Partyflock
 
­

Multigroove

gepubliceerd door , op
FeestMultigroove · The Delicate Sound of Thunder
Datumzaterdag 9 november 2002
LocatieHemkade Site
WinactieMultigroove actie, gesloten
Beste Multigroovers,
Deze week hebben we spectaculaire ontwikkelingen voor jullie, als je van plan bent om 9 November naar de oude vertrouwde Hemkade 48 te komen. Het heeft allemaal te maken met de locatie Hemkade en het decor, en is echt uniek om te zien. Was 7 September al spectaculair 9 November zal het ruimschoots overtreffen en een verpletterende indruk achterlaten. Zeker omdat het zo vet was de laatste keer op 7 September in de Borchland, hebben wij er weer vreselijk veel zin in. En uiteraard ook omdat we benieuwd zijn, hoe o.a. de set van Scot project, Franky Jones en Bonzai Classic Trax zullen zijn.

Natuurlijk zullen ook onze eigen residents Dana, Pavo, Don Diablo en Brennan & Heart aanwezig zijn. In de derde area Oldstyle only deze nacht met de Multigroove resident DJ's; Bountyhunter, BMC, Micha B en Baba.
Aan de kaartverkoop te zien, leeft deze Multigroove reunion in de Hemkade alweer aan alle kanten bij jullie. Het goede nieuws is, dat jullie dit keer weer zo'n te gekke Multigroove Old-style CD van ons kunnen gaan verwachten, bij inlevering van jullie memberpas. Wij zelf hebben alweer een prettig gevoel gekregen bij het uitzoeken van die heerlijke "pure Old-style tracks"!
Zie jullie allen 9-11 tijdens de Multigroove at the Hemkade reunion.

De Multigroove-crew.

30 opmerkingen

dj maus
Artiest Maus
Maus ook present! :)
 
ik niet :)

ik heb het nou wel gezien met MG
 
qdance nieuwsbrief van vorige week,zoek de verschillen:

-----------------------------------------
Q-dance Nieuwsbrief, week 42

Hallo Q-dancers,

Deze week hebben we spectaculaire ontwikkelingen voor jullie, als je van plan was om op 26 oktober naar X-Qlusive te gaan. Het heeft te maken met de lokatie Heineken Music Hall en het is echt uniek om te zien, wat er op die avond voor het eerst door Q-dance aan jullie geboden wordt voor exclusiefs....
Maar, nog even geduld voor het zover is. We hebben eerst nog Qlubtempo #11 op de agenda staan voor a.s. zaterdag 19 oktober in die oude vertrouwde Hemkade 48 in Zaandam. Zeker omdat het zo vet was die laatste keer op 28 september jl., hebben wij er al weer vreselijk veel zin in. En uiteraard ook omdat we benieuwd zijn, hoe o.a. een Italiaanse Hardstyle-topper als Jimmy The Sound voor het eerst in Nederland van zich zal laten horen.... Ook de DJ-draaitijden voor Qlubtempo #11 staan inmiddels vast, dus check ze even via deze nieuwsbrief!
Aan de kaartverkoop én de binnenkomende ‘talent-demo’s’ te zien, leeft ook Teqnology (30-11, HMH, A’dam) alweer aan alle kanten bij jullie! Het goede nieuws is, dat jullie ook dit keer weer zo’n fijne Teqnology CD van ons kunnen gaan verwachten, wij zelf krijgen in ieder geval al weer een heel prettig gevoel bij het uitzoeken van die heerlijke ‘pure Teqnology-tracks’!

Enjoy Qlubtempo #11!!

Bij voorbaat Dance,

Q-dance.
-----------------------------------------

creatief stelletje daar bij mg,vast lang over nagedacht....... %)
 
niet getreurd Rob en Patrick, er komen nog genoeg feestje waar ik wel bij zal zijn!
 
ik ga niet hemkade is kut laatste tijd
Goed opgemerkt Keyser Soze, jezus wat slap van Multigroove zeg.­ De uitspraak: beter goed gejat dan slecht bedacht gaat hier niet op...­zou dit wat zeggen over de feesten die ze geven?

Een multigroove in Hemkade? verder dan een qlubtempo komen ze daar toch niet qua dj's en bezoekers...­
Lachwekkend hetzelfde :S

Is er iemand aan het kloten? :D
Multi is zeker altijd wel vetter dan QT in de hemkade :)
2 Keyzser Soze: Misschien dat Q-dance die tekst heeft overgenomen, MG komt al heel vaak met een cd als je je memberpas inlevert
 
Opzouten met die hardstye op Multigroove!!! Ik ga geen 25 pleuros neerleggen om in een klein kutzaaltje achteraf te staan.­ Multi ouwe Fun style ruleert!!
AAAHHH ik ben er niet......­ kut zooi...­ ik heb met m'n dronken kop gekozen voor I Love Techno.....­ ai ai ai
 
Ik heb er in iedergeval super veel zin in!!!! ff lekker stampen :bounce:
Ben niet op multi. hemkade is veel te klein voor zo'n feest. wordt weer klepper druk en veel te warm :S
jammer want de muziek zal wel flink oke zijn :(

volgende keer borchland ben ik er weer multigroove crew!
to M@­rS-L aka Ouwe GHek: We zien je dus op 31 december!!!! Gaat weer een gekkenhuis worden!!
De multi`s in de fun zijn altijd supervet geweest.­ Multi hoord in de fun thuis.­ En was daar al jaren voor QT.­ Qlass-elite organiseerde eerder daar ook wel feestjes maar QT niet.­
 
Count me in!! :D
ja, heb er ook veel zin in!!!

hoe meld je ookalweer aan voor zo'n memberpass??
vorige kreeg ik over de post, dus....­
help..­
tot dan!
dat word multi beuken!! :bounce:
Beterz:D eindelijk weer de beuk erin.. werd tijd :p
Cya @ multi
back to da roots zulle we maar zeggUh :P
 
whehe dat wordt weer super :D:D:D:D :bounce:
heb er onwijs zin in borchland was ook kicke dus op naar de 9e ;)
 
MULTIGROOVE zal vast wel weer lachuh worden net als eerder.­ ik zal er zeker bij zijn maarjah persoonlijk vind ik toch wel dat ze weer hardcore in de hemkade moeten gaan draaien.­ dat waren toch zeker wel de betere tijden met moh, BZRK, enzo