Partyflock
 
­ Nederland

Infinity - The second chapter

gepubliceerd door , op
Infinity - The second chapter
20 mei 2005
FeestInfinity · Invited for the future
Datumzaterdag 28 mei 2005
LocatieRouwhorst Site
Nu zo langzamerhand de rust is wedergekeerd in het vredige stadje Oldenzaal is het toch weer tijd om de boel weer eens wakker te schudden! Komende Infinity zullen we Oldenzaal dan ook weer eens flink op zijn kop zetten! Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt is de entree iets lager geworden, dit om de drempel voor jullie wat te verlagen om toch bij dit spektakel aanwezig te kunnen zijn! Natuurlijk kunnen jullie absoluut dezelfde kwaliteit verwachten die we bij Infinity- invited for the future ook hebben neergezet. Tevens is onze website vernieuwd. Hierop is alle info van het verleden en het geplande voor de toekomst terug te vinden incl. Alle partypics. Check www.vip-productions.nl voor verdere info.

Dit houdt in: Dat het geluid weer optimaal zal zijn (80.000 watt wel te verstaan!) Natuurlijk een line up van 21 dj’s. Dus een ieder kan zich vermaken! We hebben dit keer weer vier zalen met elk hun eigen muziek en sfeer. Hardstyle & oldstyle (Main), Hardcore & Early rave (Dark, natuurlijk in de bassement), club tot techhouse (Lounge), Psychodellic Goa Trance (dit wordt een Goa Playground).

Ook zullen wij dit keer weer zorgen voor een verassende en unieke aankleding! Super lichtshow is natuurlijk weer volop aanwezig incl. 3 lasers! Super sexy danseressen en andere special act’s! Een MC die de hele zaal doet springen en beven! MC Da Syndrome! Dit keer geven wij jullie de mogelijkheid om te kunnen proeven van de echte Psychodellic GOA Trance! (meer info hieronder). Ook zal de aromajockey OD07 weer aanwezig zijn om door zijn verrassende geuren de sfeer optimaal tot zijn recht te laten komen! Dit keer zullen wij beginnen van 21.30 tot 06.00 in de vroege ochtend! Dat is dus 8,5 uur lang knallen!

De locatie:
Infinity- the second chapter zal wederom plaatsvinden in de unieke partytempel ‘Rouwhorst’ gelegen in hartje Oldenzaal. Door een recente verbouwing van de locatie is de Dark (de bassement) uitgebreid en gerestyled. Hierdoor is de capaciteit dit keer opgevoerd van 2000 man naar 2500 man verdeeld over vier area’s.

Psychedelic Goa Trance:
Dit keer hebben wij gekozen voor de muziekstijl Psychedelic GOA Trance. Wij van VIP-Productions hebben zelf de mogelijkheid gehad om de echte psychedelic goa trance te kunnen ervaren in Duitsland. Daarvoor en voor vele andere ideeën, ervaringen etc, gaat onze speciale dank uit naar twee mensen GP en Iris. Wij waren zo van t gehele gebeuren onder de indruk dat wij ervan overtuigd waren dat t absoluut mee genomen moest worden naar Infinity- the second chapter! Goa muziek komt oorspronkelijk uit het plaatsje Goa in India (waar alles mogelijk is) Bij Goa is niet alleen de muziek belangrijk (hoewel dit wel de hoofdzaak is) maar ook de decoratie en zeer zeker de sfeer dienen optimaal te zijn wil je t echte relaxte gevoel kunnen ervaren en meemaken.

Voor een aantal ingrediënten hebben wij gezorgd. Natuurlijk de dj’s. Deze zijn afkomstig uit Duitsland en zij willen de Psychedelic Playground graag introduceren aan deze kant van Nederland. Ook de deco zal uiterst Psychedelic worden! Deze zal verzorgd worden door Flammentanz (DE) De deco is gebaseerd op black light kleuren, zodat je het gevoel krijgt een andere dimensie binnen te stappen!Nu alleen het laatste ingrediënt nog, dat zijn jullie! Kom op Infinity en laat je verwonderen een reis in de Psychedelic GOA Playground!

Dresscode:
Exclusive and friendly.

Aanvullende info:
De kaarten kosten € 22,50 excl. fee en zijn te koop bij Ticketbox en de volgende v.v. punten:
* Oldenzaal, Rouwhorst, Ootmarsumsestraat 9
* Oldenzaal, Kozmoz, In den Vijfhoek 117
* Ootmarsum, Jos Brumelhuis, Grotestraat 16
* Enschede, Rythm Import, Korte Hengelosestraat 17A
* Hengelo, Popeye, Drienerstraat 9

30 opmerkingen

 
Was de vorige keer goed te doen. Alleen veel te warm in het kleine zaaltje.
 
Ja idd.....was wel gezellig vorige x:jaja: alleen beetje te rustig in de grote zaal...
 
Zeker weer aanwezig, vorige editie was :bounce:
aaaaaaaaah wouter nu snap ik waarom je niet komt mc-en bij de dreamteam!!!
duidelijk!
succes gozer!
heb er zin in! :p
als ik tenminste iemand zover krijg om mee te gaan natuurlijk :p
Present!
ik knal desnoods in m'n eentje het dak er wel af hoor 8)

Anja :lief: Deepack
laatste aanpassing
 
Harlingen present! B)
ik ook ;)

samen met die man die
<------------
daar op de foto staat :)
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Wouter komt ook... met 0 microfoons... die regelen ze zelf maar MUHAHAHAHAHAH!!

Ahum... sorry :)
Wordt weer knallen !! Keb er wel zin in. :bier: :bounce:
 
Aanwezig!!
 
Draaien ze eindelijk eens een keer ergens goa, krijg je er zo'n vaag persbericht bij waar ze het de hele tijd hebben over psychOdelic goa underground trance blablabla.

Er zijn voor de liefhebbers genoeg goa feesten hier in Hollandia (zie www.goatrance.nl), dus doe niet of je nou zelf met iets compleet nieuws komt!

Wel top dat er goa geprogrameerd is, na acid de meest ondergewaardeerde muziekstroming, kan onderhand inderdaad wel een beetje 'airplay' gebruiken ja! (y):yes:
 
Aanwazig :yes:
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 mei 2005 om 00:43:
Aanwazig


wazig zeker weten :9


Woeiii, heb dr zin in :9

Vraag me af of ze deze keer weer de knoppen van de kranen in de plee eraf hebben geschroefd 8)
 
zal wel eens ff komen kijken!!!
 
Artiest M.O.K.
ook aanwezig. Heb er zin aan :D
to tekno terrier:

nederlandse goa is zwaar kut. daarom is dit juist zo vet. enkel duitse goa dj's. die beuken tenminste!! niet van dat slappe trance gedoe maar gewoon lekker knallen. dan sluit het tenminste ook aan met de "harder styles"
Yo Big Boss, ik heb 1 keer bij Bloemendaal aan zee in de Q-Dance tent Goa trance ten hore gekregen met een hardstyle bass, kunnen we dit nu ook verwachten?
Dat was echt mooie muziek en knalt aardig.
dat is idd de duitse goa waar big boss het over had. die duistere stampende hardstyle/techno bass met spacy tripgeluiden erin. helemaal geweldig en flink beuken! niet voor trance mietjes! haha!
heb afgelopuh vrijdag nog een goaparty gehad.... en moet zegguh wat een muziek(Y) klinkt echt zwaar lekker:yes:
en laat mij nouh ook wel van hardstyle hardcore en club houden:bounce: goeie muziek duzz overal:)
 
ben wel benieuwd naar Goa!!

WE zullen zien:yes:
 
Ikuh ook present :P
Word denk ik een knallertje :yes:
 
:d
Werkzaam bij Ragwerk
Artiest Stikko
ook present :) en wouter ik verwacht je na 0:15 wel ff beneden :D hehe....