Partyflock
 
­ Nederland

Twee toppers maken samen één groot feest: Wet ’n Wild

gepubliceerd door , op
Twee toppers maken samen één groot feest: Wet ’n Wild
25 april 2007
Als je feest georganiseerd wordt door twee organisaties die allebei al hebben bewezen jouw weekend tot een compleet feest te maken dan weet je al dat het helemaal goed zit! Een feit dat zeker geld voor zaterdag 28 april in de Palazz in Woerden. 7th Heaven en Good for People present: Wet ’n Wild! Geef je fantasie te vrije teugel en laat je verrassen. Als het in de Palazz is, is het goed!

Verspreid over twee zalen maakt Wet ’n Wild jouw weekend tot een heerlijk feest. Met een line-up zoals deze en de supersfeer die er altijd is in de Palazz zijn er nu al veel mensen die verlekkerd zitten te wachten tot het zover is. De gezellige club in Woerden creeërt door de gelaagde vloer en zijn vele hoekjes al snel een heerlijke sfeer waar je eens lekker ondeugend kunt feesten. De sfeervolle inrichting met tafeltjes en zitjes en altijd leuke en passende decoraties geven het een intiem karakter waardoor iedereen zich al snel thuis voelt.

Het feest begint om 22:30 uur en gaat door tot 5:30 in de ochtend, wat geen verkeerde tijden zijn! Op tijd aanwezig zijn is wel aan te raden omdat er alleen kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Die zijn dan wel heel schappelijk geprijsd zoals je van Palazz gewend bent: voor slechts €12,50 ben je al helemaal binnen. Daar zijn verder geen bijkomende kosten bij, ook het parkeren aan de overkant is helemaal gratis. Er is geen VIP toegang omdat Palazz zelf eigenlijk al één groot VIP-deck is! Op Wet ’n wild wordt je van voor tot achter verwend met verkoelende ijsjes, lekker vers fruit en stemmig en uitdagend entertainment.

De Wild area mag met recht wild genoemd worden. In deze zaal kom je helemaal aan je trekken als de dj’s recht voor je neus het gas helemaal opentrekken. Met Bas & Ram, Spider, Artento Divini, MEM en Tremenda bij elkaar in één zaal kun je er van opaan dat de feeststemming hoog oploopt!
De Wet area geeft je met veel lekkere zitjes en hangplekjes de kans om even lekker onderuit te gaan of juist zwoel te grooven met Miss Djackie, Praveen en Dj Lawrence. Zij zorgen voor het evenwicht op Wet ’n Wild.

Wet ’n Wild geeft jouw Queensday weekend een lekkere kickstart! 7th Heaven en Good for People kent iedereen natuurlijk al van de maandelijkse feesten 7th Heaven en Love for People. Tel die twee bij elkaar op en je kunt al aanvoelen dat Wet ’n Wild absoluut een aanrader is! Ervaar het zelf op zaterdag 28 april vanaf 22:30 in de Palazz in Woerden!

9 opmerkingen

 
Het is idd ALTIJD feest @ Palazz in Woerden...
En de line-up is ook om van te smullen :P
Dit gaat weer een SUPER feest worden :bounce:
De toppers waren toch altijd met drie?
 
Uitspraak van Dr. ePhil op woensdag 25 april 2007 om 13:49:
De toppers waren toch altijd met drie?

Gordon is al een tijdje met de Vut
Uitspraak van actief op woensdag 25 april 2007 om 15:29:
Gordon is al een tijdje met de Vut

Ohw ik d8 Froger :lol:
:lol: en bij mij staan 4-sterren.. dus 4 toppers :yes:

Okay..wie biedt er meer!! :bounce:
 
8 sterren..

Artento Divini
Bas & Ram
M.E.M
Spider
Tremenda
Lawrence
Miss Djackie
Praveen
Wet 'n Wild hebben ze gepikt van bobs!
Uitspraak van Sonny B. Good op woensdag 25 april 2007 om 18:48:
ze gepikt

ohoh... ikkuh shaking in da bootzzz.. :roflol:

Als ik het zo lees heeft dit feest wel zijn eigen
identiteit.. :lol: en who the f* is bobs?? :|

Maaruh, top party zo te zien :cheer: nou nog ff horen
en voelen :banana:
een paar jaar geleden waren er 1 keer in de 2 maanden Wet&Wild feesten in discotheek de bobs;)