Partyflock
 
­ Nederland

Cube - Break & Eliminate

gepubliceerd door , op
Cube - Break & Eliminate
18 oktober 2006
FeestCube · Break & Eliminate
Datumzaterdag 18 november 2006
LocatieHet Podium Site
Na een periode van rust is State of Mind Events weer terug met een nieuwe editie van Cube. Deze editie heeft de naam Break & Eliminate meegekregen, de organisatoren zijn namelijk erg benieuwd wie het einde haalt van deze avond!! Met de beste hardcore en darkcore proberen we je daarom tot het uiterste te dwingen. Het Het Podium in Hoogeveen heeft een totale metamorfose ondergaan; het hele gebouw is geverfd, er ligt een nieuwe vloer in de zaal en een nieuwe bar is geïnstalleerd; Het Het Podium is dus helemaal klaar voor een nieuwe editie van Cube!

Al vanaf de eerste editie van Cube bleek dat Het Het Podium een prima locatie is voor hardcore feesten. Het idee van de Cube feesten was vanaf het begin al om DJ’s uit de buurt een kans te geven voor een publiek hun skills te laten zien, en dit heeft zijn vruchten afgeworpen; nog altijd vallen er demo’s door de brievenbus van State of Mind Events van DJ’s die graag een keer zouden willen draaien op een editie van Cube. Om meer bezoekers naar de Cube feesten te trekken (en dus meer bezoekers laten zien dat er ook genoeg talent in de buurt rondloopt) heeft State of Mind er voor gekozen om op elke editie een landelijk bekende DJ neer te zetten; zo hebben The Viper en DaY-már ook al eens op Het Het Podium van CUBE gestaan.

Cube: Break & Eliminate staat wederom garant voor pijn in je oren… en daar zullen de volgende DJ’s voor zorgen: E-Noid; deze man is geen introductie nodig… niet alleen als DJ, maar ook als één van de beste producers van dit moment staat E-Noid garant voor een keiharde set. Vreestyle; een upcoming DJ die op vele feesten in het noorden heeft gedraaid, The Inventor; deze dj zal deze avond zijn dj-debuut maken, hij keek van achter de schermen al mee vanaf de eerste editie van Cube, en deze avond zal hij voor het eerst ook de speakers laten knallen, Damien Demonist; iedereen die een keer op een editie van Cube is geweest kan zich Don Damien herinneren, de energie die deze dj om zich heen heeft is ongeloofelijk! The Fatalist; een nieuw noordelijk talent zal ook alles weer uit de kast trekken.
Daarnaast mogen de residents van Cube: SRS & Xcore natuurlijk ook niet ontbreken, en om over al dat hardcore geweld nog een klein industrial sausje te gieten zal Northern Radical ook weer van de partij zijn. MC Mic Damager zal garant staan voor vocaal geweld.

7 opmerkingen

 
wordt weer een groot feest :bounce: :cheer:

Ben benieuwd naar de 'metamorfose'
 
Eerst ff groots mijn verjaardag vieren:jaja:
En dan misschien nog ff door naar Cube! :bounce:
 
Cube aanwezig, altijd dolle dwazen bende daar:D
 
hmmm break and eliminate omdat E-Noid komt, ofte wel S.R.B???

alstie als S.R.B draaid kom ik :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
aanwazig :D
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 oktober 2006 om 21:08:
Eerst ff groots mijn verjaardag vieren
En dan misschien nog ff door naar Cube!

Ow dus eerst feestje bij jou?? :D
Aanwezig op Cube :yes:
 
IKK & CUBE???


giet altied Samen
:bounce:

AanWezig Duss heaa.(Y)