Partyflock
 
­ Nederland

A.Zo Hard

gepubliceerd door , op
A.Zo Hard
7 augustus 2006
FeestA.zo hard · A. Wests verjaardagsfeestie
Datumvrijdag 1 september 2006
LocatieTriplo
Er was eens een rustig, vredig dorpje, genaamd Sliedrecht, in de buurt van Rotterdam en aangrenzend aan Dordrecht, Papendrecht en Hardinxveld. Niet te groot en niet te klein. Opzich genoeg te doen voor zijn inwoners, van jong tot oud. Sommige jongeren en ouderen blijven liever gezellig in Sliedrecht en je heb de mensen op avontuur gaan. De mensen die op avontuur gaan zijn er veel, mede daardat het dorp bekend staat als baggerdorp, de meeste baggeraars komen uit Sliedrecht en reizen heel de wereld over om hun werk uit te voeren en zijn altijd opzoek na uitdagingen, wat generatie op generatie word doorgegeven. Niet erg gek dus waar je ook komt dat er altijd mensen uit Sliedrecht komen en bekend zijn.

In de begin dagen van de hardcore en nu wel genaamd oldschool en early rave, trokken de Sliedrechters er massaal op uit om ergens wel een feest te bouwen, waren ze niet in parkzicht te vinden dan was het wel in de energiehal of de vroegere thunderdomes of mysterylands om maar wat te noemen. De jongere generatie keek dit aan en kreeg de mooiste en grootste verhalen te horen en luisterde tapjes die de oudere broer of neef of nicht of wie dan ook mee nam, het hardcore gevoel zat er bij vele al op jonge leeftijd in. Na een zwakkere periode leeft hardcore als nooit tevoren, op een andere manier, maar het is zeker niet kleiner geworden dan het vroeger was. Ieder weekend zijn er wel meerdere hardcore feesten te vinden door het gehele land en zelf over de grenzen van ons hardcore land.

Geen wonder dat er na de opleving er veel animo naar was om een eigen concept eens een keer in de buurt te hebben. Echter was begin medio 2005 nog niemand die het aandurfde om iets op touw te zetten voor deze doelgroep in de eigen woonplaats. Na een diepe discussie hierover tussen 2 vrienden werd er besloten om een keer een feest genaamd Bassjunkies Allowed op touwen te zetten om te kijken hoe dit ging lopen.

Het was een enorm succes en door gebrek aan ruimte moest er een eerste editie al veel mensen geweigerd worden en werd er dus besloten om een 2e editie groter op te zetten dan de 1e zodat alle mensen gezellig konden meefeesten. En hierdoor werd West Venom Industries een feit. De 2e Editie werd zelfs nog beter bezocht en mond op mond reclame deed ze werk, aangezien de minimum leeftijd 18 jaar was werden de oudere ook wakker en kwamen ze ook kijken waarna het een nog groter succes werd en besloten werd voor latere edities meerdere zalen en dj's, zowel bekendere als talenten uit het hele land te laten komen. Het ging hierna hard, er kwamen bezoekers uit het hele land en de mensen van vorige edities bleven terug komen, de keren hierna waren ook een groot succes.

Hierop is besloten om onder een andere noemer - A Wests verjaardagsfeestie te organiseren op 1 september. De dj's uit het verleden van de organisatie en nieuwe mensen, zowel vrienden als kennissen van de jarige komen hun platen draaien.

De indeling van op deze avond zaal bestaan uit 2 zalen. De eerste word ingedeeld met jump/oldschool/early rave en zal omgedoopt worden als "A.Zo Hard dat ze gingen", de tweede zaal word ingedeeld met Darkcore/Hardcore/Industrial/Terror en zal omgedoopt worden als "A.Zo hard dat ze gaan"!

De Dj's en Mc's, talenten en zowel gevestigde namen, die hun kunstjes zullen gaan vertonen is als volgt:

Bassface net als NitraM een talent uit de regio, Extor talentvol, producerend alswel als dj, Genius inmiddels een van de grootste van nederland en ook een bekende vanwege het drie keer draaien op in het verleden en dus blij dat die er ook weer bij is, Spinal een dj die onbekende versteld zal gaan laten staan van zijn kunsten en speciaal hiervoor een setje zal neerzetten, Clive Barker een dj die al langer meegaat ook in het vak en meerdere malen met succes een set neerzette op eerdere feesten, C-Kay ook een bekende van eerdere feesten en na 1 keer helaas afwezig te zijn weer terug in Sliedrecht, Old Needle een veelzijdig technische dj en verder is er nog Pesshur ook zeer getalenteerd en die gaat een goud setje neerzetten, daar kan je vanuit gaan, na zijn energieke optredens in het verleden samen met confusion die deze avond allebei hun eigen setje neer gaan zetten, dat beloofd nog wat en dan heb je nog de mannen OCD wel bekend vooral van NRG events een en top dj en datzelfde geld ook voor Lyrix bekend van Ruffneck Alliance en nog veel meer en die gaan het geheel nog verder op ze kop zetten dan je op dat moment niet voor mogelijk houd, word dus knallen!

Verder zij er nog de volgende dj's:

Underground talent in spe, Inducer eveneens een talent, Moderator zichzelf steeds weer verbeterend kijken we hier ook weer na uit na zijn set, Stalker is een zeer sterke technische dj die al op vele feesten ze kunsten heeft vertoond en dat nog steeds doet, Vexer altijd in voor in feest net als voorgaande dj's al eens te gast op eerdere feesten van West Venom Industries. Dan hebben we onze 2 allround mensen Infector en Skeleton en samen vormen ze de Beukers en zullen ze nogmaals laten zien na eerdere optredens in Sliedrecht waarom ze zo populair zijn bij de 'boeren' van het hoge noorden en inmiddels ook in Sliedrecht, dan is er nog andere held uit Zuidland genaamd Confusion en voor de eerste keer een setje alleen, zal nu zijn draaikunsten gaan vertonen zonder Pesshur en verder krijgen we nog onze man Xytec na alle feesten gedraaid te hebben een van de betere dj's, een technische dj met een eigen style, mensen die hem hebben horen draaien gaan helemaal los en dan is er ook nog een niet te missen dj Spete, zeer gewaardeerd dj en een grotere naam in de scène, wat zeker terecht is. Dan is er nog de nieuweling Scumbag uit Belgie onze zuiderbuur komt na Sliedrecht om te laten horen waarom die resident is in de The Wall te België. En dan als laatste butt not least de held van Sliedrecht, dj Tha Dark Venom, die onder andere hardcore in Sliedrecht nieuw leven in heb geblazen en die de boel helemaal los laat gaan en de bende knallend gaat afsluiten.

Dit alles ondersteund door Mc's Joro en Mc West.

De time-table en indeling van de zalen word nabij het feest samengesteld en na buiten gebracht. Als het allemaal nog niet mooi genoeg is er besloten door de jarige om geen entree te heffen en dus puur om het feest een feest te geven. Iedereen is welkom deze avond maar er word wel gescreend op het juiste partypubliek om de sfeer er optimaal in te houden, het is tenslotte een verjaardagsfeest. Neem je juiste partymood dus mee wat aangemoedigd word door danseressen en andere extra's.

De dj's en de organisatie heb er veel zin in en kijkt reikhalzend uit na de datum van 1 september.

Dit alles zal in een verassend mooie en geschikte locatie worden gehouden genaamd de Triplo en ligt aan de haven in Sliedrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de haven en openbaar vervoer is ook mogelijk doormiddels van de trein wat 10min lopen is vanaf daar. Het is niet moeilijk te missen door een aanwezige skyrose die de lucht verlicht.

Het belooft een top avond te worden 1 september!

33 opmerkingen

 
GEET NERGENS OAVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Artiest Vexer
Dat was volgens mij de bedoeling (Y) :)
woehoew!!! Scumbag!! zet em op :d
misschien wel ff leuk :yes: megarave is wel erg ver reizen voor op de vrijdag.
 
uitspraak R@VER Dat was volgens mij de bedoeling
VOLGENS MIJ OOK JA HEHEHE
wordt gewoon weer gezellig :D
 
:zuipen:
Heb er nu al weer zin in hoor! Leuk nieuwsbericht.
 
:bounce:
Jippiej :bounce: Uiteraard Benk Ook Van De Partij :d
 
Zin in :D:D:D
 
Helaas, ben dan baggeren...
Artiest Lyrix
Nice!... word lachen... (Y)
Werkzaam bij S.E.S
Artiest Skeleton
1 uur later...... poeh wim wat een tekst!! :s

en het hoge noorden zeker aanwezig, we nemen nog een beetje stront, mest en boeren mee die kant op!!!

Dat word lachen!
laatste aanpassing
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Uitspraak van Skeleton op dinsdag 8 augustus 2006 om 08:58:
poeh wim wat een tekst!!


Haha, dat is het zeker! :)

We gaan die verjaardag dan maar eens goed vieren! :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van Skeleton op dinsdag 8 augustus 2006 om 08:58:
poeh wim wat een tekst!!

hahaha.. je weet toch, praat graag veel :)
Beukers in the house!

Uitspraak van NRG op dinsdag 8 augustus 2006 om 18:11:
We gaan die verjaardag dan maar eens goed vieren

dat is wel de bedoeling :D
Inspiratie genoeg :vaag:! :D

Wordt lache Wim, zeker van de partij! (Y)
 
als er maar baco's zijn...123 stampuh
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 augustus 2006 om 11:51:
als er maar baco's zijn...123 stampuh

dat weet je wel! ;) Ouwe baco-holic


Uitspraak van Digital Punk / René op dinsdag 8 augustus 2006 om 22:01:
Wim word vet!


Ook aanwezig cker?! Wel leuk een keertje
laatste aanpassing
Baco's of niet... Ik ben op vakantie...
Helaas, volgende feestje kan ik je shirt pas aan!
We gaan dan zeker ff uit ons dakkie en dan rollend naar huis haha :P (K)
Uitspraak van Rietjuhhh op maandag 7 augustus 2006 om 15:53:
wordt gewoon weer gezellig

altijdt als wij er zijn he rietjuh
 
wahahahahha dat was mijn reactie 8)
maaruh we gaan met ze alle die toko weer ff op z'n kop zettuh daarow... :D :bounce:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 augustus 2006 om 16:03:
we gaan met ze alle die toko weer ff op z'n kop zettuh daarow

JEEEAAAAAA En gaan!! :D helemaal los
ben ook van de party voor 2 dj's voor al :respect: DJ confusion & pesshur :respect:

:bier::bier::bier::bier::bier::bier::bier::bier:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 augustus 2006 om 16:03:
maaruh we gaan met ze alle die toko weer ff op z'n kop zettuh daarow...


dus als wij uit het hoge noorden aankomen staat de tent al op z`n kop??

mooi werk!

dan gaat het dak er ook maar van af! :):):)
word ZEKER gezellie!
spijkenisse en zuidland ook weer van de partij!!
en natuurlijk ben ik ook weer van de partij :P

hellevoetsluis = dwazenhuis :cheer:

spijkenisse en zuidland (Y)