Partyflock
 
­ Nederland

Funky Friday

gepubliceerd door , op
Funky Friday
10 juni 2007
Vrijdagavond 22 juni is het weer Funky friday . Het zomerse houseconcept van JTM Events krijgt na de zeer geslaagde eerste editie in de vorige zomer een vervolg. Watergoed in Valburg (beter bekend als het Strandpaviljoen te Slijk-Ewijk) is wederom de locatie voor het zomerse house-feest van JTM Events.

Dat de locatie meer dan geschikt is voor feesten als Funky friday bleek vorig jaar wel. De hoge kapschuur, de uitloop naar buiten en de schitterende omgeving zorgen voor een zeer sfeervolle en zomerse ambiance. Dit jaar doet JTM Events hier nog een schepje bovenop, door bij een goede opkomst ook een 2e zaal te openen, met de mogelijkheid om even lekker te bij te komen en te relaxen. De zaal zal net als vorig jaar weer zomers aangekleed worden en het licht en geluid wordt verzorgd door Flash-Line.

De line-up bevat deze editie zowel een aantal ‘local heroes’ als een aantal vooraanstaande house producers. Deze vooraanstaande house-acts komen beiden uit Nijmegen. Gio Martinez, die ook al draaide op de vorige Funky friday, neemt dit keer zijn produce-maatje Genetik mee. Deze heren zijn hard op weg met verschillende aankomende releases op o.a. Secure Recordings. Met een combinatie van eigen producties en andere exotische tracks zullen zij een energieke set neerzetten en het publiek flink opzwepen. Bart B More is de andere aansprekende act. Met producties op bekende house-labels als Samsobeats en Secure Recordings, en support van grote namen als Laidback Luke, Sidney Samson en Gregor Salto is Bart B More een waardige afsluiter voor Funky friday.

Één van de local heroes is Vex, een dj die van vele markten thuis is. Op Funky friday zal hij een mix van house, progressive en minimal techno ten gehore brengen. Saltigo, eveneens afkomstig uit Herveld, is vooral thuis in de vrolijke en zomerse house. Na wat uitstapjes in andere takken van de housescene is dit zijn allereerste optreden als house-act. De derde en laatste local heroe is Dimzen, iemand die zeer actief is in de house scene. Behalve dj is hij ook mede-organisator van Ruis, een vooraanstaand house evenement in de Now&Wow in Rotterdam. Tijdens dat feest was er een 12 deck b2b sessie van Laidback Luke waar Gio Martinez en Bart B More ook deel van uit maakten. Dimzen zal Funky Friday openen met een opbouwende minimal set.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13004, 73184}
Woei wordt een chill feestje :cheer:
ja hoor
ik wist niet dat er zoveel te vertellen was over slijk ewijk en funky friday :roflol:

dimmen :respect:
:respect:

deze man weet hoe die een feestje moet bouwen;)
WOEI heb er zin in gaat zekers vet worden :)
Saltigo _0_ ;)
Dit word wel weer goed feestje:D
Artiest Dimzen
Uitspraak van Jesse Digital Skills op zondag 10 juni 2007 om 11:29:
deze man weet hoe die een feestje moet bouwen;)

Dan heb je gister helemaal wat gemist Jesse, wat een vies smerig tunnelfeestje was dat... :O
Uitspraak van Jesse Digital Skills op zondag 10 juni 2007 om 11:29:
deze man weet hoe die een feestje moet bouwen;)

KLopt :D
Uitspraak van Dim op zondag 10 juni 2007 om 23:54:
Dan heb je gister helemaal wat gemist Jesse, wat een vies smerig tunnelfeestje was dat... :O

anders ik wel :( baal nog steeds :( ;p
Uitspraak van Joris AKA JM op zondag 10 juni 2007 om 20:45:
Saltigo _0_ ;)

ben benieuwd ;)