Partyflock
 
­ Nederland

Dangerouzmind

gepubliceerd door , op
Dangerouzmind
14 april 2022
Zaterdag 14 mei vindt het grootste indoor hardstyle evenement van Oost Nederland plaats in Lucky Rijssen. Deze keer gaan we helemaal los door een nog grotere en spectaculiadere show met een super dikke line-up, nieuw sound systeem, nog meer light effects en toffe visuals om je de beste belevenis te geven.

Tijdens Dangerouzmind maakt het niet uit wie je bent of welke stijl je hebt. Kleuren bestaan bij ons alleen in de lampen en de enige vuisten die we maken zijn pompend op de keiharde kicks van de DJs.🔥 De ruige klanken, euforische melodieën en rauwe kicks – die je tot diep in je aderen voelt stromen – zorgen er voor dat je loskomt van jouw realiteit. De combinatie van een waanzinnig publiek en de nieuwste technologieën op het gebied van show en entertainment, waaronder fantastische LED-schermen, veel CO2, vuur en lasers, maakt dat jij weer tot leven wordt gebracht op een manier waar je normaal alleen maar van durft te dromen.

Van 23:00 tot 05:00 gaan we rammen op de "past, present and future" sound van de dikste Raw hardstyle. Vergeet al je zorgen en geniet van een avond met de beste muziek van de beste artiesten. Laat je meenemen op reis door een belevenis van de beste Raw hardstyle. We kunnen weer, dus we maken er samen een onvergetelijke magische nacht van. Maak je klaar voor DANGEROUZMIND, zoals echte hardstyle hoort te zijn.

Line-up