Partyflock
 

HouseDate the royal gift on Queensday 2007

gepubliceerd door , op
Op koninginnedag maandag 30 April a.s. is het alweer tijd voor inmiddels de 4e editie van HouseDate.

Het ultieme geschenk voor house liefhebbend Nederland vindt weer plaats in de Manhattan te Arnhem. Na 3 eerdere succesvolle edties is het weer gelukt er nu een spetterende "Queens Date" van te maken. De Manhattan zal deze nacht weer een flinke dosis liefde uitademen.

Wat wil je nog meer dan overdag lekker in het zonnetje op de korenmarkt genieten van een drankje en lekkere muziek en dan 's avonds de feestvreugde voortzetten in de gezellige atmosfeer van HouseDate’s liefdestempel "Manhattan"?!. Eerst even een hapje eten na het feestgedruis overdag en daarna begint het echte feest om klokslag 22:00. Dan zullen de deuren open gaan van het HouseDate walhalla. Speciaal omdat Nederland iets te vieren heeft, geniet deze dag een diverse en uitgebreide line-up op deze editie van HouseDate.

Het interieur zal weer de speciale HouseDate treatment krijgen en de welbekende andere facetten zijn natuurlijk ook weer aanwezig, zoals voor alle vrijgezellen onder ons een speciale VIP ruimte waar je misschien wel een nieuwe vlam tegen het lijf zult lopen. Deze keer zal de VIP ruimte echt alleen toegankelijk zijn voor vrijgezelle dames en heren bij aantonen van de speciale single VIP bandjes.

De avond zal geopend worden door een Special Guest dj uit Engeland die zijn eigen liefde voor de muziek zal gaan overbrengen op het Nederlandse publiek, bijgestaan door de uit Engeland afkomstige mc Spyder die alle dj's deze nacht vocaal zal begeleiden met zijn unieke stem.

De overige dj's die tijdens HouseDate zullen gaan schitteren zijn niemand minder dan Dj Jeroenski; die geen verdere introductie nodig heeft en op vele grote feesten al zijn waarde heeft bewezen.

Leroy Styles; geen onbekende naam voor het HouseDate publiek. Deze man heeft al 2 keer eerder op HouseDate het publiek in extase gebracht en zal er deze keer nog een schepje bovenop doen. Deze zomer zal Leroy definitief gaan doorbreken en zich onder de grote jongens gaan scharen in de scene. Met moddervette producties op zak en heel aantrekkelijke gigs kan niemand meer om deze man heen. Dit kan ook gezegd worden over Chris Rox, die inmiddels al grote bekendheid geniet in het westen van Nederland. Door o.a. aan de zijde van grote nationale en internationale namen, zoals bijv. Erick Morillo, top sets te hebben neergezet heeft hij zich genesteld in het rijtje van de “big boys in the business”. Hij is naast succesvol dj ook de grote man achter o.a. het top feest "Latin Lovers". Chris zal zeker niet misstaan op HouseDate en gegarandeerd zullen de mensen wat beleven als deze man achter de decks zal verschijnen.

Ook zullen natuurlijk de tallentvolle residents Michael Mendoza en dj eF deze keer weer aanwezig zijn. Verwacht van deze twee toppers een knallende afsluitende set met heel veel nieuwe dikke tunes. Tot op de laatste muzikale noot zal geen enkele Housedate bezoeker zich aan de indruk kunnen ontrekken dat het tijd is om huiswaarts te gaan want Michael en eF zullen tot op het laatst duidelijk maken dat Housedate het ultieme koninginnengeschenk is waar een ieder naar heeft uitgekeken!

*De eerste 100 bezoekers krijgen een HouseDate promo cd overhandigt bij binnenkomst (in de vorm van een bonnetje waarmee op het eind van het feest de cd afgehaald kan worden).

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
Prima concept(Y)

2 erg leuke edities van meegemaakt :jaja: