Partyflock
 
­ Nederland

Groene Hart Tijdschema Bekend
Zeer goed weer op komst

gepubliceerd door , op
Tijdschema's zijn bekend!
Iedereen is klaar voor de volgende KNALFUIF! Komende zaterdag vieren we onze vrijheid door heerlijk te gaan dansen en sjansen in het zand van Strand Cattenbroekerplas met o.a. Snollebollekes, La Fuente, Royal Beat, Kill The Buzz, Danny Froger en vele anderen....

En alles wordt nog beter met het voorspelde weerberichten: 20 graden en volop zon!! Redenen genoeg dus om al jouw feestbeesten te activeren, want tickets zijn al vanaf €10,- (ex. fee) beschikbaar!

Vrijheid, feest en heerlijk eten!
Met een geweldig gevarieerde line-up aan artiesten gaan we er een zeer gezellige boel van maken komende zaterdag. Luidkeels meezingen met de diverse interactieve en knotsgekke live-acts. We gaan terug in de tijd met de lekkerste quilty pleasures uit de 90's en 00's. Hier de veel beloofde tijdschema:



En in de grote festivaltent ga je helemaal los op de dampende beats van Nederlands beste House DJ's. Dit zijn de settijden:



Ook alle lekkerbekken komen aan bod. De smaakpupillen worden geprikkeld en met de voetjes in het zand is het heerlijk genieten van het lekkerste eten met zorgvuldig uitgezochte ingrediënten. Aan de bar kan de dorst gelest worden met lekkere biertjes, frisdranken, sappen en natuurlijk heerlijke wijnen. Kom op tijd, vier je vrijheid en geniet samen met je vrienden van een heerlijke dag!

Bereikbaarheid
Het Groene Hart Bevrijdingsfestival is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Openbaar Vervoer
Station Woerden heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Kijk op www.9292.nl voor de actuele tijden. Vanaf het station rijden er bussen nabij het festivalterrein (Zeeweg 1, Woerden).

Met de auto
Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres 'Zeeweg 1, Woerden' is. Neem op de A12 afslag Woerden en volg daar de verkeersborden (P-borden Groene Hart Festival). Tegenover het festivalterrein wordt een GRATIS parkeerterrein ingericht voor bezoekers van het festival. Parkeren in de wijk is op last van de politie en gemeente niet mogelijk en de toegangswegen naar de wijk zijn afgesloten. Let op: er worden deze dag boetes uitgedeeld dus wees gewaarschuwd!