Partyflock
 
­ Nederland

Bankzitters vieren 10-jarig jubileum op spectaculaire wijze

gepubliceerd door , op
Bankzitters
17 januari 2024
Bankzitters, de succesvolle YouTube-formatie met meer dan 100.000.000 streams en in 2023 vier Top 2000 noteringen, viert in 2025 haar 10-jarig bestaan op geheel eigen wijze. Vandaag kondigen ze aan dat ze op 18 januari 2025 de Ziggo Dome overnemen om met fans hun jubileum op spectaculaire wijze te vieren! Er is plek voor 17.000 fans en de Bankzitters worden hiermee de allereerste Nederlandse YouTube formatie met een solo show in Ziggo Dome. De show wordt een interactief en visueel spektakel waar niet alleen alle hits voorbij komen, maar ook bekende vrienden van de Bankzitters een optreden geven.

De Bankzitters zijn niet meer weg te denken in de wereld van YouTube en social media. Dat de groep in deze tien jaar blijft groeien in populariteit bevestigen niet alleen hun 871.000 volgers op YouTube en 457.000 volgers op Instagram, maar ook de vier noteringen in 2023 in de NPO Radio 2 Top 2000.

Na alle eerdere successen hebben de Bankzitters vandaag AFAS Live overgenomen. Met een gloednieuwe interactieve show vol visuele uitspattingen, muzikale verrassingen en bevriende artiesten. Tijdens deze show kondigden zij met een ludieke video hun nieuwe en grootste avontuur ooit aan: een solo show in de Ziggo Dome ter ere van hun 10-jarig jubileum.

"Ons 10-jarig bestaan gaan we heel groots vieren! We zijn trots op deze mijlpaal en laten dat zien op een manier die helemaal bij ons past. We zijn all about uitdagingen en onszelf zo ver mogelijk pushen, dus dat gaan we ook doen in ons jubileumjaar. En welke locatie past er dan beter bij een soloshow dan de Ziggo Dome? Wij gaan er een ongekend feest van maken samen met 17.000 fans", aldus de Bankzitters.

In 2025 nemen de Bankzitters op 18 januari als allereerste Nederlandse YouTube formatie de Ziggo Dome over met een denderende show waarbij het publiek wordt getrakteerd op muziek, lachwekkende sketches en spektakel, zoals fans van de Bankzitters gewend zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 16 januari via bankzitters.nl