Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe locatie Central Park Festival

gepubliceerd door , op
Het grootste stadspark van Utrecht, Park Transwijk, wordt per 23 mei 2020 de thuisbasis van popfestival Central Park. "Wij zijn enorm trots op onze nieuwe locatie. Transwijk draagt met al haar groen, grote vijver en een glooiende grasweide bij aan de parksfeer en beleving die we met het festival willen brengen." Aldus de organisatie. Dit park ligt hemelsbreed 2 km van de huidige locatie en biedt het festival toekomst.

"Park Transwijk is altijd al een droom geweest, maar nu definitief bekend is geworden dat op de huidige locatie, Grasweide Strijkviertel een industrieterrein wordt ontwikkeld hebben wij in overleg met de gemeente Utrecht besloten om eerder dan gepland deze stap te zetten. In Park Transwijk kunnen we bouwen aan een festival met een meer zekere thuisbasis voor de toekomst." Aldus de organisatie.

"We zijn als organisatie enorm blij dat het eindelijk gelukt is om op deze droomlocatie te mogen landen. Naast dat het park een prachtige plek is, is ook de bereikbaarheid per OV en fiets zeer gunstig." Alle ticketkopers krijgen een bericht vanuit de organisatie met daarin alle informatie rondom de verhuizing. Omwonenden van Park Transwijk zijn eveneens geïnformeerd.