Partyflock
 
­ Nederland

Bestorm de zomer in Kingdom Venue met Webb ‘90-’91, Chakra en Infinity

gepubliceerd door , op
De lente is nog in volle gang als Xtra Large de blik richting zomer wend. Deze maand, in de aanloop naar de zomer, valt er nog volop leuks te doen en beleven op zaterdagavond in de Kingdom the Venue. Met Webb ’90-’91 neemt Xtra Large je mee terug in de tijd, Infinity ziet het licht van haar tweede feest en voor het eerst combineert Xtra Large haar krachten met Chakra.


Webb ’90-’91 Classics
Webb ’90-’91 Classics op zaterdag 10 juni neemt je mee naar de glory days en de Summer of Love met de lekkerste classics uit de eerste jaren negentig en de originele Webb parties van Spider Willem. Onvervalste klassiekers, gedraaid door de mannen van toen met Per, Spider, Dano en Wanka. Een van de allereerste houseparties in Amsterdam vond plaats in het legendarische kraakpand Wielingen, naast de RAI. Dj Spider Willem (die we nu kennen als Spider) organiseerde er voor het eerst Webb. Vlak daarna volgden er nog Webb-feesten in onder andere een warehouse aan de Westerdokdijk en de Sleep Inn (Hotel Arena). Voor het eerst ontdekten velen de ecstase van een nacht lang dansen op elektronische muziek.

De tweede zaal wordt gevuld met een exclusief solo-optreden van Pat C en de Lounge is gewijd aan de legendarische Mushroom feesten, met dj’s Riches, Harm Sala en Jack Undercover. Mushroom is, samen met I Love trance ook al een van die klassieke feesten uit ’90 en ’91. Met feesten in onder andere de Graansilo en de Funfactory (Hemkade).


Xtra Large meets Chakra
Het volgende feest is Xtra Large meets Chakra op zaterdag 17 juni. Chakra heeft zijn roots liggen in Rodenburg maar komt deze keer naar Kingdom the Venue met haar New Energy Danceparty. De feesten van Chakra kenmerken zich door de open sfeer en de spirituele aankleding. Hier is, zoals ze zelf zeggen, de echte mens het belangrijkst, niet wat je doet of wat je aanhebt. De ronde tweede zaal in Kingdom zal deze zaterdag een spirituele sfeer ademen die aangevuld wordt met muziek door Sven van Vuren, Pat C, Robin Albers en Halogen, begeleid door vocaliste en Chakra-hostess Cay-T.

In de hoofdzaal kun je genieten van een rasecht Xtra Large programma met Spider, The Freak, Bradbee en E-Manual die je natuurlijk weer tot ongekende hoogten voeren. Ook de populaire lounge wordt niet vergeten en hier gaan Mark Green, Robert Way, Jeefsol en Pierre.nl de nacht vullen.

Xtra Large meets Infinity
Wie zich het eerste feest van Infinity bij Xtra Large nog herinnert weet dat het een geweldig feest was. Verfrissende en lekkere muziek en een mooi aangeklede club vol enthousiaste mensen en leuke shows. De perfecte ingredienten voor een zaterdagnacht stappen. Ook deze keer heeft Infinity er veel werk in gestoken om er een onvergetelijke avond van te maken. Dat geld zeker voor de line up! Het wordt 1 groot feest op 24 juni met de dj’s Spider, Dazzle, Marc "O", Jellyfish en MEM. Natuurlijk zorgt Infinity ervoor dat de Club voorzien wordt van feestelijke decoraties en oogverblindende shows. Een totaal feestpakket om van begin tot eind van te smullen!

Alle informatie over deze feesten kun je natuurlijk ook terugvinden op www.xtralarge.nl waar je je ook kunt inschrijven voor de Xtra Large nieuwsbrief die je op de hoogte houd van het programma en eventuele acties van Xtra Large.

28 opmerkingen

 
Ik zie parkzicht op het plaatje :bounce: :)
Ik zie 'married' in het plaatjuh :|
laatste aanpassing
 
It's Amazing, Mike !
Uitspraak van Partyspacer op woensdag 7 juni 2006 om 13:07:
Ik zie 'married' in het plaatjuh :|


Ja married with childeren ;)
 
Mark Green playing Xtra Large, oi!
 
Uitspraak van Knits op woensdag 7 juni 2006 om 13:28:
Ja married with childeren

Wordt dat gecovered door die nieuwe partij?? :frusty: damn weirdo's als je 't mij vraag!
 
Ben er, ben er, ben er, ben er, ben er!!!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 juni 2006 om 13:30:
Mark Green playing Xtra Large, oi!

Vergeet de overige Bredase invasie niet:
Pierre.nl en Robert Way
Werkzaam bij Cuup.nl
Ziet er netjes uit weer (y)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
10 juni aanwezig :bounce:
 
17 juni present :yes: :):cheer:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 juni 2006 om 12:51:
Ik zie parkzicht op het plaatje


ik ook! helaas alleen in het plaatje.... ;)
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 juni 2006 om 13:51:
Wordt dat gecovered door die nieuwe partij?? :frusty: damn weirdo's als je 't mij vraag!

ver gezocht 8)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 juni 2006 om 02:33:
ver gezocht

en snel gevonden :roflol:
Heb er nu al zin an, de 17de! :bounce:
Ziet er weer goed uit :)
Op het plaatje staat dat knappe zustertje met die grote boobs en rode lippen en die twee vage gasten...
Dat was een videoclip toendertijd...maar kan me echt het liedje niet meer herinneren :(

Enne Turn up the Bass :RESPECT: heb ik ook nog een paar oude gare cdtjes van liggen...gewéldig!!!!
Uitspraak van Princésa op vrijdag 9 juni 2006 om 15:57:
Op het plaatje staat dat knappe zustertje met die grote boobs en rode lippen en die twee vage gasten...
Dat was een videoclip toendertijd...maar kan me echt het liedje niet meer herinneren :(

Dat was Army of Lovers - Crucified ;-)
laatste aanpassing
Hahahaha ja dat was ´m!

´I´m crucified, crucified like my saviour...´
 
Xtra Large meets Infinity
Wie zich het eerste feest van Infinity bij Xtra Large nog herinnert weet dat het een geweldig feest was. Verfrissende en lekkere muziek en een mooi aangeklede club vol enthousiaste mensen en leuke shows. De perfecte ingredienten voor een zaterdagnacht stappen. Ook deze keer heeft Infinity er veel werk in gestoken om er een onvergetelijke avond van te maken. Dat geld zeker voor de line up! Het wordt 1 groot feest op 24 juni met de dj’s Spider, Dazzle, Marc "O", Jellyfish en M.E.M.. Natuurlijk zorgt Infinity ervoor dat de Club voorzien wordt van feestelijke decoraties en oogverblindende shows. Een totaal feestpakket om van begin tot eind van te smullen

Dat wordt KNALLUH!!!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
ik zie jullie allemaal daaro (y)
Uitspraak van 076music op woensdag 7 juni 2006 om 14:41:
Vergeet de overige Bredase invasie niet:

Breda zegt PRESENT!!!!!!:bounce: