Partyflock
 
­ Nederland

Producer Reverse start eigen label BOOMIN' Recordings

gepubliceerd door , op
Producer Reverse start eigen label BOOMIN' Recordings
16 november 2019
OrganisatieBOOMIN'
ArtiestenCho Site
Ayden
Reverse
Deze week maakte producer Reverse bekend dat hij zijn eigen label is gestart in samenwerking met Top Notch: BOOMIN' Recordings. Met het label wil Reverse zich richten op nieuwe talenten: "Het plan is om muziek uit te brengen in meerdere genres en me te richten op alles wat tussen pop en urban in zit. Daarnaast denk ik dat er in Nederland veel ruimte is voor nieuw talent, en wil ik vrouwelijke artiesten graag supporten." Vandaag is daar het eerste wapenfeit: de maxi-single 'November' van Ayden, die eerder met 'Till It Hurts' een wereldhit scoorde met Yellow Claw. De video van 'Te Laat', met een featuring van CHO, is hier te bekijken.



"Het plan om een label te starten ligt er al een tijdje. Als producer heb ik aan het begin gestaan van veel carrières en ben ik altijd betrokken geweest bij het spotten van nieuwe talenten. Vanaf nu wil ik met BOOMIN' Recordings graag van A tot Z betrokken zijn - vanuit mijn eigen merk en met de hulp van Top Notch, omdat wij altijd een nauwe en fijne samenwerking hebben gehad."
- Reverse

"Ik was heel blij dat Reverse mij benaderde voor een samenwerking. Er was meteen een klik met hem en met de rest van zijn team, zoals Idaly en Ricardo. In een week tijd schreven we meteen 5 nieuwe nummers. Ik kan ook zeker zeggen dat mensen meer van ons kunnen verwachten de komende tijd!"
- Ayden

Over Reverse
Sergio van Gonter, beter bekend als Reverse, begon op zijn twaalfde met het maken van muziek, geïnspireerd door producers zoals Pharrell, Timbaland en Kubus. Samen met Jayh startte hij het producer-duo 'Art-Officials', wat leidde tot grote hits met The Partysquad, zoals 'Wat Wil Je Doen', 'Stuk' en 'Helemaal Naar De Klote'. In 2010 bouwde hij met Adje een eigen studio, met de hits 'Fok Wachten', 'Ik Ga Hard' en 'Ik Neem Je Mee' als resultaat. Na het grote succes in Nederland zocht hij internationale samenwerkingen op vanuit Los Angeles, waar hij met niemand minder dan Jennifer Lopez, Tamar Braxton, Chris Brown en The Dream werkte en zelfs een Grammy nominatie binnen sleepte. Inmiddels is hij terug in Nederland en heeft hij een nieuw doel voor ogen: jong, Nederlands talent een kans bieden en naar de top helpen.

Over Ayden
Ayden kreeg de passie voor muziek al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na het behalen van de Music Academy werd haar talent snel opgepikt door de Nederlandse muziekindustrie. Met Yellow Claw bracht ze in 2016 de succesvolle track 'Till It Hurts' uit, die maar liefst 4x platinum is gegaan en meer dan 130 miljoen views heeft behaald op YouTube. In 2017 verhuisde ze naar Los Angeles om haar carrière naar een hoger niveau te tillen, waar ze samengewerkte met producer Tommy Brown (bekend van zijn werk met Ariana Grande, Chris Brown en The Black Eyed Peas). Dit jaar keerde Ayden terug naar Amsterdam om Nederland kennis te laten maken met de sounds waar zij de afgelopen jaren aan werkte, waar vandaag het eerste resultaat van te horen is via BOOMIN' Recordings.