Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!
Element Straight On Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Mythica is niet algemeen zichtbaar!

Inshock

anoniem gepubliceerd op
Inshock
4 januari 2007
Zaterdag 27 januari 2007 zal Evenementenhal Pica Mare te Gennep alweer voor de 3e maal het strijdtoneel vormen van het Hardstyle en Jump concept Inshock. De 2 voorgaande edities op deze locatie hebben er voor gezorgd dat de status van het feest én de organisatie behoorlijk in waarde is gestegen. Wellicht mogen de enthousiaste medewerkers van Inshock Events - die logischerwijs verantwoordelijk zijn voor het behaalde resultaat - zich stiekem al een beetje rijk rekenen aangezien dit concept regelrecht lijkt af te stevenen op “ meest toonaangevend in haar genre “ in de regio Noord-Limburg. Dat hiermee de lat ook steeds hoger komt te liggen is een feit maar dat doet helemaal niets af aan de motivatie van alle betrokkenen om hier ook daadwerkelijk een passende invulling aan te blijven geven.

De laatste editie dateert van zaterdag 23 september 2006 en zal voor de feestbeesten die dit concept een warm hart toedragen vast en zeker nog vers in het geheugen liggen. Met toppers in de line-up zoals Zatox en Headhunterz, sfeerbevorderende omstandigheden én een gezellig gevulde zaal (500+) met genoeg ruimte voor iedereen om los te gaan werd het totaalplaatje op succesvolle wijze gecomplementeerd. Een vervolg kon dan ook niet té lang op zich laten wachten.

Misschien uiteindelijk toch iets eerder dan gepland maar na een pauze van 4 maanden is het dan wederom zover. Doordat Evenementenhal Pica Mare wordt omgebouwd tot een multifunctioneel partycentrum met een uitbreiding van de capaciteit tot 900 personen en een 2e zaal was zaterdag 27 januari 2007 de enige beschikbare datum om deze locatie in z’n verouderde vorm nog 1 keer met vlag en wimpel op z’n fundering te laten knallen als nooit tevoren. Zie het als een mogelijkheid om de huidige locatie een eervolle en waardige outro te bezorgen alvorens na de verbouwing een meerstemmige intro in te kunnen zetten. Een toekomstperspectief met een vooruitstrevende “ opportunity “ dus. De échte die hards zullen zich dan ook vast niet van de wijs laten brengen door het grote aantal andere feesten welke ook op deze datum zullen plaatsvinden.

De line-up voor deze editie van Inshock bestaat wederom uit enkele gerenommeerde artiesten aangevuld met getalenteerde nieuwkomers. Zo zal “ Scantraxx master of disaster “ The Prophet duidelijk van zich laten horen in de vorm van z’n inmiddels bekende sound die de PA installatie namens hem de zaal in zal blazen. Ook het duo Trilok & Chiren & Trilok & Chiren zal hier ongetwijfeld gehoor aan geven tijdens hun performance. Als tweederde van DHHD - mede bekend geworden door het Straight On Recordings label - en eigenaars van het Mythica platenlabel zullen zij het Inshock publiek geven waar het om vraagt. De gebroeders Timmerman - beter bekend als de Alpha² - mogen als residents natuurlijk niet vergeten worden. Dat zal op deze happening dan ook absoluut niet gebeuren. De line-up nadert de 100% met het noemen van de dj’s Flipmo en Pulse. Eerstgenoemde is voornamelijk bekend met het Jump genre en zal geen onbekende wezen aangezien hij de 1e editie op deze locatie mocht openen. Laatstgenoemde maakt z’n debuut op dit concept en zal dat doen met het draaien van de andere hoofdstijl van dit feest namelijk Hardstyle. De vocale ondersteuning komt van mc Rems.

Naast de herkenbare Inshock sound wil Inshock Events de bezoekers ook qua aankleding iets extra’s proberen te bieden. Deze editie zal dat onder andere gebeuren door middel van een vj en wel vj 3DJL. Absoluut een toegevoegde waarde volgens de Inshock gedachte namelijk een opkomend talent met veel kwaliteit en kennis in huis wat betreft het visuele gebeuren. Verder heeft de organisatie in samenspraak met de uitbater van Evenementencentrum Pica Mare al gesproken over de mogelijkheden om de warmte aan te pakken. Er kan dan ook verzekerd worden dat het minder warm zal worden dan de vorige editie ook al blijft het moeilijk bestrijden als de zaal wederom goed gevuld is. Per 1 januari 2007 is er ook een geheel nieuwe website gelanceerd waarop naast alle informatie van het komende feest ook nog eens kan worden teruggekeken naar de voorgaande edities. De entreeprijs voor Inshock bedraagt € 11,00 in de voorverkoop (ex fee) en voor de late beslissers € 15,00 aan de deur. Voor bezoekers die niet in de buurt van een voorverkoopadres wonen is het mogelijk om online kaartjes te bestellen. Meer info is terug te lezen op www.inshock.nl.

22 opmerkingen

wordt een zeer vette editie :jaja:
nieuwe site ook erg dik!!

maar helaas op de 27e!? :(
Dynamike
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
G.I.T. Uitschot van de Maatschappij

:gaap:
Dikke shit! Goed verhaal en altijd goede sfeer op dat feest!

We zullen het laten blazen daaro ;)
G.I.T.

:gaap:
 
Artiest Da Hustla
altijd gezellig!

Misschien wel aanwezig!
mooi gesproken en mooi stukje txt! Pitje nemo komt helemaal goed en volgende x van de party als er weer voor posters gezorgd moet worden de sticky bandit is weer van de party alleen of met z'n 2en :yes:
 
lijkt af te stevenen op “ meest toonaangevend in haar genre “ in de regio Noord-Limburg.

Lijkt mee een beetje een understatement... dit IS al het meest toonaangevende concept daaro! Toch?

(Y):yes:
laatste aanpassing
altijd n beetje terughoudend blijven t.o.v. anderen anders krijg je van die " Crazyland laat concurrentie op 1 januari ver achter zich " berichten waarbij de nadruk ( bewust of onbewust ) op arrogantie en euforie ligt ;)
Uitspraak van Dynamike op vrijdag 5 januari 2007 om 01:54:
altijd n beetje terughoudend blijven t.o.v. anderen anders krijg je van die " Crazyland laat concurrentie op 1 januari ver achter zich " berichten waarbij de nadruk ( bewust of onbewust ) op arrogantie en euforie ligt

mooi gesproken
 
Artiest Gelley-B
Leuke line up mensen! Hoop voor jullie dat het volle bak wordt!

Grt!
De vorige InShock was echt 1 van de beste lokale feestjes waar ik ben geweest. Echt heerlijk los gegaan!! :bounce:

Als XQ niet was geweest , was er zeker weer bij. Maar helaas gaat Zany dit keer voor.
2-Sidez
Artiest {SHOWLIST artist 41026, 24086}
Mooi Stuk Geschreven Text.

27 Jan Helemaal LOOOOooooSSSS
Oink Oink Oink.:)
1x geweest.. was mooi! helaas toen veels te heet.. doe mij nou mar X-Qlusive Zany :respect: op de 27e januari!! maar blijft natuurlijk toch leuk.. zown feessie in de buurt;)(Y)
 
Artiest The Amethist
Inshock wordt zeker vet feesie :D
 
Lekker dichtbij!!! :P Ghehehe..
Misschien toch maar even kijkje nemen..!:P
300 Bezoekers

*BAM* Right at ya..

Gotta catch us slippin'
ER GAAT EEN GERUCHT DAT HET AL IS UITVERKOCHT,


DIT IS NOG NIET WAAR,ER ZIJN NOG KAARTEN!!