Partyflock
 
­ Nederland

Twogether

gepubliceerd door , op
Twogether
9 april 2005
Vrijdag 15 april gebeurt er weer eens iets nieuws in Rotterdam! Deze keer geen avond vol met soulfull of funky house maar een avond vol lekkere, swingende en stevige house. Twee, aan populariteit winnende Rotterdamse DJ's bundelen hun krachten en zullen het publiek trakteren op een intiem avondje swingen. DJ's Taras van de Voorde en Sandeep zijn tegenwoordig vaak samen achter de draaitafels te vinden op verschillende feesten en zodoende kwam het idee om een avond samen te organiseren. De gekozen locatie, het kleine intieme zaaltje van Calypso, leent zich daar perfect voor. Een half jaar geleden is dit voormalige bioscoop zaaltje omgebouwd tot een volwaardige zaal voor feesten en met succes. Het staat nu garant voor Intimiteit, sfeer en een goede sound.

Het is moeilijk om de muziek van beide heren in een hokje te stoppen, maar de naam Deepgroovyprogressivetechhousefunk dekt de lading het beste. Zij houden niet vast aan bepaalde stijlen of hokjes maar laten hun fantasie de vrije loop achter de draaitafels. Taras van de Voorde en Sandeep staan bekend om hun gevarieerde sets en zullen deze avond ook niet schuwen om alles te draaien wat er in hun platenkoffer verstopt zit. Van deephouse tot stevige progressive en van sferische minimale klanken tot groovy techno. Alles kan, alles mag!

Taras
Taras van de Voorde draait al een tijd mee in Rotterdam en heeft met zijn eigenzinnige stijl inmiddels een aardige schare fans opgebouwd. Hij heeft een jaar lang een residentie gehad tijdens de EQ-sessions feesten in Nighttown . Nu is hij resident van GEM Sessions (de live avond van Secret Cinema in de Poema RAW in Utrecht) Las Palmas en op de feesten van Partificial Intelligence waar hij ook deel uitmaakt van de organisatie. Daarnaast is hij geregeld te vinden in clubs als Calypso, Nighttown, Bootleg en Zin.

Sandeep
Sandeep is natuurlijk geen onbekende meer in dance-minnend Nederland. Hij is al jaren een van de drijvende krachten achter Love2party.nl. Met maandelijkse feesten in de o.a. Winkel van Sinkel, Off Corso en Las Palmas nam zijn dj carriere de laatste twee jaar een vlucht en draait hij nu wekelijks op verschillende feesten in Nederland. Hij is ondermeer resident op GEM Sessions, Spank’D in de Thalia Lounge en Global Kitchen in de Winkel van Sinkel. Daarnaast zal hij komende zomer op verschillende festivals als Free Your Mind, Rockit en Just Jamm te bewonderen te zijn. Zijn sets kenmerken zich door een uitgekiende mix van house, techhouse en techno. Diep, atmosferisch en groovy.

Twogether
providing you a night of straight up house music!
DJ's : Taras vs Sandeep (6 hours back to back)
Design & Visuals by: Prototype Design
Check: link http://www.taras.nl

3 opmerkingen

Let's get twogether and, feel allright b)
 
:respect:
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Sandeep & Love2Party :respect: