Partyflock
 
­ Nederland

Discotheque in de Cruise Terminal Rotterdam

gepubliceerd door , op
Op de dag voor Hemelvaart keert Discotheque terug met een hemelse line-up! Woensdag 24 mei zullen alle zalen gevuld zijn met de crème de la crème van de Nederlandse dj top, aangevuld met een buitenlandse dj van bijna mythische proporties. Bovendien is er voorafgaand aan het spectaculaire feest een overheerlijk “Discotheque dîner” in Restaurant Rotterdam.

Le Club is ook ditmaal de grootste zaal in de Cruise Terminal Rotterdam. Onder begeleiding van mc’s Nova en Miss Bunty zullen achtereenvolgens aanstormend talent Jay-Ve, tropische verrassing MarYsol en de ongekroonde koning van Rotterdam Benny Rodrigues Le Club van begin tot einde volledig op zijn kop zetten.

La Chambre Rouge doet qua line-up niet onder voor de grote zaal. Als headliner staat namelijk ROOG op het programma. Behorend tot de populairste en beste dj’s van Europa zal hij deze status zeker waar willen maken met een fantastische set. Behalve ROOG staan ook toppers Jeroenski, Born to Funk, MC Lex Empress en percussionist Norman Soares op het podium.

Disco 2006 is de naam van de zaal die op andere dagen bekend staat als “Club Rotterdam”. Nadat Mausse de avond heeft geopend met een set die van onvervalste disco overgaat in “moderne disco” zal de uit New York afkomstige Kenny Carpenter de dj booth betreden. Deze reeds op leeftijd zijnde dj was in de jaren zeventig de resident dj van werelds beroemdste club: “Studio 54” in New York. Alwaar hij beroemdheden als Andy Warhol, Bianca Jagger, Grace Jones en Elizabeth Taylor wekelijks compleet uit hun dak liet gaan met zijn fantastische platenkeuze. Zal hij Rotterdam ook zo weten te betoveren?

Voorafgaand aan Discotheque kan je genieten van een overheerlijk “Discotheque Dîner” in het aangrenzende “Restaurant Rotterdam”. Je kunt kiezen uit een fantastisch 2 of 3 gangen menu. Uiteraard voorzien van een glas champagne en een entreekaart voor Discotheque.

De voorverkoop voor Discotheque begint op dinsdag 2 mei. Meer informatie over het feest en het diner en natuurlijk de fantastische foto’s van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientôt a Discotheque!

11 opmerkingen

 
zeer zeker aanwezig:P
Kenny Carpenter!!!! Al jarenlang een van mijn helden. Ooit in Amsterdam een supersupersuperset horen draaien. Was in Hotel Arena geloof ik. De beste man is zo kippig als ik weet niet wat, moest met een zaklampje bijschijnen om de titels van zijn platen te lezen. :-)
 
Artiest Richard Soul
Kenny Rockt en wederom ook weer in de studio zie http://soulsessions.web-log.nl voor meer info
zeker aanwezig!:yes:

Discotheque zijn altijd leuke feestjes!
Echt wel aanwezig!!!!!
Artiest Dacato
Had graag willen gaan, maar moet de 18e onder het mes en dat gaat ik niet halen denk ik...:(
 
jammer genoeg ben ik er niet bij :( moet vrijdag gewoon werken :/
laatste was echt top :D
 
meldt! :yes:
 
ik probeer aanwezig te zijn. :D
Wat een line up :kwijl:

Jammer dat ik dit moet missen :cry:
 
Kaarten zijn binnen...