Partyflock
 
­ Nederland

6-pack of party @ Club Friends

anoniem gepubliceerd op
6-pack of party @ Club Friends
17 maart 2003
LocatieTriple XXX
6-pack of party!

Club Friends heeft tot in de zomervakantie een serie feesten georganiseerd waar de hardere stijlen flink aan bod komen en tevens is er een nieuw feest bijgekomen.

Het begint allemaal op 5 april met een Ultimate Bass waar uiteraard een combinatie van hardhouse, hardstyle, hardtech en hardtrance gedraaid zal worden. Uiteraard zijn er weer goede dj’s geboekt. DJ ZANY zal oa aantreden, uiteraard bekend van zijn platen op Donkey Rollers en als Shadowlands terrorist. Naast ZANY zal DJ BOUNTYHUNTER zijn opwachting maken, deze populaire DJ oa bekend van Whoops en Bonzai behoeft geen verdere aankondiging. Verder zijn geboekt Bjorn Bullit van het First Power label uit belgie en dj Mortis van EHB. Uiteraard zijn de residents Tazzman en Pee er ook.

Op 12 april zal er in samenwerking met Coalition Productions een Intelligenze gehouden worden mat o.a. Vince en Dr Z-vago. Maar meer hierover op www.coalition.nl.

De volgende Ultimate Bass zal op 10 mei zijn, voor de mensen die niet Tiesto minded zijn en zin hebben om te raggen kunnen hun lol op met oa DJ BMC van Multigroove, met uiteraard de bekende Multistyle Hardstyle! Daarnaast is de altijd goed draaiende Darkman van Byte records oa bekend van 'XTC ist ein Illegale' ook van de party. DJ Caffa van Coalition en dj M.O.D. van EHB zullen zich ook in het zweet moeten werken op deze avond om iedereen los te laten gaan op de danvloer. Uiteraard zijn de residents Tazzman en Pee er ook.

Op 31 mei zal er in samenwerking met Dutch Dance uit Gouda een feest gehouden worden. Op dit feest zal er vooral stevige techhouse hardtrance gedraaid worden en naarmate de avond vordert zal het steeds harder gaan. Voor dit feest zijn twee knallers geboekt tw MARCEL WOODS, uiteraard bekend van zijn kraker The Bomb en natuurlijk van Trance Energy. Ook is geboekt DJ FRANCOIS bekend van The Limit en zijn optreden op Decibel Outdoor. Daarnaast draait de crew van Dutch Dance ook; Rick LT, Vinie Vega en LX. Tevens zal dj Mandark langskomen om nog even het publiek extra op te zwepen. Meer info binnenkort op www.dutch-dance.nl

Op 7 juni zal het feest RAVE THE VILLAGE gehouden worden, een oldstyle hardcore rave feest. Er wordt van oldschool opgebouwd tot de hardste hardcore en dan met name uit de periode ’93 tot ’96. Dus de muziek uit de populaire periode van de raves in de Statenhal, in de Energiehal, de Rijnhal en de Vechtse Banen: alle goede sounds komen nog een keer langs. Om deze style te benadrukken zijn twee toppers uit de tijd van de Energiehal (en nu nog uiteraard) geboekt. DJ PANIC zal zijn beste platen uit die periode ten gehore brengen. Hij zal worden bijgestaan door DJ NEOPHYTE die er nog een schepje bovenop zal doen! Tevens is geboekt The Scoundrel van het Ecore Traxx label, die de oude Belgische stijl ten gehore zal brengen en de hardcore specialisten dj Eek en Mortis van EHB.

Op 14 juni zal er een echt hardstyle feest worden gegeven. Op deze avond is er erg veel ruimte vrijgemaakt voor twee populaire producers die ook erg goede dj’s zijn BALISTIC en THE BEHOLDER. Zij staan bekend om hun strakke sets en stevige platen en zullen de allernieuwste producties draaien. Daarnaast is ook weer The Scoundrel van het Ecore Traxx label geboekt om de boel wat op te warmen met zwoele stampers. Tevens zal dj Dominoiz zijn debuut maken als Hardstyle dj en zijn dj Mortis van EHB en dj Tumbler van Coalition geboekt.

De feesten beginnen om 23.00u en eindigen om 06.00u.
De entree bedraagt 10 euro.

14 opmerkingen

zozo ze gaan er stevig tegen aan daar in woerden :D
 
WOERDEN = HARDCORE!!!!!!!!!!
WWW.GEOCITIES.COM/RI­JZWIJKHARDCORE
 eindelijk !!!!!!!!!!! ! L€KK€R R@MM€N !
 
jaja lekker hoor...
En dat allemaal bij ons in Woerden!!!:bounce:..­.
hebbie hem ook weer met z'n knipperlicht ;P
 
Artiest LanZ^
Ben er inmiddels al vaak geweest maar word elke keer minder druk, ze geven dus gewoon te vaak van die feesten. Maar nu ziet het er iig wel divers uit, dus niet alleen ultimate bass en goldfinger reunion. We zullen zien wat het word.
ja die x dar ik er was was het ook aardig rustug en ik heb gehoord dat dat idd wel vaker is

hopen dat het eindelijk is vol loopt
Svenjk
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Yeah Raggen met die Hap !
 
Het is nooit druk in die tent de enige keer dat het druk was net na het einde van het woerdense dance festival :D

Ze kunnen beter die toko sluiten dan hoef ik er gelukkig ook nooit meer daar gedwongen naar binnen toe :-)
 


I :lief: KNIPPERLICHTEN

WHAAAAAAAAAAAAAAAA
dan gaan we uiteraard ff lekker stampen in ons plaatsje we gaan ervoor
 
eindelijk eens maaien