Partyflock
 

Giants Of House

gepubliceerd door , op
Ze begonnen in de iT, Escape Club en RoXy in Amsterdam, de Lexion in Westzaan, en vele andere partyplaces in Nederland. Ze worden ook wel de grondleggers van de house genoemd, zij zijn het die de house echt op de kaart hebben gezet. House zoals house bedoeld is, lekkere funky beats, groovy styles en uplifting sounds. Deze drie heren staan al meer dan 15 jaar aan de top van de Nederlandse houselijsten en zijn niet kapot te krijgen. Ieder heeft zo zijn eigen stijl en dat maakt hun zo uniek. Op vrijdag 7 juli zullen dj José, dj Jean en dj Jurgen HappydayZZ Venue aandoen voor de eerste editie van “Giants Of House”.

“Giants Of House” zal iedere echte houseliefhebber laten horen hoe house bedoeld is. DJ José draait al ruim 20 jaar mee in de scene en heeft met zijn nieuwe release Dedication weer een heerlijk stukje muziek op vinyl gezet. Wat te bedenken van zijn legendarische hits als House Of Justice en Wrong = Wright, in samenwerking met G-Spott, deze platen hebben niet alleen Nederland in beweging gebracht maar ook ver daarbuiten. Ook hij is er dit jaar op Dance-Valley weer bij en dat geeft maar weer eens aan hoeveel respect deze man eigenlijk toekomt.
DJ Jean blijft maar doorgaan, staat wederom op Dance Valley en Mysteryland en met zijn vele buitenlandse boekingen behoort hij nog steeds tot een van de beste exportproducten van Nederland. Zijn eigen Madhouse is uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend concept en deze held heeft daarmee weer een behoorlijk statement gemaakt over hoe het uitgaansleven er volgens hem uit moet zien. Niet alleen de clubavonden maar ook de Madhouse cd’s behoren tegenwoordig tot de verzameling van de echte house liefhebber. Jean zal natuurlijk op deze “Giants Of House” alle iT klappers weer tevoorschijn toveren om het feest nog completer te maken. DJ Jurgen behoeft ook geen introductie meer, wat te denken van die legendarische afters in de Lexion, After Hour Power in de Escape Club. Ook is hij iedere dag op Fresh FM te beluisteren met zijn eigen radio show “Wake Up Fresh” tussen 07:00 en 10:00 en staat hij net als zijn collega’s voor de 9e keer alweer op Dance-Valley. Zijn nieuwe single Boyzz zal komende maand worden gelanceerd.

Deze drie heren mogen op handen gedragen worden, want zij maken onderdeel uit van het enorme succes dat de house op dit moment beleeft. Zet je schrap en zorg dat je er 7 juli bij bent om deze drie giganten aan het werk te zien. Van 22:00 uur tot 05:00 uur zullen zij oude tijden doen herleven en hun funky vibes, groovy tunes en sexy beats uit de speakers van blazen. Wees gewaarschuwd en zorg dat je er op vrijdag 7 juli in Culemborg bent om deze drie grootmeesters aan het werk te zien!

“Giants Of House” de drie musketiers van het vinyl

6 opmerkingen

drie toppers :worship:
Ieder zijn mening maar ze draaien nog steeds erg goed. . . .
 
De grondleggers vd house.. :Z
 
toppie ben aanwezig!!! heb dr nu al zin in (K)
 
count me in....wil ff helemaal los....heb ik wel ff verdiend...al zeg ik het zelf...

Yiiihaaaaa.....

:cheer: