Partyflock
 
­ Nederland

T-Time - The Reunion

gepubliceerd door , op
T-Time - The Reunion
17 december 2005
FeestT-Time · The reunion
Datumzondag 25 december 2005
LocatieDe Waakzaamheid
De eerste zondag dat het team van start ging, werd dan ook meteen Buzz Fuzz zijn verjaardag gevierd. De entree bedroeg toen het symbolische bedrag van 1 euro! Diverse djs werden uitgenodigd om te komen draaien op de eerste editie en het verjaardagsfeest. De DJ’s: Buzz Fuzz, Champ-e-on, The Darkraver, Pavo, Dennis R en Wouter B waren destijds de gangmakers op 16 maart 2003. Voor de organisatie was het bier niet meer aan te slepen op deze datum. Champ-e-on en Dennis R zijn dan ook bijna alle kroegen in Zaandam langs geweest om bier te halen. Ook de moeder van T-Time: Lady Lydje Was meteen geliefd bij het publiek.

Het concept sprak de mensen ook erg aan en de tweede editie op zondag 23 maart 2003 met Lady Dana was ook een spetterend succes. De resident DJ’s Buzz Fuzz, Dennis R, Champ-e-on, Wouter Ben Baba breidde naar loop van tijd ook uit met de DJ’s: Bass-D, Yoda, Sador en Scarface. Dit peleton was dan naast de velen genodigden gasten te vinden achter de draaitafels. Niet te vergeten Mc: Da Mouth of Madness was niet weg te slaan aan de bar dus werd hij natuurlijk automatisch de vaste huis Mc. Met totaal 88 edities was T-Time ook goed bekend bij het publiek door het hele land. Voor maar liefst 5 euro entree kreeg je line-ups die je alleen maar op grote festivallen tegen kwam. De locaties van de organisatie was in der loop van de tijd diverse keren gewijzigd. De eerste locatie was Club Subway in Zaandam, de tweede was De De Waakzaamheid in Koog a/d Zaan en de derde locatie was De De Etage in Almere. De laatste paar edities van T-Time werden gehouden in Sol op het Rembrandtplein te Amsterdam. Niet te vergeten is dat T-Time meerdere tour-edities door het land heeft gehad. Een voorbeeld hiervan was: Carte Blanche in Weert

Grote namen in de scène zoals Buzz Fuzz, Champ-e-on, Dano, Nosferatu, The Darkraver, Partyraiser etc gaven dan ook maar al te graag hun verjaardagsfeest op deze beruchte afterparty’s. De line-ups van deze feesten waren dan ook uitpuilend en iedere dj had maar 30 minuten met zijn tweeën om te draaien. Compleet gekkenhuis in de dj boot en een muur van platentassen. The wall of fame is dan ook giga groot van T-Time events. Een mooi voorbeeld is dat Rob Gee uit de states zijn XTC lied door de microfoon schreeuwde.

Tijdens de eerste edities van T-Time is er door de bekende vrouw van Champ-e-on het beruchte blauwe drankje ontwikkeld. Velen bekende dj’s hebben te maken gehad met dit drankje en zijn nog als de dood voor het effect daarvan. Sommige dj’s hadden nog nooit zoveel moeten overgeven van hun leven en sommige gingen letterlijk en figuurlijk met tranen in de ogen kruipend naar huis. Lydje had veel dj’s al kennis laten maken met deze zware drank die in 1 keer leeg gedronken moet worden uit een longdrinkglas. Gasten met een stoere houding tegenover dit drankje moesten zich helaas ook dan toeleggen tot dit blauwe machtige spul. Enkele mooie voorbeelden van het drankje zijn: Danny D zijn ballen werden geschoren in de damestoilet, De productiemanager van ID&T knock out en door diverse dames tot clown omgetoverd met tampons in zijn oren en neus, liters braaksel en leveraandoening van alle dj’s

Velen mooie herinneringen staan nog diep in het geheugen. De velen hoogtepunten zijn teveel om op te noemen. De leden van T-Time-events vonden dat ze dit jaar met kerst iets speciaals moesten doen. Zondag 25 december zal the Reunion plaatsvinden. Normaliter zit iedereen thuis knus met het gourmetstel aan tafel met familieleden. Een groot gourmetevenement in de Waakzaamheid zat er niet echt in. De gedachte was goed want T-Time is toch 1 grote familie. Dan wordt er maar een goed feest neergezet met de stijlen die destijds altijd werden gedraaid. Hardcore, Early Rave, Hardstyle, Oldschool, Jumpstyle en Classics zijn ook deze avond weer vertegenwoordigd. Vanaf 21:00 kan er genoten worden van de oude sfeer en dj’s die uitgenodigd zijn voor deze speciale reunion party. Baba, Bartello, Bass-D, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Coldfusion, D-Rob, Lady Dana, Dennis R, Micha B, Mitch, Sador, Scrooge, Viruz, Wouter B, Yoda en zal worden gehosted door MC: Da Mouth of Madness. Het feest heeft een eindtijd gekregen om 06:00. De kosten liggen nu even wat hoger dan vroeger en wordt de entree met 2,50 euro,- verhoogd naar 7,50 euro. Het feest wordt gegeven in de Waakzaamheid in Koog a/d Zaan.

T-Time events hoop veel mensen met goede herinneringen aan T-Time te ontvangen op deze speciale avond. Ook mensen die nog nooit zijn geweest zijn van harte welkom om toch nog 1-malig de sfeer van T-Time te komen proeven.

28 opmerkingen

 
Ja, ik ga wel ff een kijkje nemen:bier:
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Hehehehehe (6)
 
Goeie ouwe subway tijd!! :respect:
idd Bassie :D
 
Werkzaam bij Rage-Online
wel eens geweest

was altijd lache

vooral die ene keer na buzz fuzz met een japie die nog helemaal van de kaart was 8)
 
Gezellig :) :)
Artiest {SHOWLIST artist 15618, 45950}
Kijk hier zeker al een paar weken naar uit :D Om 21.00 lig ik voor de deur! :9
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Ik heb zeker goede herinneringen aan T-Time :respect:

Cockey & Lydje en de rest van de Crew :respect:
 
1 ding dat me nog goed bijstaat was dat als ik op de wc stond
en champ er naast kwam te staan

ik spontaan niet meer kon pissen :|
 
Dat word weer lekker ganghangen :woop:
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
aaaaaaaaaaight :D
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Velen bekende dj’s hebben te maken gehad met dit drankje en zijn nog als de dood voor het effect daarvan. Sommige dj’s hadden nog nooit zoveel moeten overgeven van hun leven en sommige gingen letterlijk en figuurlijk met tranen in de ogen kruipend naar huis.

whaha ik zeg nix :P

Maar vet ik ga ook even kijken dnek ik!!
:bier:
CU there!!!
 
me zondag weer naar de kut ;)
excuses ik zal er pas laat zijn. moet ook nog naar hoogenveen toe
 
ik kom niet, feestjes (zelfs op zondag) zitten er voor mij niet meer in..


maar... :respect: T-Time :lief:
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 december 2005 om 20:13:
ik kom niet, feestjes (zelfs op zondag) zitten er voor mij niet meer in..


maar... T-Time

:|:O:|:O

Gefeliciteerd. :flower:
 
Was zekersss gezellig!!