Partyflock
 
­

Don't feed The Animals

gepubliceerd door , op
Zaterdag 3 maart opent Don't feed The Animals wederom de poorten van stadsjungle DOK Amsterdam tijdens een speciale samenwerking met Mrs Mokum.

Na een heerlijke Winterslaap knalt DFTA op 3 maart de dierentuin weer open voor alle hongerige beesten uit Amsterdam en omstreken. Daarnaast neemt Mrs. Mokum deze editie een baal muzikale-hooi op haar vork in de kas en zorgt zij ervoor dat alle voederbakken goed gevuld zullen zijn met een flinke dosis knaldrang.

Na Dry-Januari en de gure Februari maand kunnen alle feestbeesten in Maart weer uit hun Netflix-holletje kruipen voor DFTA X Mrs Mokum. Waar de House-cats Relativ, Primo Disco, SOLO TAMAS live, MENESIX en BELLA de Jungle onder handen nemen met de lekkerste house-platen zorgt Mrs Mokum in de KAS met SUNNY, Hippe Types B, Pokkoehontas en Girlpower, onder aanvoering van MC Party Gado, voor de lekkerste Hip-Hop en R&B glijers.

Dompel jezelf op 3 maart bij DFTA onder in de vrolijkste dierentuin van het land en neem alvast een voorproefje op de naderende zomer terwijl de danseressen wulps rond-paraderen, de confetti-moessons over de dansende kudde heen dwarrelen en je keer op keer wordt verrast door nog veel meer beestachtig entertainment.

Check de gehele line-up en de tickets het event.