Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve releasen track met dance-act 4 Strings

gepubliceerd door , op
Lucas & Steve releasen track met dance-act 4 Strings
16 september 2022
Lucas & Steve hebben de krachten gebundeld met de dance-act 4 Strings. Vandaag brengen ze de track "If It Ain't Love" (ft. Lagique) uit op het label van Spinnin' Records. Het duo heeft zich inspireren door 4 Strings' grootste hit, de trance-klassieker The Silmarillia. De herkenbare tune van deze plaat samen met de pop-sound van Lucas & Steve zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Voeg hier de vocals van de zanger Lagique aan toe en deze na-zomerse hit gaat niet meer uit je hoofd. "If It Ain't Love" (ft. Lagique) is vanaf nu hier te beluisteren.

Lucas & Steve zitten niet stil. Artiesten staan in de rij om met het duo samen te werken. Zo hebben ze onder andere tracks op hun naam staan met AfroJack, Armin van Buuren, Galantis en Tiësto. De mannen uit Maastricht staan bekend als de smaakmakers van house- en pop muziek en weten precies de juiste 'snaar' te raken met hun muziek bij de generatie van nu. Dit blijft niet onopgemerkt. De legendarische dance-act 4 Strings, bekend van onder andere de grote trance hits als The Silmarillia (1997), "Day Time" (2000) en "Into the Night" (2001), benaderde het duo voor een samenwerking.

Lucas & Steve waren enorm vereerd: "We hebben de muziek van 4 Strings echt grijs gedraaid vroeger. Vooral de tune van de alltime klassieker The Silmarillia. Daar hebben we onze inspiratie uitgehaald voor "If It Ain't Love". We zijn mega blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten om het aan onze fans te laten horen".

Naast dat het duo in de studio zit om muziek te produceren, zijn ze ook veel te zien op festivals en events in binnen- en buitenland. Zo draaide ze onlangs nog op het circuit van Zandvoort, lieten ze de Koninklijke familie dansen op Koningsdag, waren ze 11 dagen lang te zien tijdens de Vrienden van Amstel en zette ze in de zomer de mainstage van Tomorrowland op zijn kop. Ook het najaar zitten ze niet stil. Ze gaan binnenkort op tour door Japan en hebben een eigen show tijdens Amsterdam Dance Event.

2 opmerkingen

Totaal gebrek aan eigen creatief vermogen bij die 2 gasten. Telkens weer teren op oude samples van artiesten die wél lef en innovatie kennen.
Pffff wat een zaadplaat zeg. Ze moeten sowieso met hun poten van the Silmarillia afblijven!!!