Partyflock
 

Hookers & Pimps

gepubliceerd door , op
Nog ruim 2 weken en dan is het eindelijk zover. Op zaterdag 25 maart barst het feest weer compleet los tijdens een nieuwe editie van Hookers & Pimps in de HappydayZZ in Culemborg. Hookers & Pimps is een unieke samenwerking tussen twee grootmachten uit de Nederlandse dance-scene, Crazyland en Lunapark, en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer populair concept. Gezamelijk halen zij alles uit de kast om jullie wederom een onvergetelijke avond te bezorgen.

HappydayZZ is, met zijn geweldige soundsystem en dito sfeer, bij uitstek de geschikte locatie voor Hookers & Pimps. Deze centraal gelegen locatie heeft zich in korte tijd stevig gevestigd binnen de Nederlandse club-scene en grote organisaties staan in de rij om hier hun feesten te organiseren.

De vorige edities van Hookers & Pimps in Las Palmas en Tropicana in Rotterdam waren allemaal vol en de verwachting is dat het deze keer niet anders zal zijn. De voorverkoop is inmiddels goed op gang gekomen en het is dan ook zeer aan te raden om je kaartjes in de voorverkoop te bemachtigen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox en bij verschillende voorverkooppunten in Rotterdam.

Zoals je gewend bent van Hookers & Pimps is er ook deze keer weer voor een zeer toepasselijke dresscode gekozen. De dresscode van deze editie van Hookers and pimps is er weer één waar je veel inspiratie uit kan halen. Happy Hooker, Sexy Babydoll, Lovebel Pimp of Soulfull 70’s & 80’s, laat je fantasie volledig gaan en leef je hier helemaal op uit. Remember … dress to impress!

Met trots kunnen we nu ook de komst van G-Spott bevestigen. De zeer populaire dj die met zijn opzwepende club- en trancesounds wekelijks de Nederlandse clubs op zijn kop zet, zal speciaal voor deze avond een echte Houseclassics set uit zijn koffer toveren. Net als de andere dj’s die achter de decks verschijnen in de tweede zaal. DJ Rob is samen met zijn maatje MC Joe aanwezig voor een zeer speciale early-days Parkzicht set. Veel oldskool en classics maar vooral de krakers uit de beginperiode van deze beroemde club. Natuurlijk is ook “ Mr Lunapark” 2 O'Clock Ron van de partij, de man die als geen ander zijn klassiekers kent. Ook oud-Parkzicht residents Stanton en Ludie zijn aanwezig met een stapel Classics in de tas.

Vanaf 22.30 tot in de vroege uurtjes kan je genieten van de sounds van Miss Monica, Miss Melody, Fedde le Grand en Mike S in de grote zaal. DJ’s die met hun stevige clubsound altijd garant staan voor feest! Zoals je gewend bent van Crazyland en Lunapark gaat er speciale aandacht uit naar spetterende decoraties en entertainment. Hookers & Pimps are ready to rock!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 71435, 34474, 42576}
Dit lijkt me ook wel een keertje lache om te bezoeken:P
zeker present :P:P
Aanwezig

Hopelijk word t net zo'n geslaagd feestje als in Las Palmas!!!!!
jaja.....daar gaan we dan zekers naar toe!!!!! haha
lijkt me zwaar humor



(*(*)
laatste aanpassing
 
2 Grootmachten? alleen crazyland ken ik... en zo groot zijn ze nou ook weer niet
ja super feestje gaan we zekers weer naar toe.
Het pimp-outfit is binnen en de hooker is geregeld!! Nu nog ff 2 nachtjes slapen. :P
laatste aanpassing
 
Wij gaan ook (spontane actie), heeft er iemand toevallig nog kaarten over?

Thnxxxx!