Partyflock
 

Terrorheads against Cancer

gepubliceerd door , op
Hier een persoonlijk nieuwsbericht van Drokz:

Een paar maanden geleden zijn we gestart met het project “ terrorheads against cancer “ omdat we beseffen dat we het maar al te goed hebben. Een beetje plaatjes draaien & maken en daar ook nog voor betaald krijgen. Tijd dus om wat goeds te doen. We hebben toen de koppen bij elkaar gestoken en zijn toen een plaat gaan maken in 4 teams. De opbrengst van deze plaat zou ten bate gaan van het KWF-kankerbestrijding. De tracks waren af, en toen kwam de mogelijkheid door BKJN Events Events om er ook een feest bij te geven met alle artiesten die aan de plaat hadden mee gewerkt aangevuld met bevriende collega’s uit de scene. Deze kans pakten we natuurlijk met beide handen aan.

Waarom dit persoonlijke bericht..??? Omdat kanker niet kijkt naar leeftijd, kleur, afkomst, religie enz enz. Omdat kanker het totaal niet interesseert of jij heel veel van je familie / vrienden houdt. Omdat kanker 1 op de 3 mensen pakt, dus terwijl jij dit leest, bedenk dan dat 1 van je 3 beste vrienden / vriendinnen kanker krijgt. Keihard maar waar. En daarom wil ik je aandacht voor dit feest.

Want als we maar 1 persoon !!! kunnen helpen met het geld wat we binnenhalen hebben we eigenlijk al gewonnen en we willen zoveel mogelijk geld binnenhalen. Daarom draaien alle dj’s GRATIS, staat BKJN Events Events alle winst af aan het KWF, worden de flyers gesponsord door q-promotions, wordt het geluid gesponsord door Trend Productions, en kunnen we de plaat waar het allemaal mee begonnen is presenteren dankzij Rige entertainment, die ook de t-shirts gaat maken.

Wat gaat dit feest zo speciaal maken ??? Allereerst jij, want als jij komt, steun je het gevecht tegen kanker en dat waarderen wij heel erg. Die waardering zullen we tonen door extra rockende sets te draaien en extra raggende live-acts.

In de hoofdzaal zal er terror in je oren gepompt worden variërend van de funky French / U.K. stijl tot het spijkerharde machinegeweergeweld van de speedcore en alles wat daar tussenin zit. De volgende namen zijn al bevestigd : Akira, The Vizitor, Noisekick ( live ), Bonehead, Prince ov Darkness, Noizefucker, RDZ, Angernoizer, Vageman, Catkiller en de nieuwkomer Mr. Courage komt met zijn live-act. Uit de U.K. komt Andy Vortex zijn kunsten vertonen en deze zaal wordt gehost door Mc Justice. Uiteraard zal opa ook effe een rondje meedraaien en zeg nou zelf…toch een meer dan ok line-uppie voor elke terrorhead.

In zaal 2 zullen de vrienden van ons hardcore in al z’n vormen en early rave ten gehore brengen en de namen liegen er niet om. Hardcore : Nosferatu, Angerfist, Niel & Carnage, Enzyme X en een speciaal hardcore setje van The Vizitor samen met DaY-már. Voor de early rave / hakkeeuuuhh fanaten hebben we UZI, Noizer & Berry en niemand minder dan Smurf weten te strikken. De gastheer van de sfeer in deze zaal is de Mc Da Mouth of Madness.

Dit alles gaat zich afspelen in de HappydayZZ in Culemborg op 29 April en we hopen dat het een hele volle bak word. Ook zal er een banner met de foto van de plaat ( die ook op het feest zal hangen ) later worden geveild.

Alle medewerkers van dit project en het KWF-Kankerbestrijding rekenen op je !!!

Gtz, Opa Drokz ( 3 steps ahead fan 4 life )

120 opmerkingen

:respect:
 
Moet en zal gewoon superfeest worden.
Iedereen komen en steun KWF!!!!!!!!!!!!
 
Artiest Justice
Absoluut aanwezig ;)
 
ZEKER AANWEZIG, steengoeie foto :P
 
Feest: Kick
Foto: Kick
Uitgangspunt: Kick
Maar Andy Vortex..een Hardstyle Dj op een Terror Feest :\..die logica zie ik niet :P opzich wel oké hoor ! don't get me wrong :D tussen de terror even rust ;)
plaat wordt denk ikw el minimaal 2x gekocht ;) 1 voor in de collectie en 1 voor aan de muur;)
Kanker is kort gezegt gewoon terreur in je lichaam waar het zich ook bevind. Kep er helaas ervaring mee vandaar dat alleen de allerhardste vormen van hardcor en terror mij intereseren. Kanker is net als terror keihard en het gaat maar door en pakt inderdaad 1 op de 3 mensen.
Echt een super goeie actie, ik ben zelf een aantal familieleden aan kanker verloren dus ik zal zeker aanwezig zijn.. Om zo hopelijk anderen met de opbrengst te kunnen helpen :)
Echt mijn diepste respect voor de organisatie en de dj's :respect:
k vind t wel n goede actie omdat je toch gaat feesten maar ook investeerd in een goed doel.

ik zal aanwezig zijn en khoop ook nog meer flockers om geld in te zamelen voor de actie

Hakke voor t goede doel :respect:

Respect to the Dj's and BKJN :)
laatste aanpassing
 
Ik kom cker :yes: :respect:
Niet alleen voor de line-up maar voor et Doel wat wij allemaal willen bereiken
Alleen weet ik nog niet welke zaal ik ga :P

Respect BKJN, Rige, Trend Productions en de Dj's
Misschien wel ff kijken hier :)

Ik vind het iig een super initiatief!!! :yes:

:respect: voor iedereen die hier belangeloos aan meewerkt!!!
 
hulde goeie actie
Uitspraak van jazzie op zondag 4 maart 2007 om 01:48:
maak je nou een grapjuhhh

zie die gek rechts

kudt, ik ga morgen naar de opticien.!
 
fantastisch initiatief! (Y) petje af voor alle betrokkenen! :respect:
Chill(y) paar dagen voor mn verjaardag:D ...extra bier mee voor in de trein(om uit te delen:p) ..
Uitspraak van 0297 op woensdag 7 maart 2007 om 21:22:
kudt, ik ga morgen naar de opticien.!

;) :bier:
en maar natuurlijk ga ik hier bij zijn !!
 
ik ben er ook zekers bij!
laatste aanpassing
ik zit nog te twijfelen want de dag ervoor ga ik naar partyraiser en die dag zelf houd ik me verjaardagsfeest :p maar die lineup is te bruut om te weigere
hoop aanwezig te zijn!

kanker is verschrikkelijk ik gebruik het jammergenoeg soms als scheldwoord ( gaat vanzelf als je pissed bent ) maar als je er echt over nadenkt is dat eigenlijk erg dom....

vind het een super idee in elk geval zo'n feest!

die plaat ga k zeker kopen en het feest zal ik vast ook wel zijn :P
laatste aanpassing
Uitspraak van SnelleJelle op vrijdag 20 april 2007 om 21:35:
kanker is verschrikkelijk ik gebruik het jammergenoeg soms als scheldwoord ( gaat vanzelf als je pissed bent ) maar als je er echt over nadenkt is dat eigenlijk erg dom....

idd da doek ok wel us :$....

ma idd vet dit feest :D..
hoop aanwezig te zijn als da rot salaris optijd binne is!!
 
zekersteweten aanwezig,goed initiatief :respect:
Uitspraak van :rot: DE_STAATSMONGOOL :rot: op zondag 4 maart 2007 om 18:14:
Of stuur zelf geld op naar stichting kanker ofzo...

Zo een bus nodigt uit tot extra!!!Ik snap heus wel dat je ook over kan maken en dat je kan wachten tot dat ze weer aan de deur komen met de collecte bus maar....zeg zelf je loopt langs en ziet die collecte bus....als je hart op de juistte plek hebt zitten dan drop je daar nog ff wat extras in!!!!

BTW nog maar 5 daagjes.....heb er zeker zin in!!!

Mzzl
kaartjes zijn binnen :)
heb er zin in