Bartello, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Chosen Few, Coldfusion, Damage, Darkcontroller, Dennis R, Erim, Harrar, Isolater, Lunatic, Marlice, The Masochist,

Minimaster, Miss Hysteria, Noize Brotherz, Raoul - D.K.C., Rase en Sica. Hun acties worden aangespoord door MC: The Intellectual Killer.

Op de vrijgegeven website: www.vhsound.com staan verdere details om op deze Classified te infiltreren. Wees voorbereid,want het gevaar bestaat dat na het opnemen van de gevaarlijke geluidsgolven er een verslaving aan deze harde muzieksoorten kan ontstaan.

Het VHS Infiltratieteam.

15 opmerkingen

echt he:jaja:
Nice :)
Bartje je weet het, het is mij wat te hard maar een heel fijne avond gewenst!

Dat je maar goed mag knallen!

En als je oppas voor je hond nodig hebt, ik ben thuis ;-)
ik ga voor t feest niet voor de flyer.­ boeiuh!!!!!!
mischien spaart ie ze wel. voor aan de muur!!! dus is hij erg verdrietig als hij m niet mooi vind:lol:
laatste aanpassing
whahahhahaahahahaha :roflol::roflol::roflol:
echt he!!!!!
lekker belangrijk.­ liever al die djs dan een mooie flyer!maar ja smaken verschillen.­
hahahaha shit hey