Partyflock
 
­ Nederland

Global Dance Productions presents: Hardpact

gepubliceerd door , op
“We are going to make you an offer, you can’t refuse”

Jaren geleden, toen de Rijn nog schoon was en sex nog smerig, was er een tijd dat je mensen nog kon vertrouwen. Je kon je deur open laten en erop vertrouwen dat je je verloren portemonnee bij de politie kon ophalen omdat iemand hem gevonden had. In die sfeer waren er ook goede feesten die de ‘oude’ sfeer uitdroegen. Tegenwoordig heb je feesten van de ‘oude’ stempel genoeg, maar waar vindt je die gezelligheid van toen?

Net voor de zomer echt door gaat zetten en de zomerfestivals komen en gaan heeft Global Dance Productions een pact gesloten met de stars of today & tomorrow om weer een ouderwetst gezellig feest neer te zetten. Een combinatie van sfeer, een goed publiek, een toplocatie en een geweldige line-up is wat een feest compleet maakt. Global Dance Productions heeft zijn best gedaan de laatste twee items te verzorgen. Sluiten we een ‘Hardpact’ voor een onvergetelijke avond?

Deze keer is Deepack geboekt, oftewel Marcel van der Zwan en Frank Pechler, die met hun stevige sound een thriller op de dansvloer zullen verzorgen. Daarnaast zullen de camera’s gericht zijn op Exin, de perfectionist die met zijn mix van hard- en jumpstyle in de toekomst hoge ogen zal gaan gooien. Internationale gasten krijgen we vanuit het land van bier en bratwurst, oftewel Duitsland. Überdruck (David Rzenno & Dirk Notroff) zullen een mix van alle hardere stijlen ten gehore brengen. Pila, oftwel vijftig procent van het Straight On DJ Team, en de Brabander Zany, house-veteraan en voormalig lid van de Shadowlands Terrorists, zullen de aftiteling van de avond compleet maken zorgen voor de verdere muzikale omlijsting. Heerlijke hardstyle met hier en daar een vleugje hardtrance en techno. Deze namen zullen worden begeleidt door de spreekstalmeester van de avond, oftewel MC M-Shane met zijn rollende rhyms!

Dit alles voor de prijs van 12,50 euro, inclusief natuurlijk gratis W.C. (netzoals ‘vroegah’!) in een geweldige locatie. Waerdse Tempel in Heerhugowaard is de Heineken Music Hall in het klein; al het goede van deze locatie zoalshet unieke geluidsysteem, gecombineerd met ouderwetste gezelligheid.

Hardpact, it’s a hard fact!

16 opmerkingen

Überdruck, Amerikanen? Whahahaha, da's nieuw voor mij!

Dat zijn gewoon Duitsers! :D

http://www.schalldruck-records.de/ en dan de biografie checken ;)
laatste aanpassing
Artiest Jows
[flauw] Internationale gasten krijgen we vanuit het land van de gestolen fietsen, oftewel Duitsland. Uberdruck (David Rzenno & Dirk Notroff) [/flauw]

Wordt wel een vet feestje! Hoop dat ik erbij kan zijn!
 
Uitspraak van Jows op dinsdag 27 juni 2006 om 22:27:
Wordt wel een vet feestje

dat zowiezo :jaja:
dat was de eerste x ook al (L)
Werkzaam bij Elusive
ik ben als organisatie in veel lacoties geweest maar deze tent is echt te vet voor worden!!!
geluid is harder dan de HMH.

ga zeker ff kijken
vette shit...
zeker aanwezig:P

lekker op de fiets :cheer: en denk iets drukker als de vorige x na koninginnedag:P
 
ckr aanwezig en ik ga mijn verjaardag daar vieren!!
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Uiteraard ook weer van de partij!
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
hele goede opzet van Exin en Ronald
goede line-up en lekker dichtbij ;)

*AANWEZIG*!
Hier is ie dan....de time-table :D.

Area 1:
Uberdruck 22.00 - 23.30
Pila 23.30 - 00.45
Exin 00.45 - 02.00
Zany 02.00 - 03.30
Deepack 03.30 - 05.00

Area 2:
Haze 00.00 - 01.00
Rydon 01.00 - 02.00
Kevin Kaos 02.00 - 03.00
Dee D 03.00 - 04.00

Voor de mensen die naar Awakenings gaan......deur open tot 02.00.....30 min. rijden naar de Waerdse tempel vanaf Spaarnwoude....entree is €10,- met WT-membercard(€5,-p/j), anders €12,-

Als je een beetje een partyanimal bent....is dit toch wel een mooie combi lijkt mij .
laatste aanpassing