Partyflock
 
­ Nederland

Obsession

gepubliceerd door , op
Obsession
11 september 2005
Vrijdag 23 september a.s. gaat het gebeuren. Op die dag wordt de beroemdste Club van Culemborg en omstreken welke tevens grote landelijke bekendheid heeft, omgetoverd in een waar Gay & Bi-minded party place. Obsession, een party voor Openminded party people, is bedoeld om de party people uit de Gay & Bi-scene een aanvulling te geven op hun uitgaansmogelijkheden, maar dan net weer een tikkeltje anders. Een party welk een gemengd publiek zal trekken en dus ook een aantal Openminded hetero’s. De nadruk ligt echter op Gay & Bi-minded. Er is gebleken dat Gay & Bi-minded party people wel van party’s houden maar dikwijls zijn toegewezen op een aantal vaste plaatsen in het land (regiogebonden) met vaste (scene) dj’s en vaste (scene) party people. Obsession ziet dat anders en gaat daar dan ook verandering in aanbrengen. HappydayZZ is in dat opzicht een uitstekende locatie die vrij centraal in het land ligt en op die manier uitkomst biedt aan party people uit alle delen van het land.

Obsession heeft in haar line-up naast bekende namen uit de scene, ook internationaal bekende dj’s genoteerd. Op deze manier zal Obsession een meer Open karakter krijgen. De eerste editie van Obsession zijn dan ook een 7-tal dj’s uitgenodigd om de party people het naar hun zin te maken. De line-up is als volgt:

DJ Randy Katana (o.a. bekend van Dance Valley, Mysteryland, Pleasure Island)
DJ Miss Smile (o.a. bekend van Pink Passion, Gaypride en Roze Zaterdag)
DJ Marcello (o.a. bekend van IT, Chemistry, Betty Ford Cliniq)
DJ Iwan (o.a. bekend van FFWD Danceparade, Pink Passion, Club Live)

DJ Pet (o.a. bekend van FFWD Danceparade, Club Live)
DJ Geke (o.a. bekend van Roze Zaterdag)
DJ Megagirl (o.a. bekend van Lipstick, Grilz ’n Style)

De dj’s zijn verspreid over twee zalen, in de grote zaal draaien Miss Smile, Iwan, Marcello en Randy Katana, lekkere club, house and trance, zoals jullie altijd al gewend zijn van deze dj’s. In de kleine zaal draaien Geke, Petje en Megagirl, all-round, dwz, tropisch, dance-classiqs, dance, r&b, kortom alles om het feestgevoel naar boven te halen. Om het sfeertje helemaal los te krijgen zal ook aandacht worden besteedt aan het oog. Hoe en wat.. dat is nog even een verrassing en zien jullie op 23 september. En om iedereen tegemoet te komen hanteren wij een entreeprijs van 10,- Euro. Kortom, Obsession, op vrijdag 23 september, een party voor Openminded party people. Deze holebi party, zal Happy Dayzz volledig op zijn kop zetten.

Obsession is een samenwerking tussen HappydayZZ en IVE-events-Events. Beide partijen gaan er voor zorgen dat Obsession een aanvulling is voor de Gay & Bi-minded (Openminded) partypeople om naartoe te gaan. Vrijdag 23 september zal dan ook de eerste editie zijn van Obsession en er zullen er zeker meer gaan volgen. IVE-events-Events, voor velen bekend van de spetterende erotische en Openminded truck tijdens de FFWD Heineken Danceparade te Rotterdam. IVE-Events heeft al 3 jaar een truck in de parade welke ook ieder jaar er uitspringt wat betreft, aankleding, entertainment en danseressen. Daarnaast heeft IVE-Events een aantal party’s georganiseerd in de regio Drechtsteden. Voor meer info omtrent IVE-Events verwijzen we jullie naar www.ive-events.com HappydayZZ, is o.a. bekend van Kimono, The Legends, Clazzix, Protocol, SuperSessions en niet te vergeten het maandelijks terugkerende Club Déjà vu (de zondagsparty bij uitstek). Ook heeft Happy dayzz ervaring met Openminded party’s zoals Erotic Pinkster Vibes, maar ook Club Deja vu heeft het thema Revival of the IT gehad. En of dit al niet genoeg is… komt er zeer binnenkort ook een zondagmiddag editie van Erotic Sundayzz. Een party als Obsession past daar dan ook prima tussen.

HappydayZZ is vanaf de snelweg A2 van Utrecht richting Eindhoven zeer makkelijk bereikbaar. Kijk voor meer info op www.happydayzz.nl

19 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
Heet er niet een feest uit wervershoof ook niet Obsession??? Van Rewind events geloof ik... Zonde als er 2 feesten zijn met dezelfde naam..
Evengoed succes
 
Idd, was echter meer techno. Beetje jammer... :/
 
mensen hier moet je bij zijn, al is het alleen maar om dj iwan te horen draaien..... die jongen weet wat draaien is. En de naam......past er uitstekend en zegt genoeg (k)
ohyeaah, en ik wil MegaGirl nog een keer horen
draaien.. :bounce: ohh, maar ja, MAG ik er wel
bijzijn.. :cheer:
2 Partyspacer, waarom zou jij er niet bij mogen zijn ??

Het is een gay en bi-minded party waar evengoed ook hetero's naartoe komen.

Kortom een feestje voor Openminded party people.

:cheer:(k)
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Ja beetje jammer dit jongens... Obsession is in West-Friesland al een jaar of 5 een bekend feest! Happy Days en IVE events hadden beter een andere naam kunnen kiezen...
 
wat een gezeur om de naam..... jullie hebben het over west-friesland aaaaaaaaaaaaaaaaaah. je gaat toch niet naar een feest, omdat de naam je aanstaat.
Lieve collega feestbeestjes,

ik zal erbij zijn

:woepwoep:
Artiest Pet
Ik heb er zin in !!!

En ieder feestje is er 1 dus wat maakt de naam uit!

Wens iedereen alvast veel plezier en ik weet zeker dat het super gaat worden met zoveel leuke mensen en dj's !
ik heb er ook heel veel zin.,...

Tja die naam, whatever... ja toch het gaat om de inhoud...

En ik weet ook zeker dat het een superfeestje wordt...

:bounce:
 
wordt weer gezelliggggggggggggggggg !!!
Ben er zeker bij!

xxx
Ik ben het met pinky lady eens, het gaat om de inhoud niet om gezeur over een naam wat in friesland zou zijn, lekker boeiend!!!

Wij zullen erbij zijn, het word op een leuke lokatie gehouden en zullen mensen naar toe komen die weten wat feesten is. Dus wij zijn erbij ;)

Party hardy :bounce:
Pinky Lady 12 september 2005 10:10
2 Partyspacer, waarom zou jij er niet bij mogen zijn ??


:D 2 Pinky Lady, :yes: waarom zou ik mezelf beperkingen
opleggen ;P ennuh, openminded, yeahh, denk ut wel,
anderzzz zat ik achter de geraniumzzz :woeptidoe:
qua namen van dj's gaat t een zeker eeeeeeeeeeen supppppppppppper avond/ nachtje worden, dit is t eerste feestje en er komen er veel meeeeeeer, watch out!!!! :bounce:

dikke kussen voor de organisatie , petje(s) af
:cheer:
o, ff petje sss moest t zo zijn anders lijkt t net wat anders / rectificatie jongens sorry
2 partyspacer.....

Jezelf beperkingen opleggen is zonde, maar er zijn geen beperkingen bij OBSESSION>>.....

Het wordt een opminded party... voor ieder wat wils....... :D (y)

Dus reden genoeg om de 23 e ook niet achter de graniums te zitten.. ;-)


:cheer: :bounce:
wij zitten ook nog lang niet achter de gernaiums, ook al hebben we wel de leeftjid ervoor;-)

met andere woorden; wij zijn er ook bij!
Gezellie!

Weet nu al dat we ons heel erg gaan vermaken;-)
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Wil er dolgraag bij zijn :bounce: maar werk gaat voor... bruin worden in Turkije lijkt me ook nu niet echt onaangenaam ... Platentas gepakt en fly to the sun ;)
 
Tossooooo :kusje2: :cheer:
laatste aanpassing