Partyflock
 

Magnifique in P8

gepubliceerd door , op
Magnifique in P8
14 maart 2006
‘Planet Rose’ van Doornroosje in Nijmegen, de avonden van Pixel in Arnhem… Iedereen die zijn of haar weg een beetje kent in techno- en minimalland in Gelderland, weet bij het horen van deze namen genoeg. Het zijn in Gelderland dé clubavonden die garant staan voor kwaliteit, een goede line up tegen een goede prijs en een goede sfeer. Als het goed is, kan binnen afzienbare tijd de naam ‘Magnifique’ hieraan worden toegevoegd… Na wat gefilosofeer en gemail over en weer, besloot een zestal danceliefhebbers begin december 2005 eens de stoute schoenen aan te trekken en iets te gaan doen dat uniek is voor, minimaal, de Achterhoek. Het resultaat hiervan is het techno- en minimalgeoriënteerde concept “Magnifique” dat op vrijdag 24 maart 2006 voor de eerste maal zal plaatsvinden de P8 te Terborg.

Met Magnifique zet de organisatie een concept neer dat uniek is voor deze regio. Stijlvol, apart, verrassend en vernieuwend zijn woorden die Magnifique kenschetsen. In de Achterhoek is er op minimal-technogebied niets te beleven. Voor een leuke techno-avond is men al snel aangewezen op de groter steden binnen Gelderland: Nijmegen en Arnhem. Dichterbij is helaas weinig leuks te vinden…

Hierin gaat dus verandering komen! Want op vrijdag 24 maart 2006 zal de P8 in Terborg het decor vormen voor de eerste editie van Magnifique. Een feest waarbij gezelligheid en een intieme sfeer waarop staan. Van 21:30 tot 04:00 zal de bezoeker een line up voorgeschoteld krijgen om van te smullen..

Het ontbijt zal worden geserveerd door Kiwi. Deze jongen uit de regio timmert de laatste jaren hard aan de weg, is te bewonderen geweest op een toonaangevend feest als Mono en heeft reeds enkele malen in de Nijmeegse ‘technotempel’ Doornroosje gestaan.

Kiwi zal het spreekwoordelijke stokje overdragen aan Brent Roozendaal. Ook hier hebben we het over een ‘rising star’, ook wel bekend van zijn Drift-feesten in Doornroosje. De lunch van Brent wordt geserveerd onder het genot van met name techhouse-getinte klanken.

Als diner kan de bezoeker ten slotte Darko Esser worden voorgeschoteld. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd, kan deze man reeds als een gevestigde naam binnen de dancesene worden gezien. Feesten als Awakenings, Awakenings Festival, Noorderslag en Free Your Mind Festival staan reeds op zijn C.V. en er zullen nog vele mooie namen bijkomen.

De vrouwelijke bezoeker hoeft voor dit lekkers slechts 5 euro te betalen, de mannelijke bezoeker mag een euro extra betalen. Deze positieve discriminatie is bewust. Magnifique richt zich met name op de vrouwelijke liefhebber, omdat er juist voor deze groep weinig aanbod is.

Ten slotte kunnen wij reeds vermelden dat het de bedoeling van de organisatie is een structureel karakter aan Magnifique te geven. Magnifique dient een gevestigde naam te worden binnen technominnend Gelderland. Uiteraard zal hierover op korte termijn meer nieuws volgen.

32 opmerkingen

Goed bezig, jongens!!! (y)

Misschien dat ik rond 2 uur nog ff kom kijken!
ik ben er bij :)
goed stuk jongens!!! heb dr echt facking veel zin in...... heb oerend hard al klaar liggen.... >>>>
laatste aanpassing
Nick als je er rijk mee wordt, vergeet je me niet he? ;)
Ik ben van de partij hoor.

:flower:
Uitspraak van Stijnmartijn op woensdag 15 maart 2006 om 06:32:
Nick als je er rijk mee wordt, vergeet je me niet he? ;)

Hoe kan ik jou nou vergeten Stijn :flower:..

Al is het nu niet bepaald onze insteek ;)..
:cheer: Joehoe

Misschien dat ik rond 2 uur nog ff kom kijken!
Houden we je aan
 
Artiest {SHOWLIST artist 53746, 54390, 44415, 55262}
magnifique koorts stijgt al behoorlijk hier in Utrecht..
Moet zeggen dat ik toch stiekem wel heeeeel blij ben met die eerste alinea!! krijg et er helemaal warm van :D

top concept.. jullie hebben zeker een grote kans van slagen!! succes de 24ste!!!
Heel goed gedaan guys!

Ben er helaas helaas niet bij, maar wil jullie allemaal superveel succes en plezier wensen, weet zeker dat het helemaal goed gaat komen!!
Ja mensen de spanning stijgt. Staat er goed op hier :). Heb net vernomen dat het hier ook goed in de krant staat :) :cheer:
laatste aanpassing
jullie hebben de waarheid in p8
Uitspraak van Tish op woensdag 15 maart 2006 om 14:47:
Ben er helaas helaas niet bij, maar wil jullie allemaal superveel succes en plezier wensen, weet zeker dat het helemaal goed gaat komen!!


Thanks Tessa, volgende keer ben je er wel gewoon bij ;)

(k)
 
Heb er zin in!!! Heerlijk dichtbij.
aanwezig!
zeker wel goed idee!!

(Y)
laatste aanpassing
Mot eerst naar de Wag.
Misch.erna??
Succ.
Gr.
 
Aanwezig.....
Uitspraak van T-o-o-N op donderdag 16 maart 2006 om 09:13:
liever niet......

natuurlijk wel!!!

van 23.30-01.30 wordn er uitsluitend techhouse-techno gedraaid met een vleugje achterhoek-krakers (van oa Boh Foi Toch, Spitfires, Normaal en Jovink) :)
Wie kent ze niet :)
laatste aanpassing
 
yup brentje neemt een paar fijne alltime achterhoek klassiekers mee :D
je weet toch!! Mijn opa was drummer van de beruchtte achterhoekse feestformatie... THE MOODCHERS

K heb de plaat al klaar liggen... in the mood>>

En ik heb je voor t laatst ontmoet ... daar bij de waterkant... daar bij de waterkant.. !!!
*Zet Busta Rhymes in(Flipmode Squad) - Break ya neck* ;p
Heb deze avond al lang ingepland en er veel zin in :)
Fijn dat we dit feest in toekomst dan waarschijnlijk ook vaker kunnen verwachten, hiermee maken jullie veel minimal/technofreaks uit de Achterhoek erg blij :yes:
 
Uitspraak van m.a nightcrawler op donderdag 16 maart 2006 om 14:29:
En ik heb je voor t laatst ontmoet ... daar bij de waterkant... daar bij de waterkant.. !!!
jark prongo - movin' true your system...
Goed initiatief mannen. Ben erg benieuwd wat jullie met de P8 van plan zijn !! Is altijd erg bewerkelijk ;) Iig kijk het geheel met veel verwachting tegemoet, en ik kom zeker even sfeerproeven...

Voor mensen die de p8 niet kennen; dit is een heerlijke unieke locatie om intiem te feesten. Dus zeker komen...
Leuk stukje tekst ook btw... hoewel het natuurlijk niet geheel uniek is wat jullie doen. Dat de gedachte van eerder gevierde feesten (in de p8) voort blijft bestaan is natuurlijk wel iets om toe te juichen...!
Uitspraak van Ro'land op donderdag 16 maart 2006 om 16:08:
Ben erg benieuwd wat jullie met de P8 van plan zijn !! Is altijd erg bewerkelijk


Wij ook, wij zijn gelukkig van tevoren op de hoogte gebracht door oa Sten. En houden een en ander wel in ons achterhoofd
;)



Uitspraak van Ro'land op donderdag 16 maart 2006 om 16:12:
... hoewel het natuurlijk niet geheel uniek is wat jullie doen


Klopt helemaal
Alleen liggen de goedbezochte edities van ClubEight helaas ver in het verleden..Ook probeersels als Supreme Grooves waren helaas geen lang leven beschoren in de Achterhoek.
Wij gaan onze best doen om hier toch verandering in te brengen.
laatste aanpassing
:: en dat juich ik dus helemaal toe! Ben (samen met Sten) ERG benieuwd hoe jullie concept toegepast wordt in de p8; en hoop dat jullie voort kunnen borduren op de ingezette weg in 2002 (met supreme grooves / clubeight / en andere soortgelijke feesten). Potentieel is er zeker. En een eerste feest heeft altijd kans op slagen. Hoe je vervolgens de intresse kunt vasthouden (bij het publiek) is een uitdaging waar ik het nog wel een keer met jullie over wil hebben.

Maar laten we vooral niet vooruit lopen op de feiten; We gaan er een feestje van maken !!

groet,Roland
Jeetje, netjes hoor jongens dat 't hier zo ff staat :)

Mooit stukje tekst ook..
Ben erg trots en ik zal daarom ook zeker aanwezig zijn.. :cheer:

Zin!
als het nu nog fout gaat vreet ik mn schoen op (en mn hoed erbij)

(Y)
 
Uitspraak van Uneek op vrijdag 17 maart 2006 om 14:43:
als het nu nog fout gaat vreet ik mn schoen op (en mn hoed erbij)
zouden we het toch per ongeluk in het honderd laten lopen, niek die zn schoen op eet en ook nog zijn hoed, dat gaat veel mensen trekken denk ik .... :D
 
komt helemaal goed vanavond! Ben al bezig om me veters te strikken haha