Partyflock
 

Valrave

afbeelding Valrave
organisator
SiteSite valrave.com
E-mailinfo@valrave.com
AdresAmsterdam
Nederland
KvK52045692
Oprichting6 juni 2012
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube

Informatie

Op de valrave neemt je mee terug naar toen.. met de muziek van nu!

Uitgaansagenda Valrave

Laatste feest was op vrijdag 5 mei 2017: Vrij op 't IJ - Bevrijdingsfestival, Ongespecificeerde boot
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
9·nieuwsberichten
1·fotoshoot
75·foto's
13·video's
8·winacties
1787·bezoekers
1040·unieke bezoekers
95Partyflockfans
9.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (187 stemmen)
1 februari 2013
Foto's, Op de Valrave XL, 1 februari 2013, WesterUnie, Amsterdam
Nieuws
Valrave verruilt de WesterUnie op zondag 30 augustus voor een uitstapje naar het Diemerbos, waar het met maar liefst 4 stages de dag voorziet van de lekkerste muziek. Oudgedienden John Digweed, Nic Fanciulli en Edu Imbernon zwepen de dag op, samen met smaakmakers zoals Olivier Weiter, Man With No Shadow en Ruttenbergs. 1
Valrave is terug met een wel hele speciale nacht in WesterUnie. Samen met ANNA BR en Vonda7 DE vormt labelaanvoerder Pleasurekraft op zaterdag 14 maart een stevige delegatie van het label Kraftek. Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na onder andere de VS, Duitsland en het BPM Festival in Mexico wordt ook Amsterdam aangedaan.
Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj's, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line-up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.
Valrave gluurt in Ariel's dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de WesterUnie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist.
Op zaterdag 14 juni brengen Click en op de Valrave, samen met HEY!, Club Stalker, Avant-Garde en Deephouse Database In The Cloud festival aan de kust van Zandvoort. Op het roemruchte Circuit Park schieten de organisaties hun publiek de wolken in met een geraffineerde selectie aan topartiesten.
Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj's te laten verschijnen. 2
Om zijn eerste verjaardag in stijl in te luiden houdt Op De Valrave in november een heuse marathon. Op zaterdag 23 november danst Op de Valrave met al zijn liefste ravers maar liefst twaalf uur lang tijdens Valrave Festival. Daarvoor is een batterij aan (inter-)nationale house en technohelden opgetrommeld en het allerleukste decor en entertainment geregeld.
Op De Valrave gaat de uitdaging aan! Op het nippertje is besloten om de WesterUnie op vrijdag 1 februari weer tot dansgebied te verklaren. Ondanks een voorbereidingstijd van slechts drie weken ziet de feestorganisatie het evenement 'Kortdag', vol vertrouwen tegemoet door de sterke line-up met een mix van techno en house artiesten, decor en entertainment.
Op de valrave
5 december 2012
Mooie mensen, sexy muziek en uitgelaten sfeer: Op De Valrave levert dit allemaal in de totaal verbouwde en vernieuwde Barkode te Amsterdam (voorheen Club Home) op zaterdag 8 december. Het nieuwe Function One soundsystem wordt gelijk warm gedraaid door onder andere Anton Pieete.