Partyflock
 
­ Nederland

H!P

gepubliceerd door , op
H!P
23 augustus 2004
Wanna be hip? What’s hip? Is ROOG hip? De nieuwe Rotterdamse organisatie Fabrique Chique geeft vanaf donderdag 2 september antwoord op al deze dringende vragen. Donderdagavond saai? Studentenavonden? No Please. De tijd is aangebroken om ook in Rotterdam van de donderdag een echte superavond te maken.

Vanaf 2 september aanstaande opent Club Las Palmas elke donderdagavond haar deuren en trakteert jou op een supergelikte avond. H!P is de naam die in één keer meer zegt dan een verhaal van 1000 worden. H!P ben je wanneer je dat zelf wilt.

Elke donderdag kan je je vanaf elf uur tegoed doen aan heerlijke muziek, jezelf de nieuwste hippe coupe aan laten meten in de hipste kapsalon van Nederland en vervolgens zo op de foto in de ultra hippe paparazzi-corner.

Tevens kan je volop genieten van de nieuwste catwalkmode van werelds meest vooraanstaande designers zoals Louis Vuitton, Von Dutch, Gucci en Chanel. Wekelijks is er ook aandacht voor een jonge Nederlandse fashiondesigner die op de Fabrique Chique Catwalk zijn kunsten vertoond door middel van een modeshow. Waan je in Parijs of Milaan met de mooiste collecties van Nederlands talent.

Alsof dat nog niet genoeg is zal Fabrique Chique alle h!ppies vermaken met de meest uiteenlopende, chique, spraakmakende, lachwekkende en bizarre acts.

Last but not least zijn natuurlijk ook de hipste dj’s van het westelijk halfrond aanwezig. In dit geval zijn dat o.a. ROOG, Erick E, Victor Coral, Marcella, MarYsol, Leroy Rey, Hitmeister D, Real El Canario en nog veel en veel meer.

Op donderdag 2 september wordt H!P geopend door Marcella, Hipmeister D en Fedde le Grand. H!P wordt wekelijks gehost door vocaliste MC Nova.

Voor meer informatie over alles wat hip is (en wat niet) kan je binnenkort terecht op www.wannabehip.nl

H!P
Elke donderdag in Club Las Palmas
23.00 – 04.00 uur
Entree: voor 00.00 u € 7,50 / na 00.00 u € 10,00

37 opmerkingen

 
nou dit klinkt best wel HIP !
Leuk allemaal! Leuke ontwerpers ook alleen jammer dat ik gewoon moet werken op een vrijdag! Maar als ik een keertje vrij ben vind ik het wel waard om te gaan kijken!
 
(y)
wel hip ja, zo het ook leuk zijn??
zeker een keer gaan kijken
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
toppunt van decadentie :S
Klinkt leuk..
Jammer dat ik in Groningen woon.
hip whehe. dat is een woord wat mn opa en oma nog gebruiken.
 
precies! hip is weer helemaal terug....
mij te hip
Ik hoop echt dat dit van de grond komt. Rotterdam is in het weekend fantastisch om uit te gaan, maar mist een leuke clubavond op donderdag. Ik vrees echter dat Las Palmas te groot is om wekelijks vol te krijgen...

Maar ik ben er zeker bij!
Robmob ben het wel met je eens!
 
Warempel, verhip....
laatste aanpassing
Wel een strakke, ehm pardon, HIPPE line-up.
laatste aanpassing
 
Hip is in
Ik denk (daar gaat het vaak al fout) juist omdat er geen ene malle moer te beleven valt in ons mooie stadje aan de Maas dat het een grande succes gaat worden. Leuke titel ook hoor. Lekker hip, hi hi. :-)
 
las palmas Rocks
 
Als je echt hip bent, dan zet je iets compleets vernieuwends neer, dan ga je niet iets kopieren wat al 100duizend keer is gedaan, zoals dit feestje wel zal worden...

Ik bedoel, die dj's draaien elk weekend op minstens 4 van dit soort feestjes elke keer weer de zelfde set, al die zogenaamd hippe mensen zien er precies hetzelfde uit, dus wat er nu zo hip aan is?
Niet alles hoeft toch altijd vernieuwend te zijn? Soms is het heerlijk om ongecompliceerd te genieten van makkelijke dingen en de andere keer is het erg lekker om nieuwe zaken te ontdekken. Persoonlijk heb ik er geen behoefe aan om op donderdagavond moeilijke shit om mijn lieftallige oortjes te krijgen. Op zo'n avond wil ik op makkelijke beats met de voetjes van de vloer. Tres simpel!

Nieuwe dingen pik ik wel in London of Parijs op. :-)
 
Maar dan is het niet hip meer, lieve schat!!!
En sowieso is hip zijn al weer zo ontzettend vorige week woensdag

:Z
 
Vind het eerder S!P
 
ik ben pas hip

ik heb namelijk lego
jeweettoch!!! 23 augustus 2004 23:43
Als je echt hip bent, dan zet je iets compleets vernieuwends neer, dan ga je niet iets kopieren wat al 100duizend keer is gedaan, zoals dit feestje wel zal worden...

Ik bedoel, die dj's draaien elk weekend op minstens 4 van dit soort feestjes elke keer weer de zelfde set, al die zogenaamd hippe mensen zien er precies hetzelfde uit, dus wat er nu zo hip aan is?


!!Antonio!! 24 augustus 2004 19:35
ik ben pas hip

ik heb namelijk lego


:respect::respect::respect::respect::respect:
:respect::respect::respect::respect::respect:
:respect::respect::respect::respect::respect:
"vooraanstaande designers zoals Louis Vuitton, Von Dutch, Gucci en Chanel"

Meest AFGEZAAGDE merken..
PFfttttttttttttt
Aldus de mega hippe dj Da Huge. :-) :-) :-)
Lekker belangrijk allemaal.

Allang blij dat Rotterdam een do avond er bij heeft. Maar van mijn part mochten ze ook wel met dirty sneakers verder gaan. Modeshows loop ik nou ook niet echt op te wachten.
Damn is dus hip mensen!!!!
wete we dat ook weer
Ik heb het uitgevonden. Je suis tres hip. :-)
 
als er hardstyle wordt gedraait kom k wel een x checke
 
K!P (zonder kop :9 )
 
sorry maar von dutch is alles behalve 'hip' nu heel nederland ermee loopt en dan die djs... roog.. hip...????? Eerder safe en achterhaald
:vaag:
Shann, liefje, eerst komen kijken en luisteren op het feestje en dan pas oordelen. Toch? Never judge a book on its cover. :-)
ik haat hip ;)

wel een leuk idee hoor :P
Ziet er goed uit!!!
Worden vast leuke feesten
 
ik heb 30 kaartjes gewonnen maar ik kan niet :/ (beetje vage prijs 15x2 kaartjes maar kan er ook niks aan doen) win ik een keer kan ik niet , haha schiet ook nie op he.kan ze ook helaas nie weggeven want moet die mail meenemen daarheen(gastenlijst) wel jammer want het leek me wel leuk
Zeker meegedaan aan de prijsvraag op Go Magazine? Sheila is een beetje een dommie. :-) Ze heeft vast 1 x 2 kaarten gewonnen van de 15 x 2 die ze op Go weg hebben gegeven. Humor dit hoor. :-)