Partyflock
 

Coming up: Defqon.1 Weekend Festival

gepubliceerd door , op
Coming up: Defqon.1 Weekend Festival
20 juni 2024
FeestDefqon.1 · Weekend Festival
Datumdonderdag 27 juni 2024
LocatieWalibi Holland Site
Weekend Warriors, het aftellen is begonnen! Over een week is het eindelijk zover: Defqon.1 Weekend Festival 2024. Van 27 tot en met 30 juni wordt Biddinghuizen weer omgetoverd tot de heilige gronden van de hardere stijlen. Deze 20ste editie belooft de meest legendarische ooit te worden. Hier is alles wat je moet weten om de hype naar het hoogste niveau te tillen.

Onvergetelijke line-up
Defqon.1 komt dit jaar met een line-up die de grond doet schudden. De grootste namen uit de hardstyle- en hardcore scene staan klaar om je omver te blazen. Dit zijn de acts die je absoluut niet mag missen:

  • Ran-D opent de RED mainstage op vrijdag tijdens The Opening Ceremony op sensationele wijze.
  • Showtek is terug en neemt je mee op een melodieuze en energieke reis die je niet snel zult vergeten.
  • Angerfist, de hardcore legende, sluit op zaterdag als eerste hardcore act ooit de RED mainstage af.
  • Sefa brengt zijn unieke theaterervaring naar de RED mainstage op vrijdagavond, compleet met een overvloed aan pyrotechniek en visuele effecten.


Must-see shows
Defqon.1 staat bekend om haar ongeëvenaarde shows en dit jaar is daarop absoluut geen uitzondering:

The Gathering
Op donderdagavond wordt het festival afgetrapt met The Gathering. Campingbezoekers worden direct in de juiste sfeer gebracht met keiharde sets van Sound Rush en Mad Dog. Dit is nog maar het begin van een legendarisch weekend.

POWER HOUR
Eén van de meest iconische momenten van Defqon.1 is ongetwijfeld POWER HOUR. Op zaterdagmiddag gaat het festival een uur lang compleet los. Met vuurwerk, dansers en het beroemde 'left-right' moment wordt dit een ervaring die je niet wilt missen.

The Warrior Workout
Dit jaar wordt het nog indrukwekkender met de terugkeer van de befaamde 'Warrior Workout', maar met een bijzondere primeur, want voor het eerst zal dit plaatsvinden op de RED mainstage, hiermee wordt het de grootste festival workout ooit.

The Endshow en The Closing Ceremony
Elke festivaldag wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow, maar de zondagavond van The Closing Ceremony belooft dit jaar extra bijzonder te worden. Een vijf uur durende show vol verrassingen en een adembenemend vuurwerkspektakel zullen deze editie onvergetelijk maken.

Ready to feel the Power of the Tribe?
De tijd is bijna aangebroken om samen met duizenden Weekend Warriors de heilige gronden van Defqon.1 te betreden. Verzamel je crew en bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol energie, muziek en legendarische momenten. Defqon.1 wacht op je!

Alleen tickets voor de vrijdag zijn nog beschikbaar; alle andere dagen zijn volledig uitverkocht! Wacht niet langer en koop nu je ticket(s) hier! q-dance.com

Tot snel in Biddinghuizen, Weekend Warriors! Let's make this legendary!


Geschreven door: [user= 1413960]

1 opmerking

Weekend Warriors! Let's make this legendary!


:respect: legedarisch zoals elk jaar :respect: