Partyflock
 
­ Nederland

Overkill - How much can you take?

gepubliceerd door , op
Overkill - How much can you take?
15 september 2006
FeestOverkill · How much can you take?
Datumvrijdag 22 september 2006
LocatieWingerd
Een overkill aan feesten de laatste tijd. Elke keer weer een nieuw feest. Toch organiseert Reijnen Events het feest Overkill dat op 22 september gehouden wordt in Wingerd in Sevenum. Of er nog niet genoeg zijn? Dit feest heeft een line up om 'u' tegen te zeggen en zeker voor een relatief kleinere locatie. De organisatie heeft er in ieder geval alles voor gedaan om dit feest mogelijk op te zetten. Of het ook gezellig gaat worden zal natuurlijk aan de bezoekers liggen!

De line up
Om maar gelijk goed van start te gaan en de naam "Overkill" eer aan te doen zijn er in de grote zaal maar liefst 5 grote namen geprogrammeerd. De opening wordt verzorgd door niemand minder dan Endymion, dus een goede reden om er vroeg bij te zijn. Hierna zal niemand minder dan Angerfist een dj set weg gaan geven. Verder zal Vince weer laten zien wat hij in huis heeft. Na Vince zal Partyraiser de tent weer flink op zijn kop gaan zetten. Als afsluiter is gekozen voor de man achter The Third Movement, Promo. Een unieke kans om zo'n Overkill aan dj's aan het werk te zien in een kleinere locatie. De afsluiter is de laatste week gewijzigd van Partyraiser naar Promo. Een grootheid in de scène die zeker het laatste uur nog even zal knallen in de Wingerd.

De tweede zaal zal in teken komen te staan van upcomming talents. In deze zaal kunnen de dj's hun eigen ding doen om de boel op stelten te zetten. Je zult hier verschillende muziekstijlen voorbij horen komen zoals schranz, industrial, darkcore, mainstream. In de freestyle zaal draaien de volgende dj's: The Streaker, Ronny B, Dynamike, Wizard, en Blackout. Twee dj's die hier draaien zullen hier hun opwachting maken, want het wordt de eerste keer dat ze op een feest draaien. Dit mag je dus zeker niet missen.

Lokatie
De lokatie is uitermate geschikt voor dit soort feesten. Eén grote zaal waarbij je voor het podium in een kuil staat. Langs je heen zie je iedereen langzaam omhoog rijzen, waardoor je overal een super uitzicht hebt op de bühne en de mensen. In de kleine zaal oftewel het café is het lekker licht en heb je ook plaats genoeg om uit je bol te gaan. De doorstroming van de zalen, bars en toiletten is helemaal uitstekend, en zal dus ook niet voor opstoppingen zorgen. De Wingerd is tevens ook niet te missen, want het ligt midden in het centrum. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, voor degene die met de auto komen.

Geluid
Alles is er klaar voor. Een spetterend geluid dat niet alleen zuiver is, maar ook nog eens lekker hard gaat. Daarbij een vette maar niet te drukke lichtshow, want we willen de eerste editie in het teken laten staan van de dj's met hun geluid. Elke keer zal dit beetje bij beetje uitgebouwd worden naar een groter geheel. Ideeën zijn er genoeg, maar de organisatie wil eerst een gevoel creëren bij de feesten, waarbij de mensen mee kunnen groeien per editie.

Deurbeleid
Door diverse problemen met feesten in de regio zal er een 'zero tolerance' beleid aan de deur worden gehanteerd. Dit houdt in dat men zich aan de inmiddels algemeen bekende kledingsvoorschriften dient te houden. Ook zal er goed worden gecontroleerd op leeftijd (neem dus je ID kaart mee!). Uiteraard is het op dit feest ook verboden om te pogoën. Hier zal de beveiliging extra op letten deze avond.

Volgende editie
Op dit moment zijn er al vergevorderde plannen voor een tweede editie van Overkill. En wederom zal dit feest plaats vinden in de Wingerd. De line-up is bijna rond, en na 22 september zal de informatie over het volgende feest z.s.m. bekend gemaakt worden. De naam "Overkill" zal dan ook weer zijn naam eer aan doen.

De kaarten zijn al in de verkoop en kosten 12,50 excl. fee. Ze zijn vanaf nu ook via internet te bestellen.

22 opmerkingen

Sounds interesting...
Eindelijk wat meer geknal in de omgeving.
Ik bekijk de 22e wel of ik ga jah of nee...
De mensen die al gaan.. Have Fun :D
Maybe tot de 22e :)
Uiteraard is het op dit feest ook verboden om te pogoën


(y)(y)(y)(y)(y)
ik ben benieuwd hoe het met dat zero tolerance beleid gaat (zeggen ze namelijk altijd) en toch gaat het bijna weer altijd fout hier in de buurt. In gemeente horst en daar mogen nu dus geen feesten meer georganiseerd worden (heb ik gehoord)
laatste aanpassing
LENNY BEEJ HEE DAN GAAN WE WEER StAMpe LoLolOLoLOl
 
Werkzaam bij Haelen.tk
Suc6 :)
 
originele naam.. pfff How Much Can you take wordt al kei lang in Amigo's gedaan
als er schranz wordt gedraaid, kom ik ook ff kijken
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
feestje bouwen :yes:
ik wil ook komen
Raise Your Fist
For Angerfist
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 september 2006 om 18:04:
originele naam.. pfff How Much Can you take wordt al kei lang in Amigo's gedaan


:yes:

beetje raar dus.....
t is maar n subtitel mensen ;)
Uitspraak van Dynamike op zondag 17 september 2006 om 04:07:
t is maar n subtitel mensen

Ja idd...
het feest heet toch OVERKILL ?
Artiest Qwote
Hey!

Ammuseer jullie eeeeeeeeenorm, De Wingerd is idd een erg vette locatie, aleen wordt zo tering warm als het druk is.

Het volgende feest wordt trouwens op 12 Januari gehouden( voor de geinteresseerden :-) )

ben benieuwd how much jullie taken ;-)
 
Werkzaam bij Reijnen Events
Kaarten zijn tot vrijdagmiddag 12.00 bij de vvk adressen te halen.
De afsluiter is de laatste week gewijzigd van Partyraiser naar Promo.

(n)
laatste aanpassing
De afsluiter is de laatste week gewijzigd van Partyraiser naar Promo.

(Y)

;)
vind ik ook vetter, nu wordt promo gedwongen om te gaan raggen :D
We hebben eindelijk besloten.
Morgen kaartjes halen en lekker knallen savonds :D
 
Artiest Absorbtion
WORD HELEMAAL TE GEK
 
heb er zin in daag