Partyflock
 
­ France

Club Subway uit Zaandam beleeft zijn oude tijden op Brain Cracker vs T-Time

published by , on
Naast de welbekende Hemkade en de De Waakzaamheid had Zaanstad nog een hardcore tempel. Deze club bood iedere vrijdag en zaterdag aan de hardcore liefhebber onderdak. De club genaamd de Subway draait sinds kerst 2005 geen hardcore muziek meer. De terugloop aan bezoekers en een lage bar-omzet was de grootste reden om voor deze doelgroep dicht te gaan. De concurentie en de hoeveelheid aan feesten werd de Subway fataal. Niet alleen het feest XXXtra Hardness dat elke zaterdag werd gegeven maar ook T-Time, Friday Madness en vele andere feesten werden in de Subway in het verleden gegeven. Geruime tijd is er een grote menigte bezoekers begonnen met handtekeningacties om de Subway weer zoals in het verleden te maken.

Op 25 november 2006 organiseerden de organistaties NRG-Productions, T-Time Events, Ultimate Sound en HouseNation het eerste deel van de grote Subway reunie party. Deze reunie party was een groot succes en de twee zalen in De Kade gingen er letterlijk en figuurlijk af. De Kade was gekozen vanwege zijn goede ligging nabij het ouderlijk pand van de Subway zelf en ook de ruime gratis parkeer gelegenheid op de bucht van Zaandam waren in gebruik genomen door bezoekers van het feest: Brain Cracker #4 vs T-Time. De sfeer van dit feest werdt helemaal bevorderd doordat de dj’s Dennis R en Wouter B hun verjaardagsfeest gaven. Deze twee jongens waren de residents van de Subway en niet te vergeten van alle bekende T-Time afterparty’s. Voor mensen die dit feest hebben gemist kunnen altijd nog de foto’s bekijken op www.djdennisr.com en in het album van de party website partyflock.

De Subway is op dit ogenblik weer open maar helaas niet met de gewenste muziekstijlen die er vroeger werden gedraaid. Rap, R&B en urban zijn de stromingen die nu op oude technics SL1200mk2 worden gelegd. Wel wordt er nog over nagedacht om een keer toch een soort van reunie te houden in de Subway. Vanwege groot succes van de eerste reunie in De Kade en de teleurstelling van de nieuwe koers van de Subway hebben de organisaties die ook achter de feesten in de Subway zaten weer de handen ineen geslagen om een tweede reunie te organiseren. Het feest genaamd Brain Cracker #5 vs T-Time. The big Subway reunion wordt gegeven op 12 mei 2007. De Kade zal weer de locatie zijn voor deze tweede reunie. De datum die gepland was voor dit feest was 19 mei. Vanwege een groot hardcore evenement in de buurt op dezelfde datum is de reunie verplaatst naar een week eerder.

Dit keer is er besloten om niet alleen maar oud bekende dj’s uit te nodigen die altijd al op deze feesten stonden. Een kleine impressie van de line-up is:
Angernoizer, Buzz Fuzz, Dano, Champ-e-on,Zware Jongens feat. MC Jaapie, Dennis R,Dr. Rude, Lunatic, Miss Hysteria, Live: Human Resource, Viruz, Baba, Thundergods of Asgard, Devillisth, Vageman, Coldfusion, Brightness, Crazy Frank, Discord, Dynamike, Knuckles Micha B, Raoul - D.K.C. Damian, Wouter B, Yoda en meer zullen er snel worden aangekondigd. De avond zal gehosted worden door: MC: King of Pain en MC: The Intellectual Killer. Tijdens deze avond zullen er ook opnamens worden gemaakt door het programma Clubnight. Dit radio-programma is elke vrijdagavond te beluisteren op Zaanradio met dj Lexa, Marty, Crazy Frank, Dennis R en Rayden. Op vrijdag 11 mei 2007 zal dan ook speciaal aandacht worden gegeven aan dit evenement door middel van vrijkaarten en goody’s weg te geven. Zaanradio is in Zaanstreek en omstreken te ontvangen op 107.1FM in de ether en 103.3FM op de kabel. Woon je buiten de regio is livestream via www.zaanradio.nl ook mogelijk.

De avond van deze reunie zal beginnen om 22:00 en eindigen om 05:00. Wel is De Kade al aan het vergaderen met buurtbewoners om dit feest toch iets langer door te kunnen laten gaan. Vele bezoekers klaagden over het vroeg aflopen van het feest. Ook voor de jongere bezoeker vanaf 16 jaar wordt er natuurlijk toegang verleend tot het feest. Heb je nog nooit het gezellige club Subway gevoel ervaren, dan is dit zeker de moeite waard om een keer mee te maken. Dit keer, in tegenstelling tot het verleden, zullen beide zalen in teken van de reunie staan. Er zullen geen kaarten in de voorverkoop verkocht worden. De entreeprijs zal 15,- euro bedragen. Er zullen nog speciale acties komen voor het weggeven van vrijkaarten, en een aantal cd's. Er zal een tweetal cd’s worden gemaakt voor dit feest. Deze acties zullen 4 weken voor het feest worden aangekondigd op de diverse partywebsites.

Kleding en overige info
De minimale leeftijd in Kade bedraagt 16 jaar. Zoals overal in Nederland ben je verplicht jezelf te kunnen legitimeren met een geldig legitimatie bewijs. Tevens zal er streng gecontroleerd worden op kleding. Wazi, nazi en ander pippo gedrag en kledij worden niet getolereerd. Stel jezelf niet teleur en kleed je als een liefhebber voor de muziek.

Wij hopen vele bekende gezichten weer te mogen ontvangen op 12 mei 2007 in De Kade zaal 1 en 2 te Zaandam.

23 comments

 
Works for Haelen.tk
:respect: Dynamike
Subway :Respect:

Hele vette tijd gehad:D

Ga zeker proberen hier aanwezig te zijn:D
Wazi, nazi en ander pippo gedrag en kledij worden niet getolereerd

:lol:


mooi gesproken
Artist {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Quote of :jaja: Jeffrey :jaja: on Lundi 5 Mars 2007 at 22:10:
Wazi, nazi en ander pippo gedrag en kledij worden niet getolereerd

:lol:


mooi gesproken

heerlijk :D
nou misschien wel weer aanwezig :):):)
leuk stukkie :D
maarre doe toch maar weer gewoon subway zoals het was.... :)
Quote of Elientje1986 on Lundi 5 Mars 2007 at 22:22:
maarre doe toch maar weer gewoon subway zoals het was....

Zal helaas niet gaan gebeuren zijn we bang. Daarom maar bij de buurman
Artist {SHOWLIST artist 3700, 72992, 7808, 6884}
Aanwezig in vorm van Damian ;)
 
Rap, R&B en urban zijn de stromingen die nu op oude technics SL1200mk2 worden gelegd.

:/
 
goede ouwe herrineringen :lief:
Jaha groot feest :)
subway was altijd wel vet !!:D


maar ik ben 25 november 06 in de kade gweest .. dat was niet zo'n spektakel ..

vond het beetje jammer .. veel te veel licht en de muziek was niet zo heel goed ..
 
Quote of DENNIS R on Lundi 5 Mars 2007 at 23:29:
Daarom maar bij de buurman
Beetje jammer...
Geef mij maar...
Quote of Dr. Struggle :harry-uf: on Mardi 6 Mars 2007 at 00:14:
subway van 'vroeger'

Daar liggen...
Quote of deplacé on Mardi 6 Mars 2007 at 11:36:
goede ouwe herrineringen

Wel een leuk initiatief(Y)
ga in iedergeval proberen er bij te zij en dan kom ik vanzelf langs :bounce: 8)
dernière édition
 
Quote of The Untalented One b) on Lundi 5 Mars 2007 at 22:06:
Subway

Hele vette tijd gehad

Ga zeker proberen hier aanwezig te zijn

presies:respect:
Works for {SHOWLIST organization 3417, 168}
Works for {SHOWLIST location 14513, 22781}
Wat een tijd heb ik daargehad :lol:

T-time :D :respect:
Verleden keer vondt ik het al een vet feest
Klinkt leuk, maar als ik de kop van het bericht moet geloven dan wordt dit feest in de Subway zelf gehouden, wat veel later in het verhaal pas niet zo blijkt te zijn..

Beetje jammer :jaja:
maakt niet uit in de kade kan ook weer meer man maja beter iets als niets he
kom toch wel :jaja:
JaPieee citeer 6 maart 2007 11:54

maar ik ben 25 november 06 in de kade gweest .. dat was niet zo'n spektakel ..

vond het beetje jammer .. veel te veel licht en de muziek was niet zo heel goed ..


Ik weet niet waar jij stond of wat je op had... Maar ik had het in ieder geval super naar mijn zin toen! Was echt vette shit!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!
Quote of Miesje :mixje: on Vendredi 9 Mars 2007 at 22:25:
Ik weet niet waar jij stond of wat je op had... Maar ik had het in ieder geval super naar mijn zin toen! Was echt vette shit!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Sjah, gezellig moet je het zelf maken he ;-)

Een ding weet ik wel: HET WORDT WEER GEZELLIG ;-)

:bounce: