Partyflock
 

Hardbeater - Het nieuwe Jump, Hardstyle en Hardcore concept van het noorden

gepubliceerd door , op
Hardbeater - Het nieuwe Jump, Hardstyle en Hardcore concept van het noorden
15 februari 2006
Komende vrijdag is het zover! Dan vindt eindelijk de kick-off plaats van dj Da Pauli’s eigen avond, in één van de mooiste clubs van noord-Nederland, Club Noa in zijn thuisstad Leeuwarden. Dé Jump-sensatie van het noorden heeft de laatste jaren meer dan bewezen dat hij zijn eigen avond heeft verdiend. Eindelijk een avond die zal draaien om zijn visie, een visie die hem zelf de laatste jaren heeft gebracht op o.a. Decibel Outdoor, Audio Attack, Qlubtempo, Pussylounge en op UP! in de Outland te Rotterdam. Naar aanleiding van de titel van zijn eerste release, die karakteristiek staat voor zijn eigen sound, draagt de avond de toepasselijke naam, Hardbeater!

Hardbeater draait dus niet alleen om Jump, maar zal wel paralel staan aan de groeiende opkomst van Jump in Nederland. De echte fans weten dat Da Pauli naast Jump ook regelmatig Hardstyle en Hardcore draait. Hardbeater staat dus synoniem voor deze drie harde stijlen, dit alles echter in de hardste uitvoering ervan! Zoals op deze eerste editie van Hardbeater, zal Da Pauli ook de komende edities zowel lokale, nationale als internationale vernieuwende artiesten in zijn thuisstad uitnodigen. Zoals je van organisator NDC1 mag verwachten, blijft de entreeprijs slechts 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Voor deze eerste editie heeft Da Pauli de volgende artiesten uitgenodigd.

Als speciale opener op deze eerste edtie van Hardbeater, het drietal Penoze en Rabies & Alian. Penoze is al sinds het begin de rechterhand van Da Pauli, en koos naast de Jump voor de ondergrondse Amerikaanse UC stijl. Rabies & Alian staan al jaren bekend als dé twee oldschool-helden van Friesland, en ook zij raakten vroeger geïnspireerd door Jump en UC. Speciaal voor deze eerste editie van Hardbeater, zullen zij gezamenlijk een set met een gouden randje draaien.
Een ander duo is het Belgische dj-team Tristan & Neostar. Met hun eerste productie op het Dance Pollution label van Technoboy, hebben zij een vliegende start gemaakt. Op evenementen als Defqon 1 hebben zij tevens bewezen een begenadigd dj-duo te zijn. Op Hardbeater zullen zij de stevigere varianten van Jump en Hardstyle ten gehore brengen.
Het derde duo van de avond, bestaat uit de Groningse (early)hardcorehelden Easy A & Rayzor. Dit duo is in Groningen en omstreken al behoorlijk wat jaren actief, en zijn o.a. bekend van de Lords of Terror feesten, Serenity en Mythology. Het laatste jaar is de stijl van de twee heren breder dan daarvoor, maar wat nog steeds hetzelfde is gebleven is dat het hard en stevig is!

Een van de sensaties van avond is toch wel het vierde duo. Dit duo dat eigenlijk geen duo is, zal als duo deze avond zeker een goede indruk achterlaten. Bad Boyz en Genius, een tweetal helden uit de B2S-familie, zullen de typische Rotterdamse harde sound in een unieke B2B set niet alleen aan het publiek laten horen, maar vooral laten voelen. Al eerder stond Bad Boyz z’n mannetje, tijdens Da Pauli’s verjaardagseditie van Planet XXL Genius kent iedereen uiteraard van de befaamde Pussy Lounge feesten. Ooit begonnen in Stanton’s Hardbeat Cafe is hij hedendaags resident van het beruchte Zino. Prime-time op Hardbeater, zullen zij het vuurwerk op deze kick-off laten losbarsten!
Als laatste heeft Da Pauli een dj uitgenodigd die aan zijn visie van Hardcore voldoet, namelijk niemand minder dan Partyraiser. Naast een technisch hoogbegaafde dj is Partyraiser ook producer van formaat. Iets waarmee Hardbeater zich blijvend wil profileren. Iedereen kent ongetwijfeld zijn nieuwe album ‘One Man/Half Machine’, dat hij momenteel aan heel Nederland ten gehore wil brengen. Speciaal voor deze eerste editie van Hardbeater zal Partyraiser met zijn draaikunsten vol scratch-technieken, alle vormen van Hardcore als een trein aan elkaar mixen!

Last but not least draait natuurlijk Da Pauli zelf ook nog een plaatje op zijn eigen Hardbeater, en doet dit zoals je dat van hem gewend mag zijn. Samen met zijn terugkerende gastdj’s zal hij om de maand de nieuwste Jump, Hardstyle en Hardcore-producties aan het noordelijke publiek ten gehore laten brengen, en nieuwe namen introduceren. Het noorden zal dus nooit meer achter lopen! Zorg dus dat je deze eerste kick-off editie, en de komende serie Hardbeater-feesten niet mist. De supervette 7 april line up van Hardbeater, zal tevens tijdens deze kick-off editie bekend gemaakt worden.

P.S. Tot onze spijt hebben wij in een eerder verstuurd promobericht de treintijden onjuist vermeld. Voor de juiste tijden verzoeken wij te kijken op: www.9292ov.nl

20 opmerkingen

Dit is een feest waar je U tegen zegt!!!!

:respect: PAultje!!!!!!!!!!!!
 
beetje jammer van die back 2 school flyer... :/
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
(Y)

Bij de volgende editie ben ik aanwezig:yes:
laatste aanpassing
Tristan&Neostar :respect:
Genius&Bad Boyz :respect:

ben erbij!
laatste aanpassing
 
OldStyler-83 B) :respect:
(y)

Heb speciaal vrij gevraagd om hier aanwezig te zijn met camera :D

Heb er zin an...

Tot vrijdag allemaal...
eindelijk weer eens hardcore in noa :D:D:D


(Y)(Y)
 
suc6 met je feest Paul! (Y)...

k zie je wellicht die keer erna ;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 februari 2006 om 17:57:
k zie je wellicht die keer erna ;)


Dat weet ik wel zeker ;p
Gaat weer helemaal goed komen vrijdag :jaja:
Eeeeeh... Hardbeater of... CandyClub??
 
Uitspraak van Phat Wax op woensdag 15 februari 2006 om 19:42:
Dat weet ik wel zeker ;P


sssssssssssttt :x ;)
Artiest Z1ppo
nou in TDF komt die ook en dan blazen we keihard terug :D
 
Uitspraak van -STATE- op woensdag 15 februari 2006 om 20:45:
Eeeeeh... Hardbeater of... CandyClub??

Hardbeater :yes: :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 16 februari 2006 om 09:23:
Uitspraak van TECHNEO op woensdag 15 februari 2006 om 20:45:
Eeeeeh... Hardbeater of... CandyClub??

Hardbeater

hardbeater met een lollie in je mond dan? O:)
Artiest Tim-E
Mooie locatie, goede organisatie, helemaal goed dacht ik zo!
 
eindelijk weeres een leuk feesie in Friesland :D :cheer: