Partyflock
 

Cattenbroekerplas

op de kaart
Cattenbroekerplas
15 mei 2018
AdresPotterskade
Woerden
Nederland Nederland
Linksfacebookwikipedia
Boek een overnachting in of in de buurt van Cattenbroekerplas via Booking.com.
Statistieken
17·feesten
1·in de toekomst
16·in het verleden
11·nieuwsberichten
6·video's
1251·bezoekers · herkomst
921·unieke bezoekers
5Partyflockfans
19·albumfoto's
goed·stemresultaat (149.6142 stemmen)
Nieuws
Freakend is back
5 april 2022
Lekker losgaan met vrienden met de beste artiesten is iets waar iedereen weer naar uit kijkt. Op zaterdag 14 mei gaan we keihard genieten bij Freakend Festival aan de Cattenbroekerplas in Woerden met o.a. La Fuente, Firebeatz en nog vele anderen. Het strand biedt de bezoekers het ultieme festivalgevoel in een intieme setting. Life is better at the beach!
Na jullie twee jaar te hebben moeten missen, keert het Groene Hart Festival terug op vrijdag 13 mei met een extra lange "Goud of Fout" editie gehost door Marco Kraats. Het podium zal worden bestormd door artiesten die er een knotsgek feest van zullen maken! We kijken ernaar uit om eindelijk weer eens even helemaal los te gaan op de beste hits uit de 90's, Nederlandstalige meebrullers, sleazy Disco kneiters, knotsgekke après-ski hits, Über Faute quilty pleasures en knallende Dance beats.
Het was eventjes spannend maar de weergoden zijn ons gunstig gezind want het blijft zaterdag droog! Zelfs de zon laat zich van zijn beste kant zien! 1
Het ultieme feel good festival trakteert je op een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, Nederlandstalige meebrullers, glitter disco, glijdende hiphop, pop, rock en dampende house beats door diverse live-acts en vele bekende DJ's!
Het Groene Hart Festival keert op zaterdag 11 mei terug naar het recreatiestrand aan de Cattenbroekerplas te Woerden. Kom jij ook weer dansen met je voeten in het zand en de zon op je bol?
Iedereen is klaar voor de volgende KNALFUIF! Komende zaterdag vieren we onze vrijheid door heerlijk te gaan dansen en sjansen in het zand van Strand Cattenbroekerplas met o.a. Snollebollekes, La Fuente, Royal Beat, Kill The Buzz, Danny Froger en vele anderen....
Zaterdag 5 mei Feest
27 februari 2018
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden. 1
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
De zomer kan op vrijdag 7 juli al flink worden ingeluid: op het strand van de Cattenbroekerplas verschijnt de tweede editie van het gezelligste muziekevenement 90's on the Beach.