Partyflock
 
­ Nederland

R2 Dance maakt op 1 april geen grappen

gepubliceerd door , op
R2 Dance maakt op 1 april geen grappen
16 maart 2007
FeestKickin' beatz · Fearsome Bass
Datumzondag 1 april 2007
LocatieBuona Sera
Zondag 1 april worden er even geen grappen gemaakt in de Buona Sera Castricum maar gaat de volume op 10 en word er met stevige beats gegooid. R2 Dance organiseert dan een nieuwe editie van Kickin' beatz.

R2 Dance heeft de na de laatste editie zeker niet stil gezeten. In samenwerking met Feestcafe 't Voorom te Akersloot heeft er een DJ-Contest plaatsgevonden. De winnaar kreeg een geldbedrag mee naar huis en een optreden op Kickin' beatz en Seasiders. Toevallig bleek de winnaar niemand anders dan Hagar te zijn. Verders stonden Meijah en Sonny in de finale. Nu is er besloten om Hagar een solo avond te geven in Feestcafe 't Voorom. De datum word binnenkort bekend gemaakt en dan mag hij een hele avond vullen met zijn favorieten platen.

Daarnaast kijkt R2 Dance ook al weer in de toekomst, zo worden op dit moment de eerste strandtenten op Bakkum geplaatst en gaan we rustig weer denken over Seasiders. Over datums kunnen we nog niet praten maar dat het er weer komt is zeker. Als het aan ons ligt zo vaak mogelijk!

Verder blijft R2 Dance kijken in de regio naar andere locaties om daar een nieuw concept te lanceren. R2 Dance heeft al iets in gedachten, het is nu alleen nog wachten tot alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

Maar eerst Kickin' beatz - Fearsome Bass. Voor deze editie heeft R2 Dance in de regio gekeken naar talenten waarvan R2 Dance denkt dat zij iets te bieden hebben voor Kickin' beatz. Naast de vaste residents Trico, Hagar, Fatal, Sonny, Meijah en Markie D willen wij natuurlijk niet iedere keer hetzelfde aan kunnen bieden aan onze vaste bezoekers.

Uit Castricum kunnen wij dan ook 2 nieuwe dj's verwelkom, Furiouz en Demolition. De heren draaien nog niet zo heel lang maar R2 Dance vond de tijd rijp om ze eens achter de decks te zetten.

Eind vorig jaar kwam R2 Dance in contact met een gretig mannetje uit Alkmaar, The Vinyl Pimp, hij wou wel eens draaien op Kickin' beatz. Na het horen van enkele sets vanaf zijn site en de positieve reacties van bezoekers van optredens van hem besloten we hem een kans te geven. Ditzelfde deed Partyflock ook op Flockers, waar hij in de talent room mocht draaien.

Een man met ook ervaring op een groot feest is Pirky DJ. Hij heeft het 2 jaar terug geschopt tot de talent room van DEFQON.1. Een jongen met een brede (hardstyle) platenkeuze die weet wat het publiek wilt en veel ervaring met zich mee brengt.

De hedendaagse hardstyle is kneiterhard, nieuwe namen breken door. Denk maar aan D-Block & S-Te-Fan en Headhunterz. R2 Dance presenteert dan ook met trots Equal Mindz, die op dit moment hogen ogen gooien met hun eerste vinyl Hardminded.

Uit het Cyndium concern komen Sequence en Ominous de oude shit op tafel leggen. Deze jongens zijn zeer populair met hun oldschool en early rave setjes en R2 Dance tracht er dan ook naar om hun setje op te nemen en online te zetten.

De avond word afgesloten door Consumer, Zyon, Phrenesis, D.a.v.e en Steve-D. Newstyle hardcore tot op het bot. Het belooft een gevarieerde avond te worden met voor elk wat wils.

Wie de posters al gespot heeft, heeft kunnen zien dat deze army style zijn, net als de Buona Sera deze zondagmiddag! Voor de volgende edities en andere activiteiten is R2 Dance altijd op zoek naar talent die denkt iets toe te voegen aan ons. Als jij denkt diegene te zijn, schroom niet en neem contact op met R2 Dance.

Hou de agenda goed in de gaten voor de datums van Seasiders en meer..

10 opmerkingen

 
R2 Dance maakt op 1 april geen grappen

Ik wel, alleen niemand vindt ze leuk :)
 
Phrenesis, D.a.v.e


:respect:
nee geen grapen,,nog un hoop leren,de danceindustrie
ID&T DANCEGROOVE astral sony bmg rewind blackhole
moeten nog un hoop leren,,over bedreif hoe het moet,funcseneren,,en producktie,,kan negeren duncun en sander,of het helpt techen over A.J.A ? we zulen zien
laatste aanpassing
 
Uitspraak van dj tony producer op vrijdag 16 maart 2007 om 17:56:
nog un hoop leren

:loser: Look who's talking, wandelende typo.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Uitspraak van dj tony producer op vrijdag 16 maart 2007 om 17:56:
nee geen grapen,,nog un hoop leren,de danceindustrie
ID&T DANCEGROOVE astral sony bmg rewind blackhole
moeten nog un hoop leren,,over bedreif hoe het moet,funcseneren,,en producktie,,kan negeren duncun en sander,of het helpt techen over A.J.A ? we zulen zienlaatste aanpassing 16 maart 2007 21:18

your point is..
Artiest {SHOWLIST artist 29841, 22933}
Uitspraak van Robbie M op zaterdag 17 maart 2007 om 18:57:
your point is..

ik denk dat ie in het verkeerde nieuwsflash heeft gepost!
 
:bier:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 maart 2007 om 11:02:
Phrenesis, D.a.v.e


:respect:

wij gaan wel ff heen denk broeder Jelle? :) :bier: