Partyflock
 
­ Nederland

Don Diablo at Club Friends

anoniem gepubliceerd op
Club Friends is sinds september begonnen met een maandelijkse Ultimate Bass. Na de trage start in september ging in oktober het dak eraf met Pavo, Mortis en BMC. Uiteraard is Ultimate Bass dan ook weer terug in november en wel op de negende! Dan zal Don Diablo zijn opwachting maken met een knallende set van anderhalf uur. Hij zal worden bijgestaan door de magier van dwarf & babyboom, The Viper. Verder zal de Belgische Bjorn Bullit zijn opwachting maken die met zijn eigen stijl het publiek aan het swingen zal maken. Hij is bekend van zijn platen op First Power Records en Ecore Traxx. Tevens is er een gastoptreden van de mannen van Synergy uit Gouda Spy-d & Tumbler. Uiteraard zal ook de resident zijn opwachting maken, dj Tazzman.

Zo te zien zal het dak er wel weer afknallen en dan nog te weten dat ze in december weer terug zijn met Ultimate Bass. Een tipje van de sluier, Gizmo en the Prophet zullen dan hun opwachting maken en tevens zullen er 2 live acts zijn! En na december dan zijn ze terug in januari! Voordeel van dit feestje is ook de lekker lage entree, slechts 10 euro en ze zijn de hele nacht open en er worden de hele nacht afwisselende hardstyle gedraaid. Toch wel leuk om een keer te gaan kijken.

13 opmerkingen

ik niet ... die tent is echt saai... althans.. die tent is mooi van binnen enzo.. maar er hangt nooit sfeer... :S
Hackwizzard, maar het kan wel leuk worden! Het wordt steeds bekender en er komen steeds betere dj's.
 
Er hangt juist wel sfeer af en toe hoor, maar iedereen kent mekaar gewoon daarzo, dus als je in je eentje komt lijkt het misschienzo..Alleen don diablo vind ik minder. Ik ga er wel weer heen als er een hardcore feest is.
 
friends kan leuk zijn, het is het meestal niet. Tja, tis in woerden he
tja er komt bijna geen mens, op bass alert met pavo begin dit jaar toen was het best wel druk
Die tent loopt voor geen meter...maarja wat wil je als de eigenaar het ''voor erbij'' doet en het aangrenzende bowlingcentrum belangrijker vind...:S
maar een keertje heen gaan dan.
Svenjk
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Friends/Ultimate Bass zijn onder ander management, er wordt alles aan gedaan om van ieder feest een knalfeest te maken en er draaien alleen nog maar dj´s die er wat van kunnen. Ieder feest wordt er geprobeerd om kwaliteit te leveren. Tipje van de sluier wat er allemaal nog gaat komen. Hardstyle, Gizmo, The Prophet, Bountyhunter, Franky Jones, BMC, Luna, CJ Bolland, The Darkman en vele anderen ! Ook worden er feesten gegeven met andere muziekstijlen daar komen oa Michel de Hey, Marco V, JK, Joel Mull, Alexander Koning nog een keertje langs !
 
Dat is waar, aan de DJ's ligt het niet, nou heb ik het niet echt op hardstyle, maar de lokatie is gewoon ronduit kut. Als je toch in woerden een feest wil houden (wat ik zeker wel aanmoedig) zul je naar andere lokaties moeten zoeken denk ik, maar dat zit er niet in. Woerden is niet zo makkelijk. En ja Friends heeft hier ook de naam 'saai' al, dus er wordt bij voorbaat al gedacht van 'oh dat wordt toch saai'. Een goede lokatie is het bredius-honk, was ooit eens een feestje en dat was echt vet, alleen krijg je daar toch geen vergunning voor dus die kun je ook afschrijven. Je houdt dan weinig over.
 
Die keer dat Darkraver draaide (in mei geloof ik) was wel té gruwelijk trouwens :D
ja vorige maand was er een techno feest. de muziek was echt goed maar het was er dus zo verschrikkelijk saai en rustig :( aan de muziek ligt het niet nee en het geluid is er ook best goed
hmm.. misschien moet ik dan toch nog maar 'es gaan kijken..


en idd vanisher: toen was ik er ook.. dat was wel vet.. ging ie allemaal hardcore classics draaien enz.. :)