Partyflock
 

Chakra stelt nieuwe resident dj voor

gepubliceerd door , op
Chakra stelt nieuwe resident dj voor
27 maart 2006
Inmiddels is de cirkel van de zeven chakra’s rond en zijn de zeven elementen die daarbij horen bekend bij de pelgrims. Iedere maand komen zij van heinde en verre naar de housetempel Rodenburg om daar gezamenlijk het mooie van het goede te vieren. Tijdens deze avonden gaat het niet om uiterlijk vertoon, maar juist de waarde van de innerlijke schoonheid wordt hier op prijs gesteld. De rustige maar gestage groei in het aantal bezoekers bewijst dat het goede van Chakra party een steeds wijder bereik krijgt. Pelgrims die voor de eerste maal de tocht naar deze tempel ondernemen worden meteen opgenomen in het geheel en voelen meteen de positieve energie.

Zondag 9 april zijn we weer aanbeland bij de eerste chakra, de wortelchakra. Het decoteam heeft wederom de grootst mogelijke moeite gedaan om het feest om te toveren tot een danstempel doordrenkt met de symboliek van deze chakra, met het gevoel van je huiskamer. Rode kleuren en de geur van cederhout zullen de zintuigen prikkelen. Vanaf nu zal aan iedere chakra-element een resident dj gekoppeld gaan worden. In de afgelopen zeven edities zijn vele dj’s verrast door de ambiance en het dankbare publiek van de Chakra party’s en hebben zich aangesloten bij het geheel. Er is gezocht naar een vaste crew dj’s die zich helemaal thuis voelen en zo ook het best op elkaar in kunnen spelen. De eerste resident is er als laatst bijgekomen, zo pril zelfs dat deze niet eens op de flyer vermeld staat, vandaar dat hij het spits afbijt. De dj die verbonden wordt met het element earth is dj Pat C.

Dj Pat C
Deze sympathieke Belg begon op 15 jarige leeftijd te draaien, allereerst in een platenzaak alwaar hij draaiend de platen verkocht. Ook stond hij toen al op zondag in club Kabarka in het Belgische Overmere te draaien. Na een tijdje werd hij ontdekt door Dj MC en deze vroeg hem om in zijn club Sunshine te komen draaien. Eind jaren tachtig stond hij al op grote feesten naast Belgische top dj’s en acts zoals Rhytm Device (hit Acid Rock), PLB System, Dj Tc en Olivier van de beroemde club Boccacio.

Na een tijdje kwam Pat C in contact met zijn inmiddels goede vriend Mike Thompson door wie hij achter de draaitafels van o.a. Cherry Moon en de Zillion belande. Hierna begon voor Pat C zijn Nederlandse carrière met o.a. residenties the Limit, Le Bateau en Parkzicht . Ook was hij een tijdje resident bij het Huukske waar de zoon van de eigenaar, Jochen Miller, toen nog de lichten deed. In ’92 en ’93 bereikte hij de finale van de Dutch House Mix Championships. Tussen de mede finalisten stonden bekendheden zoals: Bass-D, Voodoo Child en Orsow W.

Ook als producer heeft deze man niet stil gezeten samen met Frank T Wallace richt hij in ’97 Biomecanics op waarmee ze een zestal vinyls uitgebracht hebben op een sublabel van Antler Subway, daarna volgde ook nog een aantal releases op het label Thryst. Enkele releases deden het ook goed in Spanje. Hierna begon het hoofdstuk Bonzai waar hij samen met Marcel van Vught diverse vinyls uitbracht op het sublabel Zounds. Diverse remixen kwamen van zijn hand waaronder een thema voor de Love Parade en TMF België. De remix van Tep Zeppi-Space is the Place scoorde hoog in de Engelse charts.

Aan deze flitsende carrière kwam in 2000 abrupt een eind, door een zwaar ongeluk werd het een lange tijd stil rond Pat C. Twee jaar geleden tijdens Violet Skies maakte Pat C zijn lang verwachte rentree en deze bleef niet onopgemerkt. DOTF een internetzender nodigde hem uit om zijn unieke visie op muziek en mixen aan een breder publiek te laten horen en gaf hem een eigen radioshow. Na een succesvol optreden op het legendarische Parkzicht feest op 25 november 2005, georganiseerd door b2s, is hij weer helemaal terug van weg geweest. Afgelopen maart was zijn eerste optreden tijdens een Chakra feest, deze set en zijn persoonlijkheid maakte diepe indruk. “een feest met een gedachte waar ik me heel goed bij voel” laat Pat C weten en is daarom net zoals de organisatie blij met deze residentie. Binnenkort staat hij in de XL en 16 april back2school van b2s. En vanaf nu dus elke maand tijdens de Chakra feesten.

Uiteraard staat deze Belgische held niet alleen op de muzikale preekstoel, deze editie zal de aftrap genomen gaan worden door Jacco@Work met zijn eigen karakteristieke progressive set. Halogen die inmiddels een maandelijkse residentie heeft in het beroemde La Rocca zal hierna het roer overnemen. Het begin van deze editie is het ware smulwerk voor de progressive liefhebber want hierna is het de beurt aan Sven van Vuren. Dat het progressive dj’s van de bovenste plank zijn bewijst het feit dat drie van de vier eerste dj’s 22 april ook op Sessions in XL staan. Na Sven van Vuren is het de beurt aan dj "earth" Pat C. De vorige keer taste hij het publiek subliem af en heeft nu vier weken zijn strategie zitten bepalen, de organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen. Gusto, Ton TB en Dazzle nemen de afdeling clubtrance en hardtrance voor hun rekening om zo de pelgrims naar het einde te leiden van de avond, The Prophet.

Naast muzikale ondersteuning vinden de bezoekers ook sprituele ondersteuning in de vorm van numerologie en handlezingen. Verder kan men deze editie ook zijn innerlijk tot rust laten komen en zijn of haar lichaam ontspannen doormiddel van massage. De visuele effecten zijn deze avond wederom van vj Morninglight.

De poorten naar het innerlijk van Chakra zijn geopend van 15:00 – 24:00 uur. Minimum leeftijd 21 jaar. Meer info www.chakraparty.nl

127 opmerkingen

 
Uitspraak van Bien op donderdag 6 april 2006 om 23:30:
Gaat vevolgens gewoon door met z'n postzegel verzameling

hahahahahha
Artiest {SHOWLIST artist 1425, 51531}
heb ik wat gemist? was ff een zegel aan t afstomen
Uitspraak van sven van vuren op vrijdag 7 april 2006 om 10:51:
heb ik wat gemist?

Gozer het is 2006
ff ter info. .. ... ....
Je hoeft geen zegel meer te
plakken op een email
dus haal die rotzooi van je monitor !
laatste aanpassing
dat kan niet, er zit typex op mn monitor... over die zegel
Tsjonge. .. ...
weleens van backspace gehoord !
Je draait toch ook niet meer met cassette bandjes ?
alhoewel. .. ... ....
stuur wel ontwikkelingshulp
:-( . .. ... ....pfft
laatste aanpassing
ik ken die hulp van jou!! al heb je gisteren wel goed werk verricht
De straaljager is ook van de partij dat wordt super voor feesten tot twaalf uur en dan gaat het knallend mijn verjaardag in.Voor iedereen die ik ken tot zondag en mijn straalmotor staat al te smeulen,en ik wacht op de GO van de organisator.
Heb het feest nog niet eerder mogen beluisteren in het echt maar vorige keer op internet brak ik mijn huis bijna af.Dus beesd pas op voor dit feestbeest.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Bien op vrijdag 7 april 2006 om 12:04:
Tsjonge. .. ...
weleens van backspace gehoord !
Je draait toch ook niet met cassette bandjes ?
alhoewel. .. ... ....
stuur wel ontwikkelingshulp
. .. ... ....pfftlaatste aanpassing 7 april 2006 12:30


Uitspraak van sven van vuren op vrijdag 7 april 2006 om 12:09:
ik ken die hulp van jou!! al heb je gisteren wel goed werk verricht

kinders, kinders niet bekvechten ;)dit past niet bij de Chakra gedachte , hahahaha :D :woep: ;) :devil: 8)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 april 2006 om 17:43:
dit past niet bij de Chakra gedachte

Ach, kan goed met 'm door de bocht
zolang ik maar rechtdoor ga
:-P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Bien op vrijdag 7 april 2006 om 18:50:
Ach, kan goed met 'm door de bocht
zolang ik maar rechtdoor ga

Whahhahaha lekker stel jullie !! ;) :D
ik zie jullie morgen allemaal ! :bloem: :bounce:
joepie morgen is het zover misschien wel de mooiste inluiding van mijn verjaardag.Ik kan met moeite mijn rem vast houden want de motor staat te brullen,en de countdown tikt langzaam af.

:bounce::bounce:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van straaljager op zaterdag 8 april 2006 om 13:06:
Ik kan met moeite mijn rem vast houden want de motor staat te brullen,en de countdown tikt langzaam af.

Ik ga vanaaf alvast lekker indansen , yihaaaaaaaaaaa , dan zit ik er zondag zo weer in 8) :bounce: :D
Uitspraak van straaljager op zaterdag 8 april 2006 om 13:06:
countdown

Ground control to major Ron :
T minus 25h . .. ... ....
All systems GO. .. ... .... (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van sven van vuren op zaterdag 8 april 2006 om 12:44:
heb ik wat gemist??

JA
je hebt een prijs gewonnen voor het 100st bericht ! ! !
laatste aanpassing
heb ik al een feestje voor gehad!! gisteren, waar was je Bien??
Uitspraak van straaljager op zaterdag 8 april 2006 om 13:06:
joepie morgen is het zover misschien wel de mooiste inluiding van mijn verjaardag.



Dat gaat zeker goedkomen, ik heb er zin in, ik ga weer zweven over de dansvloer :yes:
 
Uitspraak van GerardAM op zaterdag 8 april 2006 om 17:42:
ik ga weer zweven over de dansvloer

parachuutje wel om he ;) :cheer: :D
Uitspraak van sven van vuren op zaterdag 8 april 2006 om 16:26:
waar was je Bien??

Snap er nx van je was nr.99. Tel maar na!


Uitspraak van GerardAM op zaterdag 8 april 2006 om 17:42:
ga weer zweven

Denk dat ik de NASA maar ff ga bellen i.v.m. uffo's :-D
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 april 2006 om 17:52:
parachuutje wel om he


Haha ik heb zulke lange armen dat n parachute niet nodig is :D



Uitspraak van Bien op zaterdag 8 april 2006 om 17:55:
Denk dat ik de NASA maar ff ga bellen i.v.m. uffo's



Uhmm ik word gezocht door de NASA dus doe maar niet ;-p
JOEPIE het is zover over een paar uurtjes kan ik mijn rem los gooien.Ik ben van plan om mijn verjaardag dubbel te vieren(ook van vorig jaar) dus beesd pas maar op straaljager komt eraan.
 
Tot strakkies allemaal !! ;) :bounce:
 
Straaljager, beetje oppassen zelf raad ik ook aan hoor.. :D
Jipieeeeeeee we kunnen zo weer!!!

Uitspraak van straaljager op zondag 9 april 2006 om 12:15:
een paar uurtjes kan ik mijn rem los gooien

Ik doe ook mee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tot zoooooooo!!!!
(k)
Zo ik ben weer thuis en zit nog nategenieten van mijn verjaardagsfeest het was echt tegek petje af voor de organisatie en de locatie.
Volgende keer probeer ik zeker weer te komen en dan neem ik weer bezit van het podium(tegekke plek).
 
Uitspraak van straaljager op maandag 10 april 2006 om 06:27:
dan neem ik weer bezit van het podium(tegekke plek).

hahaha dat hebben we kunnen zien ;) mooi uitzicht daarzo boven he, hahahhah :D
was weer een top avondje indeed 8):cheer:

Verslaggie volgt later op de ochtend btw ;)
laatste aanpassing
Dat gaan we dan ff snel bekijken en was echt een top avond,twee jaar verjaardag goed gemaakt.:bounce: