Partyflock
 
Element Q-dance is niet algemeen zichtbaar!
Element Straight On Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Tremble Tracks is niet algemeen zichtbaar!

Nieuw concept in Enschede; Pure Hard Stylez - chapter one

gepubliceerd door , op
Nieuw concept in Enschede; Pure Hard Stylez - chapter one
3 april 2007
FeestPure Hard Stylez · Chapter One
Datumzaterdag 2 juni 2007
LocatieLA Dance Bar
Na drie succesvolle edities in 2004 op het eiland Texel is het op 2 Juni 2007 de beurt aan Enschede om het concept "Pure Hard Stylez" aan het publiek voor te stellen. Dit concept is niet een alledaags concept zoals er velen van zijn, in dit concept draait het om de pure beleving van de twee populaire muziekstromingen Hardstyle en Jump. De muziekstromingen Hardstyle en jump zijn al lange tijd populair en heeft daardoor een grote trouwe aanhang ontwikkeld de laatste jaren, dit is te zien aan de megafeesten die de laatste jaren als paddestoelen uit de grond schieten Qlimax, Hardbass en In Qontrol. Deze evenementen zijn stuk voor stuk bezocht door tienduizenden "Harder Stylez" fans, grote volle zalen waar de knetterharde beats je bijna omver blazen, zo hoort Hardstyle en Jump te zijn. De keerzijde van deze grote evenementen is helaas dat het allemaal wat onpersoonlijk en duur is, reden voor de organisatie van Pure Hard Stylez om de Hardstyle en jump terug te brengen naar zijn roots. Alleen zal deze serie feesten niet in een grote en onpersoonlijke lokatie plaats vinden maar in een gezellige en intieme club, omdat er maar plek is voor ruim 350 man zal het feest een exclusief tintje krijgen, zorg dus dat je op tijd binnen bent,want vol = vol.

De organisatie heeft na lang zoeken de ideale club gevonden in het centrum van Enschede waar dit concept het beste tot zijn recht komt, een lokatie met een hard en zuiver soundsysteem en een luxe uitstraling, twee essentiële onderdelen waar de ideale lokatie aan moest voldoen. De splinternieuwe LA Dance Bar aan de Knibbelburgsteeg 3 voldoet ruim aan deze twee eisen en daar komt nog eens bij dat het op een ideale plek ligt in het centrum, vlakbij het station en er zijn volop gratis parkeerplekken op een paar minuten lopen. Met dit concept wil de organisatie een feest neerzetten waar het alleen draait om pure Hardstyle en Jump, geen Hardcore op het einde zoals vaak het geval is maar een feest met een opbouw van de oude platen die heerlijk de oren in vliegen tot de beukende sound van nu. Alle redenen bij elkaar op geteld is het nu al een succesvol concept wat Enschede op de spreekwoordelijke Hardstyle en Jumpkaart zet in Nederland en dan hebben we het nog niet eens over de line up gehad.

Abyss
Deze uit het westen afkomstige dj gaat al aardig wat jaren mee, in de beginjaren van de Hardstyle maakte hij voornamelijk naam met het duo Haze & Abyss, al snel stonden deze twee heren op elk groot evenement in nederland en ver daarbuiten. Na een aantal jaren als duo opgetreden te hebben gingen de heren ieders hun eigen weg. Al snel had dj Abyss de draad weer opgepakt en heeft hij de afgelopen jaren op alle grote feesten gestaan, Qlimax, Defqon1 en Hard Bass zijn hier voorbeelden van. De laaste jaren zijn er verschillende releases uit gebracht op Q-dance records en Straight On Recordings, redenen genoeg om deze dj op de eerste editie van Pure Hard Stylez te laten draaien.

Da Pauli
In de zomer van 2004 heeft deze dj al op een editie van Pure Hard Stylez op Texel gestaan, aangezien dit zeer goed bevallen is bij de bezoekers mag deze dj in Enschede het nog een keer dunnetjes overdoen. Deze dj is vaak te gast geweest in The The Bridge en hij heeft op bijna elke editie van Illigal Vibes gedraaid. Ook zal hij deze zomer op de festivals Ground Zero en Pinkster Par-T Outdoor zijn lekkere beats laten horen aan de bezoekers. Doordat zijn sets altijd uitblinken in het strakke mixen en de sublieme platenkeus mocht ook deze dj uit Leeuwarden niet ontbreken.

Digital Punk
Het label Tremble Tracks huisvest één van de weinige dj's uit Nederland die niet in hokje te plaatsen is wat betreft zijn style van produceren. Dj Digital Punk heeft een aantal tracks gereleased die zowel het ingrediënt Jump als Hardstyle bevatten. Zijn platen vallen niet onder Hardstyle en niet onder Jump. Beide stylen zijn één plaat gestopt en hebben daardoor een geheel eigen sound. Deze sound is te omschrijven als energiek, uplifting en ze knallen stuk voor stuk de pan uit. Met feesten als Emporium en Bassleader gaan we dit jaar nog veel van deze jonge dj horen en zien.

Vecino
Als resident van dit feest is hij een terugkerende factor op Pure Hard Stylez feest. Vanwege zijn energieke sets die zowel uit Jump en/of Hardstyle bestaan is hij de aangewezen persoon om het "Pure Hard Stylez gevoel" uit te dragen naar de bezoekers. Op het Jumpstyle evenement wat de naam van deze dj draagt, Vecino Invites, zal het gehele Danspaleis in Haaksbergen aanstaande zondag uit zijn dak op de knallende beats van deze dj die waarschijnlijk meer bier in zijn tas heeft dan platen. Met optredens op E-Fect, Toxic, Superbash en in de Jumpzaal van Oldschool Madness heeft deze dj geen verdere intro meer nodig, maak je dus op voor 100 % feest achter de "Wheels of steel" en 200 % feest op de dansvloer.

Noisecontrollers (live act)
Ze zijn nog niet bij het grote publiek bekend, maar dat zal snel veranderen als deze jongens nog een aantal releases gaan uitbrengen. De releases die al uit zijn gebracht zijn stuk voor stuk juweeltjes van platen, lekkere melodielijnen die ondersteund worden beukende beats. Hun optreden laatst in Disco Empire New York was dan ook een groot succes en er werd in de regio nog lang nagepraat over deze live act. Reden te meer voor de organisatie om deze live act op Pure Hard Stylez te programereren, een half uur vol met energieke vernieuwende Hardstyle.

Drone & Gelley-B
Dat deze jonge organisatie achter het concept Pure Hard Stylez een warm hart toedraagt aan opkomende talenten blijkt uit het feit dat er op de eerste editie een plek is gereserveerd voor Drone & Gelley-B. Deze twee jonge dj's zijn hard bezig om zichzelf te bewijzen in dj land en zullen daar ook vast en zeker in gaan slagen. Met residenties op Powerplay, Construct en Showcase zal het niet lang meer duren voordat de rest van het land deze jongens op een feest tegen het lijf kan lopen.

Op de avond zelf zal er alleen deurverkoop zijn en zullen de deuren sluiten als het vol, zorg dus dat je op tijd binnen bent want het spektakel begint al vroeg. Vanaf 21.00 uur zullen de lekkere Jump en Hardstyle beats de lokatie gaan vullen en zal de laatse plaat pas om 05.00 uur worden stop gezet.

10 opmerkingen

 
Aanwezig:D
NETJES!! Hele mooie lokatie, leuke line up gaat een vet feestje worden!

------------
omdat er maar plek is voor ruim 350 man zal het feest een exclusief tintje krijgen, zorg dus dat je op tijd binnen bent,want vol = vol.

Ik rij toch met je mee Koen? :)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Hmmmmmmmmmmmz, PHS2 ben ik er wel, ben dan met vakantie. Denk wel aan jullie :D
Noisecontrollers :respect:
 
Noisecontrollers. :)
Miss wel ff heen.
PHS 1 op Texel was me gaaf feessie, geweldig, wat een herinneringen aan die zwaan zeg :D
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van Duustere DNS op dinsdag 3 april 2007 om 11:35:
wat een herinneringen aan die zwaan zeg

inderdaad, wat een gekkenhuis daaro!!!

moeten we hier maar ff dunnetjes overdoen,whahahaha
laatste aanpassing
ben benieuwd, kom wel kijken, ben in de buurt.
De reden dat het een succes was, kwam door de hardcore :lol: