Partyflock
 
­ Nederland

Powercore Outdoor

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 augustus vindt voor de eerste maal het evenement Powercore Outdoor plaats. Tijdens dit outdoor evenement zullen meer dan 20 van de beste Hardcore artiesten optreden verdeeld over een buitenpodium en een tent. Het evenement wordt gehouden op Recreatiegebied Maashorst in Schaijk.

De relatief nieuwe organisatie Powercore Events heeft zich ten doel gesteld kwalitatief goede feesten neer te zetten. De feesten worden georganiseerd in Het Feest van Sjaan in Schaijk en in de Happy Dayzz in Culemborg. In deze laatste locatie zal op 13 augustus het Present Hardcore feest Powercore – Point of no Return gegeven worden. Op 24 september zal daar het nieuwe concept Poltergeist plaats vinden. Hierbij staat de grote zaal in het teken van de Hardcore van 1996 tot 1999. In de tweede zaal wordt terug gegaan naar het begin van dit millennium. Speciaal voor deze avond wordt de derde zaal geopend waar Present Hardcore gedraaid wordt.

Naast deze indoor feesten wordt het outdoor feest Powercore Outdoor georganiseerd. De organisatie denkt hiervoor de perfecte locatie gevonden te hebben. Recreatiegebied Maashorst in Schaijk is gelegen in een mooie bosrijke omgeving met verschillende meren. Het is op 20 minuten afstand van Den Bosch en 30 minuten rijden van Nijmegen. Doorgaans wordt het terrein gebruikt voor recreatie door mensen uit de omgeving en van de aangrenzende camping. Dit zal de eerste keer worden dat er een groot festival gegeven gaat worden daar.

Het festival zal bestaan uit twee area’s. De eerste is de grote tent waar de Present Hardcore centraal zal staan. Hierin zal extra veel aandacht aan de aankleding en belichting gegeven worden. De tweede area is het buitenpodium met Early Rave en Oldschool. Tevens worden er relax area’s ingericht waar even uitgerust kan worden en, hopelijk, lekker van de zon te genieten.

De artiesten die op zullen treden op dit festival, zijn Bass-D , Angerfist, Evil Activities, D-Spirit, Dione, J.D.A., Neophyte, Panic, Tha Playah, The Viper, Vince, Adaro, Sceletor, Denz, Sagem, OCD, Hardbreak, Ernesto, Reload-R, Dope Jay, MC Double T en MC Renegade

Powercore Outdoor zal overdag plaats vinden. Het begint om 12 uur ’s middags en zal doorgaan tot middernacht. Hierdoor zullen de laatste drie uur van het festival in het donker zijn wat het feest zeker een extra dimensie gaat geven.

De voorverkoop van Powercore Outdoor is inmiddels gestart via de verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record Shop. De prijs van een ticket is 22,50 Euro ex. fee. De minimum leeftijd voor dit evenement is 16 jaar. In de week voor het festival zullen de draaitijden bekend gemaakt worden.

106 opmerkingen

Ik wil dr wel heen..
Maar euh.., In schaijk stoppen geen treinen !! Dus hoe is het met het OV te bereiken ??
laatste aanpassing
Uitspraak van ram B ofwat ?! op donderdag 4 augustus 2005 om 22:09:
vind angerfist niet bepaald een van de beste dj's whahaha

Op Dominator ging het er anders toch flink op!! :D
hmm een vaakgeziende line up.. nou niet egt speciaal spaar me geld wel voor ghosttown
Ik wil dr wel heen..
Maar euh.., In schaijk stoppen geen treinen !! Dus hoe is het met het OV te bereiken ??


Vanaf Oss kan je de bus of treintaxi pakken, is 10 minuutjes rijden!
Ben Zkr Aanwezig:D
 
Gelukkig gaan wij ook naar mysteryland.

Heb er zin in....
wel vette line-up.. maar op die dag zit ik op de jeugcamping van ameland:S
 
echt niet:D:D:D
 
hmm najh mot wat te doen hebbe :P
laatste aanpassing
Artiest RG
aanwazig :yes:
ik zal der weer zijn opzekers! :D
 
hoop dat Angerfist en Evil Activities net zo knallen als op Dominator!!!!!!!!!!


Meuwweeehhhh....


Shit ey!
wij bouwe daar ons eige spacefestijn wel!! line-up is zkr wel lkkr!! en wel veel dezelde als op andere feeste maar ook de minder bekende namen erbij!! dat is altij goed nieuwe namen!!
Heey dope jay sorry ik las nu je reactie pas op mijn vraag.. maar toch bedankt alvast.. we gaan waarschijnlijk alsnog met de auto maar als het niet lukt weet ik het met ov ook te vinden tnx maat !
iemand nog kaartje over?
hmm ik ben dan afwazig, zit in spanje..
Jaja Beek&Donk zeker ook weer aanwezig!! knalluh daar!! :bounce:
 
wat zal ik ns doen :S...
tenminste een goei feest met super line up.en lekker in de buurt en beter als dat hele kut mysteryland met die kutmuziek.hardcore oss
 
word zkrs style lekker in de buut heb j overdag ook een x iets te doen he..:P
osz west is aanwaszig.. :xtc:
ja word wel een leuk feest
alleen jammer da er geen TERROR word gedraaid da hoor k liever

maar ja :respect:OISTERWIJKERS:respect: zijn er ook
:lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn:
:lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn:
:lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn::lijn:
alleen line up kan beter:vaag:
laatste aanpassing
line up ken cker beter doe mij ma pepcore of terreur aka :respect: TERROR GODVERRDOMME!! enneuh legally bitch t lijkt net as of ze je uit een klootser hebbe getrokke!! hadde ze je ma deurgetrokke dan was je bij t goeie adres geweest! :doetiwoep: :speed: ik ga dan tog eg 4 mysteriieeeeee wohoeiiiiii spatelssss
uhumm.... wats happened 2 mysteriee???? lam a hanguhh
word een super stijl feestje haha RAVENSTEIN DE GEKSTE xxxx evil bitch(K)(K)(K)
Aanwezig :P

Lekker dichtbij....